ами променя се винаги като рестартирам модема 9.3Мbps;10.2;10.3;12.1... а вчера си качих виста и пак го има само че пише "getaway" с мак адрес и ип 192.168.1.1 даже ми изписва точно модела,производител на модема обач пък скоростта не я пише
ами променя се винаги като рестартирам модема 9.3Мbps;10.2;10.3;12.1... а вчера си качих виста и пак го има само че пише "getaway" с мак адрес и ип 192.168.1.1 даже ми изписва точно модела,производител на модема обач пък скоростта не я пише
Нямам си на идея амиго. Приятел ми го прати, и аз го постнах.Първоначално публикувано от hacked
Явно немогат:Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Скорост 12м. договор Без договор
до 13Мбит/с*
*включва 10 Mbit/s градска свързаност в мрежата на Интербилд
ти теглил ли си - щото аз съм виждал на 10mb мрежа да се сваля от free-to с 800 /900 kПървоначално публикувано от MetalMilitia
Несъм теглил.
И несчитам тегленето от локалния free сървър с 900к за постижение. В крайна сметка и аз 'свалям' от PC-то на брата в съседната стая с 10М...
Под 9,10,12(или 13 в случая) мегабита, разбирам да тегля от microsoft.com например с 1000-1200к...
А не под звездичка да става ясно че това всъщност е 3+10мегабита, защото 3 неструват 30 и кусур лева вече, нито се считат за нещо необикновенно бързо. Да не говорим за качество на услугата...
Нищо мистично няма, adsl модема подържа upnp (universal plug and play) и windows-а си го показва (ако ти е пуснат сървиса SSDP discovery разбира се).Първоначално публикувано от Topper
един бърз въпрос когато ми увеличат скоростта аз трябва ли да ресетна модема или както си сърфирам из нета с моите 130Кб и дзън толчовата скорост от 1,24MB ще пробие лан картата ми ?
Ako ne prawish razlika mejdu reset i restart, to e vreme.... Trabva da si restartirash modema...Първоначално публикувано от axel85
редактирано от @stenly
Писането на кирилица в този форум е задължително. - Ами тогава сложете скрипт LAT -> CYR
ами "reset" е когато натисне6 малкото копче поставено навътре в модема и трябва след това да се активира интернета от страницата,а "restart" като спрещ модема и след 2 минути пак го пуснеш
След рестарт тръгва новата скорост, няма нужда от ресет.
Някой може ли да ми изпрати на бележка паролата за новите модеми - белите.
От няколко дни съм абонат и искам да си направя малко експерименти с кабели и розетки понеже параметрите на линията не са много добри според модема на един познат, който вързах набързо за проба.
Kакви скорости бълнувате?
Последните 3-4 дни е абсолютна боза ADSL в ЗПЗ то. Всяка сутрин няма нет и се рестарти и модем и рутер, а много месеци преди това не е било така.Освен това насича нета- докато има и изведнъж пропадне или пък скоростта падне главоломно . От Хелп Деска резултат никакъв. На тел. или заето или " в момента всички наши консултанти са заети , моля изчакайте " до безкрайност" вашето обаждане е .... дрън дрън. Днес следобяд чашата преля и задействах дистанционно акаунт менаджера
същото и при мен - минат час-два и хоп, няма никой... рестартират се модем, комп и т.н. по веригата, барем се саферяса