Ясно.
На твоите какъв финиш мислиш да направиш?
И е хубаво да им сложиш шпайкове или някакви крачета, за да не взаимодействат с пода.
Ясно.
На твоите какъв финиш мислиш да направиш?
И е хубаво да им сложиш шпайкове или някакви крачета, за да не взаимодействат с пода.
От акустична перспектива коркът е ок според мен, особено за бафъла(предната страна), но няма да изглеждат добре.
Другите варианти са боя, естествен фурнир или фолио.
Трябва да си прецениш спрямо интериора, кое би се вписало най-добре.
На мен дъб импрегниран само с масло ми харесва като финиш.
Фурнир (пиано лак ми е любимотоили някакво антивибрационно (звукопоглъщащо) покритие. Правят се и челни панели с по-голяма дебелина, като се слепват материали с различна плътност и свойства. Дори има варианти с кожено покритие.
Jamo Concert 11 (d870), и не само те, ползват полимер на по-голямата част на челния панел.
Не знам защо повечето хора си мислят, че корпусите вибрират само лицевите (челните) панели.
Много дразнещи призвуци се получават и от страничните, особено, ако са прекалено близо до отразяващи повърхности или вибриращи такива. Например стъклени етажерки, огледала и т.н.
Нещо не ви се получи "продуктовото позициониране"
п.п. точно от там между другото съм вземал приличен и евтин колонен кабел ... ама тонколоните им да се опитате да ни препоръчате ...![]()
Хехехе, пак. Няколко поста по 3 думи за филми, песен, книга и няколко с линкове. Изпълняват си служебните задължения. Щом не дразнят администрацията да си пишат.