Аз си получих писмото от БТК за промяната, която ще бъде направена в периода 8 април - 15 май. Ето го и писмото: http://daley72.multiply.com/photos/h...F4%2Fdrugi%231
Аз си получих писмото от БТК за промяната, която ще бъде направена в периода 8 април - 15 май. Ето го и писмото: http://daley72.multiply.com/photos/h...F4%2Fdrugi%231
Attainable Line Rate 11520 Kbps 1416 Kbps
Това е на старите светлосини модеми през поне 3 връзки само в апартамента. Районът е червения площад, Варна / да не го сбъркате с Москва /
Downstream Line Rate 9696 Kbps
Upstream Line Rate 960 Kbps
Имам два модема - сега съм с по-стария
ще пробвам с новите !
Така - ето и новия модем
Line Rate 13998 Kbps 1198 Kbps
Attainable Line Rate 15452 Kbps 1241 Kbps
Здравей те
Искам да попитам хората който от доста време ползват ADSL.
Аз мисля другият месец да мина на тарифата която е 12мбита с 6 месечен договор малко е по скъпо но не ми се обвързва за една година
Плаща ли се някаква първоначална такса
Да ли има често спирания
Скоростите гарантирани ли са
С реално ир ли съм.Питам да знам да ли ще мога като играя на игра да правя аз сървър да съм аз хоста
Имали проблеми с торент тракерите независимо външни или вътрешни Става въпрос за донлоад и за аплолд
Такса за инсталация има ако извикаш сервизните им инжинери - 36лв
12 мб за 6 месеца - няма реално ип
( за да имаш цената е 75лв -)
гарантират скорост от 3 меабита
има спирания , но те зависят изцяло от района ! и не са чести , но се случват понякога
Нямаш проблем с торента стига да не изравниш максимума на ъплоад ( 128к е максимума )
Ако бе прочел малко от темата нямашше да питаш повечето неща .
Не съм много наясно за това питам
Гледам предлагат Реален динамичен ip адрес
А ако играя Warcraft ще мога ли да правя мрежа аз да съм хост
mr.Techno, при 12 мегабитовите пакети , гарантираната минимална скорост май ще е 6 мегабита , а за 6те, гарантираната ще е 3.
Аз току що преподписах за следващата година на 12 мегабита. Обещаха в понеделник следобед да се кефя на новите скорости.
пич модема ти е "изгърбен" вече на новите скорости(line rate). това означава, че в момента линията ти е на толкова и ако сега нямаш проблеми значи и с новите скорости няма да имаш.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
гледай Line up count колко са, ако са доста значи често ти дропи конекцията и не е добре или линията или модема.
Също виж Noise Margin да не пада под 9
рестартирай модема периодично след понеделник може и да те огрее.
пробвай един трейс до някъде и виж първия хоп след модема на колко мс ти е? на мен ми смъкна 10мс. бях на 30 сега съм на 20мс. Дано си правил и преди и да го помниш
Ще можеш, но трябва да се обадиш на хелпдеск-а и да им кажеш да пренасочат всички портове към твоето IP. Така ставаш с реално IP.Първоначално публикувано от ksm
P.S. можеш и сам да го направиш, стига да си знаеш паролата за модема и да си наясно, но по-добре от хелдеска да я свършат тая работа...
На позната до ВиК ул.Божур не искат да пускат АДСЛ- нямало въможност, ати искаш до ХЕИ скорости огромни Как да стане това.?Първоначално публикувано от FearMe
Няма майтап! Новите скорости отговарят на обявените!!!
Браво на БТК!
сменили са ти вече скоростта?Първоначално публикувано от soon
На доста хора които са пуснали заявление в някой от центровете са сменени скоростите.
P.S. Ето го бати с гадната линия
На практика uTorent дърпа като лудо с 900к което ме устройва за следващата година, като се появят масово BlueRay писачките тогава ще мисля за по-добър доставчик защото моята телефонна линия може само толкова.
В петък пуснах молба в БТК и от днес съм на новата скорост -
БТК ADSL Start
6 Mbps, 20лв.
Не разчитайте на онлайн заявките,бях пуснал две но така и не получих потвърждение от там!
Бягайте до БТК центровете и до 2-3 дни сте с новите скорости!