Ах ти, и не си се похвалил
Моля, пишете и за коя централа става дума
Ах ти, и не си се похвалил
Моля, пишете и за коя централа става дума
И аз съм от Варна на 46 централа - получих писмо че в периода от 8ми до 30ти ще сменят телефоните от 46 на 56! Какво ще стане с интернета? Ще трябва ли да се обаждам за прехварляне? Така или иначе новата скорост все още я няма а съм подал заявление на 3ти!
Kojto i da pitam, wse si e podal zaqwlenie za nowa skorost. Qsno e, 4e za towa trqbwa wreme!!!
Aйде и аз, ама незнам кой номер ми е централата!
Ейй йголяма бегачка бееееее :Super:
Днес щях да си ударя гъ3а у тавана, като ошмулих каквото ми трябваше от rapidshare с >250kB/s!!! :Super: Направo ми прималя - 50МegaВytes за 3 минути и половина!
Така се живее, нали?Първоначално публикувано от emos
Ами да... нищо, че е служебен!
И сега се моля да не вземе някой да почне да копа и да прасне кабела. И ли пък някой бай мангал да му потрябват пари и да реши да си ги набави от предаването на парче кабел (визирам този, през който ми минава сигнала...) :knuppel2:
Е тогава вече не е ясно при поредната надка дали ще имам такава скорост...
Но засега ме кефи!
и аз сам с новата скорост но постояно имам някакви проблеми ... дропи спира мирката ИЦЯ забиват торентите нема оправия звънех им и на телефона ако така продължава по добре да си бях на 30к както преди и нямах никакви проблеми баси
Здравейте!
Имам много странен проблем. Онзи ден си прекарах бТк АДСЛ. Всичко си е ток, но когато вдигна слушалката на телефона, на който НЕ е сплитера(имам 2 телефона) моментално връзката ми пада. Не мога да си го обясня..Случайно да има някой преодолял този проблем и да иска да сподели решението му?
А дсли си на 100% сигурен, че сплитера е свързан преди всичките ти телефонни апарати? Не ти ли направи впечатление, че на него имаш букса Phone - не е ли логично всичките ти телефони да са закачени към нея?
Става въпрос, ако в две различни помещения има изведени розетки за телефон (така е проектирана сградата - и в къщи е така- има телефон в коридора и отделна розетка* в хола). незнам как са вързани кабелите преди розетките, но АДСЛ определено ще се върже на една от тях (примерно в хола). Дотук добре - обаче като вдигне слушалката в коридора - връзката се разпада - предполагам в това се състои проблема.Първоначално публикувано от emos
Да. Когато има включен телефон преди сплитера, при вдигане на слушалката му нивото на сигнала до сплитера намалява по ниво. За модема това е все едно да се пънем да го включваме на голямо разстояние - не може да се синхронизира и разпада. Фасулска работа, ама трябва да се съобрази.
Pat, в твоя случай (и всички подобни, де!) трябва да се види къде влиза кабела на бтк и там да се прекъсне линията - вкарва се в сплитера и от там вече решенията може да са различни...
Аналогията е с дебита на водата - на свсеки му се е случвало да бъде подложен на топлинен шок, когато е под душа и някой пусне студената/топлата вода в кухнята/тоалетната.
искам венага да кажа че аз имам телефон преди филтъра ... като го вдигна и ми пада нета. така че трябва 2рия телефон да е след филтъра. Трябва да ти прави впечатление и шума .. има допълнително жужене..
Аз ползвам този телефон само извънредно (като спре тока) така че не ме бърка. Но не става за всекидневна употреба .
-- едит писали сме едновременно---