Няма да избяга, ама дали ще е на същите пари.
Не е баш така - обикновено в края на май и началото на юни има сериозни "промоции" на нови модели - два от моите съм ги взимал точно по това време на цени , които после са били достигани чак по коледа ... А на всичко отгоре тая година има Олимпиада и Евро по футбол ...![]()
Имах предвид, че в момента му предлагат замяна. Ако той откаже, след това цената на 58DX780 дали ще е същата....3к? Съмнявам се.
В датските магазини, телевизора се предлага за 17000 крони. Може да сметнеш на около каква цена ще дойде в България.
Има една приказка: Хвани питомното, не гони дивото.![]()
Тъй де, първо влиза баш, както си трЕбва и след месец промо![]()
P.S. Силно се съмнявам, ако влезе на разлика +200 от 3k, дали пак ще му го обещаят или ще го смъкнат на 58DX700...
Като влезе на 4к, каквото и промо да му сложат, все тая.
Е, да де, ако влезе на 4к, дали ще му го дадат, при положение, че той е платил 3к?![]()
Ми нали това говорим, да го взема сега, докато му го предлагат.
аз ли не се изразявам правилно, ти ли не ме разбираш.![]()
Изразяваш се правилно...ти не ме разбираш. Той е платил 3 бона, а те му дават за 4 бона/вероятно ще влезе на 3200, щом се ангажират да го заменят/. Ти, ако си търговец ще го замениш ли за 4к или ще му върнеш 3 бона, или ще му дадеш модел за около 3к?
Е аз какво ти разправям досега. Търговецът му предлага размяна с телевизор, който струва 4к, а ти му казваш да изчака. Кое не съм разбрал?
Ох, добре, нека да има повече такива търговци. Вероятно телевизорът няма да влезе тук на 4 бона, а на 3200-300. Обикновено гледат сумата. Платил си 3к, дават модел около тази сума, а не за 1000 отгоре...примерно съм писал 4к.
Аааа, разбрах каква ти е тънката мисъл. Искаш да кажеш, че по презумпция, българските търговци са некоректни и гледат да те прецакат винаги.
Ами не, не е така, поне в този случай са много коректни с човека.
Телевизор с тоя размер и спецификации силно ме съмнява да дойде на такава евтина цена.
Ако стане, още по-добре. Ще е best buy.
Не искам да кажа, че са некоректни. Напълно са си коректни, с нищо не ощетяват клиента. Просто няма финансова логика да платиш за нещо 1лв., а да ти го заменят примерно с нещо за 1.5лв. Ти ако си търговец, как ще процедираш? Изгодно ли ще ти е? Пък, ако му дадат значително по-скъп продукт, евала!
Нека да не говорим теоритично и да видим на каква цена ще бъде пуснат.
На момента ли трябва да реши за замяната, без да го е видял на живо?
Аз пък шЪ взема да съм гаден- или пък (съответният търговец) знае какво му е продал (на "изгорелият" клиент) при предната "промоция" (щото то и 55AS800 си е по-висок клас от 58DX780 пък за 3000лв) - я върнат и отремонтиран , я друго ... и за това е навит на замяната
Тия цени дето ги пляскат явно са си с доста голям марж - не може примерно моя 49СХ740 (че и други , особено Сони-тата) цяла година да не мръдват в цената и да държи към 1900лв , пък аз да го взема на "черния петък" за 1500лв ... Така че не ги мислете търговците - няма да се набутат.
п.п. Малко май съм се пообъркал за модела 55AS800 ... ама няма да трия щото и тия врътки ги срещаме май често при един определен търговец дето в последно време май доста проблемни тв се оказаха от там![]()