Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 40 от общо 40

Проблем с БТК АДСЛ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Re: Проблем с БТК АДСЛ

Цитат Първоначално публикувано от MitkoS
    Модема е закачен на някакъв UPS APC 1000V заедно с няколко (2-3)компютъра. UPS-а е от най-простите.
    MitkoS,
    кой ти даде тази "свежа" идея да включиш модема към UPS-а или сам се сети? Странното в твоя случай е не че се рестартира модема а че изобщо тръгва.
    За какви кондензатори, за какви рестартирания говориш от тук нататък? Намеси климатика, БТК, уличното осветление, кондензатори, а не се сети за MitkoS като основна причина?
    Не се ли сещаш, че към UPS-е "от най-простите" се вързват само и единствено консуматори с импулсно захранване.. Пише го в упътването на UPS и вероятно и на модема. Направо изби рибата преди Никулден и после по 7 лв. килото.
    Но ако държиш на кондензаторите ти предлагам друга идея - автомобилен акумулатор. С едно зареждане ще задминеш срока на договора си с БТК.
    Успех.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

KTT,
    Препоръчвам ти да обръщаш повече вимание на констекста и смисъла на написаното от другите.

Как ще се почустваш, ако аз сега кажа "Абе тоя KTT е много прост, след като ми препоръчва да захраня с прав ток (от автомобилен акумулатор), нещо което се захранва с променлив ток", а ?

Но няма да го кажа, тъй като съм подразбрал какво имаш предвид.

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    последните няколко дена бтк се скъсаха да флашват модемите. може да си уцелил подобен период...
    Искаш да кажеш "последния месец" ?

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Искаш да кажеш "последния месец" ?
    мани-мани
    преди няколко дена така хубаво го "флашнаха", че ме принудиха да се обадя с молба пак да го флашнат. за моя приятна изненада операторът ме разбра като му казах, че "DHCP-то не работи". преди ми се е случвало същото, но девойката ме помоли да повторя, за да запише точно и да може да "предам на колегите точно какъв е проблема"

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

FearMe, защо не покани девойката на кафе за по-точно обяснение на проблема

В нашо село напоследък забелязвам следният проблем - при нас като звънне телефона на всеки 5-6 позвънявания и интернета спира. Така е от един-два месеца някъде, до преди това нямаше ядове. По инсталацията нищо не е пипано, днес даже си играх да сменям кабелите и розетката - съшият чеп. Взех си от БТК-то един друг електронен филтър, утре ще го сменя и ще пробвам. Един приятел е ударил джакпота - при него последните месеци пък всеки път при позвъняване или използване на телефона и интернета му пада.

Някой да има идеи?

7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Абе вие DNS-ите на бТК ли ползвате или други ?!?! Щото аз от година не ги ползвам тяхните и май не съм се оплаквал никога от кофти скорост или от невъзможност да отворя някоя страница.

Цитат Първоначално публикувано от KTT
    Не се ли сещаш, че към UPS-е "от най-простите" се вързват само и единствено консуматори с импулсно захранване..
    Че той модема е с импулсно захранване И моя е вързан към UPS-a ми и няма грижи , освен това има и хубави UPS-и на които синосуидата не е "трион" и стават и за други уреди ама това не е за тая тема

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    Абе вие DNS-ите на бТК ли ползвате или други ?!?! Щото аз от година не ги ползвам тяхните и май не съм се оплаквал никога от кофти скорост или от невъзможност да отворя някоя страница.
    А аз има ли начин да се уредя с тези твои ДНС -и ?

10. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

не е като да не съм ги давал преди време

http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg212051

11. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Аз ползвам на Open DNS :
    208.67.222.222
    208.67.220.220

Даже съм си ги вкарал в модема вече ,че ми писна на всяка една ОС или компютър който закачам да ги пиша.

12. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от Eddie
    FearMe, защо не покани девойката на кафе за по-точно обяснение на проблема

В нашо село напоследък забелязвам следният проблем - при нас като звънне телефона на всеки 5-6 позвънявания и интернета спира. Така е от един-два месеца някъде, до преди това нямаше ядове. По инсталацията нищо не е пипано, днес даже си играх да сменям кабелите и розетката - съшият чеп. Взех си от БТК-то един друг електронен филтър, утре ще го сменя и ще пробвам. Един приятел е ударил джакпота - при него последните месеци пък всеки път при позвъняване или използване на телефона и интернета му пада.

Някой да има идеи?
    проблем със сплитера. не разделя честотите и влияе на сигнала. имал съм случай и само докато говори да има интернет като затвори и няма никой

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. бТК АДСЛ скорост?? О_o
    От Bvlgari във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 18
    Последно: 01-11-07, 14:46
  2. "Скоростен" проблем с АДСЛ
    От badboy във форум Мрежи
    Отговори: 25
    Последно: 29-07-07, 12:22
  3. БТК АДСЛ
    От mgPP във форум Мрежи
    Отговори: 6
    Последно: 08-09-05, 16:34
  4. АДСЛ vs. АренаБг
    От ggbg във форум Мрежи
    Отговори: 6
    Последно: 07-09-05, 11:43

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе