Здравейте, обръщам се към вас за препоръка на някоя фирма, поставяща изолация (в София). Предстои ми външно изолиране на апартамента, та събирам мнения и препоръки!
Здравейте, обръщам се към вас за препоръка на някоя фирма, поставяща изолация (в София). Предстои ми външно изолиране на апартамента, та събирам мнения и препоръки!
Анна - добре дошла във форума надявам се да ти е приятно тука.
Относно проблема ти, ти предлагам ти да питаш някой комшия или да прочетеш някой от вестниците които ти ги пускат в пощата гаранция ще имаш по добър резултат. Все пак тук малко или много си говорим за IT, и ако имаш проблем в тази сфера ти гарантирам доста конретен отговор.
Най добрата изолация е от корк.Ама ипарите са и"добри"
Ако сградатат е тухлена кажи задължително да ти сложат дюбели с гвоздей. Масово се работи с дюбели за бетон, а те не държат в тухла.
Ами, направих връзка с фирма с помощта на темата в HWBG, направиха ми момчетата мазилка - 38лв на м2, работеха бързо, чисто. За качество не мога да говоря - нищо не разбирам, изглежда хубаво. Ако ти трябва, ще изнамеря телефона на момчето от фирмата.Първоначално публикувано от bucho
Уфффффффффф, чак сега видях, че темате е от 2005-та година.
хаха, и аз сега видях чак като прочетох какво си написал
Сега ще плясна 3-дневен бан на BEAR1 за невнимание и ще се разсърди..
Здравейте! Искам да попитам дали фибрана е добър избор за изолация на апартамент, без външни стени (западно е изложението, и става дума за изолация около и на подпрозоречното пространство, и баня). Стара тухла е, отпреди 90-та година.
Мерси предварително за отговорите!!