Този пост е редактиран от brotzki; 17-02-26 в 11:21.
Какви "сериозни" дейности имаш предвид. Този бокс е с Realtek RTD1325, един от най- добрите чипове за видеообработка, с Al подобрение на картината, Андроид 14, пълна поддръжка на HDR в YouTube, докато Шилда не го поддържа вYouTube. Ако се търси бокс за игри, тогава може да се погледне Rock Tek G2.
Евро. Няма лева вече. Даже и това е много.
По отношение на хардуера най-добре е амлождик процесор
И пак казвам сертификацията и софтуера е най-важна
Хубъв бокс. За тв. ще ти свършат работа и боксове на а1 ,еон, йетел, космоте,токс, угоос, ксиаоми. Ако гледаш стрийм платформи трябва да са сертифицирани. Онн,хоматикс,ксиаоми,угоос ск2, и други.Амолоджик 905- трета четвърта пета версия.. Зидоо и Дюне са медия плеари за колекция от филми са о.к. Няма значение Андроид тв или гоогле тв.
Не подлагам на съмнение характеристиките на процесора, а операционната система, ако си забелязал...
Под сериозни дейности съм имал предвид стрийминг от торенти и не само... Който трябва ме разбра...
Едва ли са много хората, които да се мъчат да играят игри на Андроид боксове.
Понеже не съм ги разучавал и сравнявал в детайли, RealTek RTD2875P по-добър ли е? Такъв е в моят TCL P7K, с който тествах различни 4K HDR видеа през Youtube приложението в Google TV и добре вървят, голям кеф сравнено с картината от телевизията. Аз лично с този телевизор нямам нужда от външен ТВ бокс с андроид, за моите нужди, но 'секи сам си преценя'.
На телевизорите лана е до 100. И ос Фире тв, и андроид тв, и гоогле тв стават.
- - - - - - - - - -
На RockTek GX1 също лана е 100!!! ,но работи по бързо от тв.
Ако има USB3 може да се бодне usb to lan adapter на гигабит
Връщам малко фийдбек – в крайна сметка взех Philips 65OLED770 и засега съм доволен. Първото впечатление е много добро – работи бързо, картината е супер и като цяло всичко върви гладко.
С операционна система също няма проблем, т.к. се оказа, че техния маркет поддъжат Plex.
Да не забравиш да го регистрираш за допълнителната гаранция +3 години на
https://tvpromotion.eu/bg/