Страница 10 от 11 ПърваПърва ... 891011 ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 153

ADSL БТК - работи ли тази услуга?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Re: ADSL БТК - работи ли тази услуга?

Ах ти, и не си се похвалил
    Моля, пишете и за коя централа става дума

2.  

3. Тук е от
    Jul 2005

И аз съм от Варна на 46 централа - получих писмо че в периода от 8ми до 30ти ще сменят телефоните от 46 на 56! Какво ще стане с интернета? Ще трябва ли да се обаждам за прехварляне? Така или иначе новата скорост все още я няма а съм подал заявление на 3ти!

4. Тук е от
    Oct 2005

Kojto i da pitam, wse si e podal zaqwlenie za nowa skorost. Qsno e, 4e za towa trqbwa wreme!!!

5. Тук е от
    Jul 2005

Айде! Имам вече 64КБ/с! да се похваля!

6. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Aйде и аз, ама незнам кой номер ми е централата!

Ейй йголяма бегачка бееееее :Super:

7. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Днес щях да си ударя гъ3а у тавана, като ошмулих каквото ми трябваше от rapidshare с >250kB/s!!! :Super: Направo ми прималя - 50МegaВytes за 3 минути и половина!

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от emos
    Днес щях да си ударя гъ3а у тавана, като ошмулих каквото ми трябваше от rapidshare с >250kB/s!!!* :Super: Направo ми прималя - 50МegaВytes за 3 минути и половина! *
    Така се живее, нали?

10. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Ами да... нищо, че е служебен!
    И сега се моля да не вземе някой да почне да копа и да прасне кабела. И ли пък някой бай мангал да му потрябват пари и да реши да си ги набави от предаването на парче кабел (визирам този, през който ми минава сигнала...) :knuppel2:
    Е тогава вече не е ясно при поредната надка дали ще имам такава скорост...
    Но засега ме кефи!

11. Member Аватара на daley
    Тук е от
    Jun 2004
    Живее в
    Варна

От днес имам вече нова скорост и аз.

12. Тук е от
    Feb 2003

и аз сам с новата скорост но постояно имам някакви проблеми ... дропи спира мирката ИЦЯ забиват торентите нема оправия звънех им и на телефона ако така продължава по добре да си бях на 30к както преди и нямах никакви проблеми баси

13. Тук е от
    Apr 2003

Здравейте!
    Имам много странен проблем. Онзи ден си прекарах бТк АДСЛ. Всичко си е ток, но когато вдигна слушалката на телефона, на който НЕ е сплитера(имам 2 телефона) моментално връзката ми пада. Не мога да си го обясня..Случайно да има някой преодолял този проблем и да иска да сподели решението му?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

А дсли си на 100% сигурен, че сплитера е свързан преди всичките ти телефонни апарати? Не ти ли направи впечатление, че на него имаш букса Phone - не е ли логично всичките ти телефони да са закачени към нея?

16. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от emos
    А дсли си на 100% сигурен, че сплитера е свързан преди всичките ти телефонни апарати? Не ти ли направи впечатление, че на него имаш букса Phone - не е ли логично всичките ти телефони да са закачени към нея?
    Става въпрос, ако в две различни помещения има изведени розетки за телефон (така е проектирана сградата - и в къщи е така- има телефон в коридора и отделна розетка* в хола). незнам как са вързани кабелите преди розетките, но АДСЛ определено ще се върже на една от тях (примерно в хола). Дотук добре - обаче като вдигне слушалката в коридора - връзката се разпада - предполагам в това се състои проблема.

17. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Да. Когато има включен телефон преди сплитера, при вдигане на слушалката му нивото на сигнала до сплитера намалява по ниво. За модема това е все едно да се пънем да го включваме на голямо разстояние - не може да се синхронизира и разпада. Фасулска работа, ама трябва да се съобрази.
    Pat, в твоя случай (и всички подобни, де!) трябва да се види къде влиза кабела на бтк и там да се прекъсне линията - вкарва се в сплитера и от там вече решенията може да са различни...
    Аналогията е с дебита на водата - на свсеки му се е случвало да бъде подложен на топлинен шок, когато е под душа и някой пусне студената/топлата вода в кухнята/тоалетната.

18. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

искам венага да кажа че аз имам телефон преди филтъра ... като го вдигна и ми пада нета. така че трябва 2рия телефон да е след филтъра. Трябва да ти прави впечатление и шума .. има допълнително жужене..
    Аз ползвам този телефон само извънредно (като спре тока) така че не ме бърка. Но не става за всекидневна употреба .
    -- едит писали сме едновременно---

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 11 ПърваПърва ... 891011 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Колко струва тази услуга по местене на климатик?
    От marian1 във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 50
    Последно: 07-09-12, 01:54
  2. Ще работи ли тази конфигураци?
    От drandew във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 14
    Последно: 23-08-10, 18:20
  3. Ще работи ли тази камера в БГ?
    От teodorteo във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 4
    Последно: 22-01-09, 12:35
  4. БТК обяви старта на новата си ADSL Wi-Fi услуга
    От dragozow във форум Коментирай новина
    Отговори: 39
    Последно: 11-06-07, 00:37
  5. Отговори: 16
    Последно: 02-11-05, 19:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе