Честито!
Има за регулиране на интензитета и. Ще тушира малко неравномерността, но няма да реши проблема.
Здравейте!
Ще се възползвам от темата, за да не отварям нова. Стария телевизор е на път да ме изостави и съм се засилил за нов. Спрял съм се на вариант 40 - 43 инча, FHD, не Smart, бюджет 800лв. ..и като почнах да чета...лошо ми стана
В крайна сметка като че ли се спрях на следните модели:
SONY KDL-40RD450BAEP - Технoмаркет - онлайн магазин
LG 43LH500T - Технoмаркет - онлайн магазин
Сега гледам, за LG-то пише 200 херца, за Сонито 100. От друга страна чета, че всъщност тоя параметър не го давали истински в спецификациите... Друг довод: според познати LG имат по-модерна и добра матрица. В същото време все си ме тегли към Сонито![]()
Така че с удоволствие бих приел някакви насоки и съвети. Ако пък някой може от първа ръка да каже за тези модели...
А, и още нещо - видях, че има и един модел на сони SONY KDL-40R450CBAEP - Технoмаркет - онлайн магазин, който е по-евтин, но пък е доста стар - има ли смисъл да се замислям за него?
Бягай в Метро докато не е свършил 43W80. и не му мисли много .
Това 43W80 не е ли смарт? Каква му е цената в Метро?
Да смарт е
Sony Support
ето и цени в магазините
Sony Bravia KDL-43W805C телевизори - Цени, мнения, Sony тв магазини
ikovachev@ Сонито съм го имал и мога да те уверя, че има много добра картина.
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%D1%8F-49.html - в Метро е към 800-900лв в момента , ако все още има ...
В Метро София 1 на Цариградско шосе има 43W808C на цени 839 лв. и 978 лв. (мисля, че така бяха цените). Разликата в цените идва от доставчиците.
До София нямаше как да отида. Звъннах в Плевенското Метро и казаха, че цената е 11хх (не помня точно). Така че отидох в техномаркет и взех сонито, което си бях харесал. Всъщност телевизора много ми хареса и на картина, и на дизайн. Повече от конкурентите в същия ценови клас. Което обаче не попречи да гризна дървото.
Днес си взех Cl модул от кабелната, обаче телевизора не го отразява. Изобщо не разбира, че има поставен модул. Модула го пробвах на друго сони у комшиите и си работи. Моя не разпознава и техния. Двата модула са различни модели, така че явно моя телевизор е дефектен.
И сега почва ходенето по мъките - напред-назад... ремонти... кеф!
Аз следя редовното темата на Сони и засега не съм прочел, някой да се е оплакал, че не му работи модула. Това може да е частен случай и се случва да има дефектни телевизори. Дали ще е при Сони или някой друг производител не е от голямо значение. Целият дискомфорт е за теб. Неприятна работа, но ти пожелавам успех и дано да го оправят бързо. Телевизора е хубав и със страхотна картина.