При мене си стоят и чакат да ги активирам
И как ползваш картата без да си я активирал ?
За разговорите те питам....
Тези промонционалните 4000mb(които са еднократни за 30 дневен срок) се активирват ръчно, и аз тях не съм ги активирал още, активирах си картата която е на 4G и ползвам интернет с до 90-95mbps в секнда. При тебе незнам защо са се активирали автоматично, ползвай си ги и толколкова .
Този пост е редактиран от mesut_kz; 20-05-16 в 12:48.
Те свършиха. Ама пак на 4G се връзвам и скороста е както беше преди са свършят. Онзи ден ми се нулира смерката, та затова си мисля,че са 4000 на месец до септември
Това не е вярно, 4G мрежата си тръгна с текущите договори без да са искали увеличения и надбавки.
Няма никаква логика да се иска промяна след като всички договори са ограничени по обем. Откъде ще го изтеглиш този обем е все едно. Всъщност, 4G би следвало да има по-голям капацитет за натоварване, така че за оператора даже би следвало да е по-добре да се изтегли през LTE мрежата.
Аз точно заради тая история минах на виваком. Защото ми казаха, че ако остана на същия договор след 2-3 месеца няма да мога да използвам 4G мрежата.
Както стана и с един приятел, Имаше подписан договор към Теленор и 1-2 месеца се зарадва на 4G след това няма ( от оператора са му казали трябва да си обнови договора за да може да ползва 4G.
Много привилегии, от които се възползвах на "Глобул", пак можеше да се възползвам на "Теленор", но с орязани минути и мегабайти ( Паднаха много в моите очи, при положение че над 5 - 6 години съм бил клиент на "Глобул" )