Малко са му множко тия 1100€ на ЛГ-то, иначе не е крайно лош вариант...
65С5 е към 1200-1250€, което леко обезсмисля покупката на 65QNED93 на сегашната му цена
https://tweakers.net/reviews/13654/l...lasse-hdr.html
Малко са му множко тия 1100€ на ЛГ-то, иначе не е крайно лош вариант...
65С5 е към 1200-1250€, което леко обезсмисля покупката на 65QNED93 на сегашната му цена
https://tweakers.net/reviews/13654/l...lasse-hdr.html
hisense u8q
Hisense 65U8Q от 1035,00 € (2024,28 лв.) LED, LCD и OLED телевизори Hisense - Pazaruvaj.com
малко над бюджета
но от високата серия
аз съм се спрял
интересно ми е да се изкажат спецовете...?
Добър избор, но все пак разгледай на живо.
Може опер.система на Филипс да ти хареса повече, а и амбилайта, както и петгодишната гаранция изобщо не са за пренебрегване.
- - - - - - - - - -
Не, не се решават, не и с евтините дървета, които заливат пазара.
Особено ако имаш система за домашно кино с многоканално аудио...
Като чета нещо не ме грабва опцията с Titan OS, така, че засега предпочитам телевизора да е с Андроид.
Като допълнение имам и домашен сървър, който е свързан с всички други дргуите телевизори с Plex, който не съм сигурен, че го има за Titan OS.
Това е пластмасовия гръб на телевизора. Но стъклото пред панела също е на дунавски вълни, забелязващи се само под определен ъгъл и светлина. Реално не оказва влияние върху работата на телевизора, но показва обективно на какво ниво е цялостния качествен контрол в тази компания. Тоест каквото е отвън, почти винаги показва и ситуацията вътре.
Yом държиш на андроид/гугъл тв няма кой знае какви варианти за тази бюджет, примерно:
TCL 65C71K с GOOGLE TV
или пък с FIRE TV OS (най-близо до андроид) -
PANASONIC TV-65W95BEG с FIRE TV
или вдигаш бюджета и се хвърляш на някое SONY
Бих препоръчал и HAIER H65Q80FUX, но е 60 Хц-ов и не съм сигурен дали ще ти хареса за спортни предавания.
Този пост е редактиран от podredko; 10-02-26 в 00:12.
Аз си гледам на едно 55 инча LG 120 hz LED от 2018 г. Набучих му един Xiaomi S box 3 gen, И си гледам футбол и F1 в истинско 4K.... Това благодарение на Android... Докато държи(LG) не виждам нужда от смяна.
Всеки телевизор ако е качествен като картина ( щото за звук има саунд бар или home theater) с един Android box става пълноценно смарт устройство.
Така е, само че е хубаво да е сертифициран от Гугъл (като твоето Шаоми), както и с добър процесор и памет. А те са доста по-скъпи от евтините китайски псевдо андроид боксове, заливащи пазара. Признавам си, и аз навремето се подведох и си накупих и стикове и боксове, които сега събират прах... Minix (макар и вече с неподдържан Андроид, но си работи), както и Dune са боксовете, които ползвам и докато работят не бих ги заменил. И макар, телевизорите ми да са с Гугъл/Андроид тв, не могат да се ползват пълноценно, поради ред ограничения, например файлов мениджър в КОДИ не разрешава триене/преименуване на файлове и др.под.
На телевизор ЛГ го гледа.
Доста е слабичък с 2 рам. За яваш-яваш става,но за мулти залепва. Няма 1000 лан, нито оптика. Само сектификатите за дечковците.
Ползваме същото X5M с 4 рам на разни ромчета и лети .
Жалко, че няма с повече рам като марковите телевизори.
Този пост е редактиран от brotzki; 10-02-26 в 14:07.
brotzki обича да се закача понякога.
Предполагам е някой кабелен/IPTV доставчик, 'щото нашите оператори нямат спортни 4k канали по сателит.
Въпросът беше към coverstar. А относно ментел, те са с най-малко 4К канали и изобщо най-жалкият тв провайдър с най-малко HD канали. След като изкараха Xplore, явно се помислиха за много големи и типично по български спряха да си развиват телевизията. Некадърен мениджмънт и калинки назначени на огромни заплати. Единствените им спортни канали в 4К са диемите 2 и 3, но това е някаква пълна пародия на 4К. Компресирано и смачкано до безкрай. Договорът ми с тези жалкари приключва края на юни и ги сменям моментално.
Този пост е редактиран от CubanLinx; 11-02-26 в 11:01.
На А1 и HD-тата им са фалшиви (яко компресия за да поберат повече канали в един транспондер) - визирам HD каналите от спътника, в наземните мрежи нямам наблюдение.