Страница 3 от 11 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 153

ADSL БТК - работи ли тази услуга?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Da sa kopali naskoro okolo vas da smenyat kabelite?

<div align="right">Originally posted by dash*-*08/01/2005*:* 23:02:13</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ако знаеше къде живея, въобще нямаше да говориш така

А иначе, досега освен тези от форума, други недоволни не съм срещал. А доста познати са с такъв нет.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2004

Здравейте! За да не пускам нова тема за АДСЛ имам един въпрос. Пуснах молба за BTC ADSL 256 БЕЗКРАЙ и в т.2.1.2 от ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ на БТК АД за ПРЕДОСТАВЯНЕ на ADSL УСЛУГА пише:

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Динамичен реален IP адрес един</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

един приятел , който е на тази услуга обаче ми каза, че не бил реален или поне не мога да пусна http/ftp/mail и въобще никакви сървъри които да се виждат в интернет. Тук чета (до колкото ми става ясно от прочетеното де ) , че модема дава адрес от вида 192.168.х.х на компютъра автоматично а за себе си получава реалния адрес. Та Въпроса е мога ли да си пусна http/ftp сървъри на тази услуга ?

4. Member
    Тук е от
    May 2001

Ами можеш ама ако успееш да накарш съпорта на БТК да ти напрай едно тунелче тай да се каже м/у теб и модема и все едно си с реален адрес.... може и да се навият каките от съпорта ако си достатъчно убедителен и настоятелен.

5. Тук е от
    Dec 2004

Здравейте. Имам един въпрос. Като си пусна ADSL понеже имам 2 компютара и искам и на двата да има нет. Обаче искам да няма кабели т.е. през WiFi. Може ли да стане такова нещо? и ако да то колко ще ми стъпи горе долу? Благодаря предварително

6. vva
    vva е офлайн

Тук е от
    Jan 2005

Може да се пусне web/mail server и много други неща.

Трябва да имаш реален статичен IP адрес ,нищо че той не се вижда на NIC. В модема се правят транслации на съответен виртуален порт и нереален IP адрес. Също може да се организира DMZ.

Обади се на 0700 17 111.

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

@vva,

Добре дошъл във форума.[8D]

Ако имаш повече опит върху пускането на услуги през ADSL - сподели го. Ще бъде интересно и полезно за всички.

8.  

9. vva
    vva е офлайн

Тук е от
    Jan 2005

Имам някъв опит.Питайте????????????????????????

10. Тук е от
    Dec 2004

ами аз те питах по горе едно нещо. може ли да стане или не. и ако може как? мерси предварително за информацията

11. vva
    vva е офлайн

Тук е от
    Jan 2005

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте. Имам един въпрос. Като си пусна ADSL понеже имам 2 компютара и искам и на двата да има нет. Обаче искам да няма кабели т.е. през WiFi. Може ли да стане такова нещо? и ако да то колко ще ми стъпи горе долу? Благодаря предварително

<div align="right">Originally posted by gonzolito123*-*17/01/2005*:* 21:20:46</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

gonzolito123.

Ако питаш за връзката между модема и съответния възел на БТК това е невъзможно иначе ще ти стъпи на един Wireless рутер.

12. Тук е от
    Dec 2000

Значи най-лесно да си получи човек статичното си IP се оказа следното. Досаждаш им да ти пуснат еди-кой си порт, след 2 дена друг, и на 3-я път получих писмо гласящо: Всички портове са пренасочени. :-))) Та така ...

13. Тук е от
    Dec 2004

Здравейте приятели. Много се говори за този ADSL. вчера се го пуснах и какво става. Първо не ми отваря www.data.bg. Второ ми сваля с 5КБайта което е около 40кбита ако не се лъжа. След това хората от БТК ми казаха че трябвало СОТ да се включи след нета а не преди него но пък трябвало да се викат хората от СОТ. абе въобще какво общо има СОТ с цялата работа не ми стана много ясно а въобще някой наясно ли е дали има някако значение далие включен преди или след СОТ. И дали трябва да се правят някакви настройки допалнителни за скороста и за дата.бг?

Мерси предварително за информциата

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте приятели. Много се говори за този ADSL. вчера се го пуснах и какво става. Първо не ми отваря www.data.bg. Второ ми сваля с 5КБайта което е около 40кбита ако не се лъжа. След това хората от БТК ми казаха че трябвало СОТ да се включи след нета а не преди него но пък трябвало да се викат хората от СОТ. абе въобще какво общо има СОТ с цялата работа не ми стана много ясно а въобще някой наясно ли е дали има някако значение далие включен преди или след СОТ. И дали трябва да се правят някакви настройки допалнителни за скороста и за дата.бг?

Мерси предварително за информциата

<div align="right">Originally posted by gonzolito123*-*26/01/2005*:* 09:34:41</div id="right">

Има значение за връзката и тя не работи ако има включени неправилно дериватни телефони или други ползватели на същата линия, какъвто вероятно се явява СОТ-а.

data-та от известно време има проблеми със себе си явно, затова и се чете толкова бавно. Никакви допълнитъелни настройки не ти трябват за скоростта.

С другите сървъри не би трябвало да има проблем.

16. Тук е от
    Dec 2004

ми аз се обадих на СОТ и те казаха че телефона въобще не е включен към СОТ. Така че това отпада. Скороста горе долу се стабилизира и стана на 25-30КБайта при теглене както от български така и от чужди сървари. Другото което е обадих се в БТК да ги питам и те ми казаха че дата.бг ги били орязали и затова не го зарежда. Пълна простотия. Това е за сега ако има нещо интересно пак ще пиша.

17. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Е кое му е простотията!

Има още поне 5 безплатни сървъра. Това, че дата.бг искат кинти от БТК за да им пуснат трафик, не мисля, че е възхитетелно умно, при условие че се водят фрии сървър.

Както е казал неизвестен автор - хубава работа, ама българска ....

Аз от юни месец имам в къщи БТК нет и досега 1 оплакване нямам, веднъж даже модема ми изгоря в неделя, момчетата в понеделник 10 сутрнта бяха в къщи.

Живея на 12 км. извън града

Толкоз.

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Е кое му е простотията!

Има още поне 5 безплатни сървъра. Това, че дата.бг искат кинти от БТК за да им пуснат трафик, не мисля, че е възхитетелно умно, при условие че се водят фрии сървър.

Както е казал неизвестен автор - хубава работа, ама българска ....

Аз от юни месец имам в къщи БТК нет и досега 1 оплакване нямам, веднъж даже модема ми изгоря в неделя, момчетата в понеделник 10 сутрнта бяха в къщи.

Живея на 12 км. извън града

Толкоз.

<div align="right">Originally posted by Кайсо - 27/01/2005 : 14:47:33</div id="right">

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Достъпа ви до сървърите и услугите на Data.BG ви е ограничен поради некоректно отношение (рязане на кабели) от страна на БТК към другите телекомуникационни оператори.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ами data.bg да ..... с техните ТЪПИ оправдания ... има още кокло free-та ,а да не говорим извън БГ peering .... [8D]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 11 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Колко струва тази услуга по местене на климатик?
    От marian1 във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 50
    Последно: 07-09-12, 01:54
  2. Ще работи ли тази конфигураци?
    От drandew във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 14
    Последно: 23-08-10, 18:20
  3. Ще работи ли тази камера в БГ?
    От teodorteo във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 4
    Последно: 22-01-09, 12:35
  4. БТК обяви старта на новата си ADSL Wi-Fi услуга
    От dragozow във форум Коментирай новина
    Отговори: 39
    Последно: 11-06-07, 00:37
  5. Отговори: 16
    Последно: 02-11-05, 19:50

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе