Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 38
Like Tree3Одобрявам

Пречистване на въздуха

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2007
    Мнения
    29
    #16

    Re: Пречистване на въздуха

    Ами то затова американците са такива дебили, защото гълтат озон. Не че без него ще са нещо по-друго, де....А за машинката "с технология от НАСА непременно", която си зърнал - трябваше да попиташ подробности, защото си представям след като се купи, какво дране ще е с консумативите за нея...ама там нали всичко е на кредит...!

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Мнения
    444
    #17

    Re: Пречистване на въздуха

    преди няколко месеца си купих от tcm за по 30 лева, два броя йонизатори.вътре имат един алуминиев филтър който се налага да мия на две седмици.ако някой е виждал чернилката която се полепва по кинескопа вътре в телевизора,точно така изглеждат и филтрите само след две седмици работа.така че,нека някой да ми каже,че не върши работа! ето и линк точно за моя модел http://www.accessorygeeks.com/ionic-...er-gh-939.html

  4. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp
    Мнения
    531
    #18

    Re: Пречистване на въздуха

    marto68,
    линка не работи. По-точно сайта.

  5. Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Мнения
    444
    #19

    Re: Пречистване на въздуха

    при мен работи бе пичове

  6. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007
    Мнения
    80
    #20

    Re: Пречистване на въздуха

    Да съживя темата.Купих си машината на Дайкин много съм доволен,усеща се веднага разликата и то от цялото семейство.Цената е почти същата890лв.от ММС Варна.Хубавото е,че има резервни филтри 7бр.-по 1 на година.Има автоматичен режим-постоянно следи с датчици запрашеността и миризми,и си регулира скоростта на перката.Има още таймер за изключване,турбо режим за бързо пречистване,заключване на функцийте и режим за йонизиране.Сензорите се регулират на чувствителност.Има и филтър за вируси,който се слага само през зимата.В упътването я дават за площ до 48м2. дебит 420м3 за час при най-висока степен,консумация 55w пак на турбо степен.Дано съм полезен на някои,защото като избирах не намерих много инфо.

  7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Мнения
    34
    #21

    Re: Пречистване на въздуха

    Sotneron мисля и аз да си взема такова нещо, на Дайкин. Ще съм ти благодарен ако ми отговориш на няколко въпроса.

    Доколкото разбирам има автоматичен режим. Обаче май озонатора може да се включва по желание или греша?

    Кои филтри се мият и има ли такива които трябва да се купуват периодично. Изключвам тези едногодишните от които дават 7 броя, смятам 7 години е доста дълъг период, а и доколкото прочетох казват че филтъра трае година ако в стаята се пушат по 10 цигари дневно. Вкъщи не се пуши така че може да изкара вероятно и повече но...ок, година - година.

    Доколко са наясно хората от ММС с продукта? Понеже и аз съм от Варна и вероятно ще пазаря от тях.

    Все така ли са ти добри впечатленията както преди месец? Все пак 890лв не е малка цена, за тези пари според мен резултата трябва да е осезаем, особено след няколко месеца. Пробвал ли си преди някакви подобни уреди, в смисъл дали можеш да сравниш.

    Много въпроси, надявам се да не те отегча, но ми писна от застоял въздух из вкъщи. Проветрявам, чистя климатици, но знаеш как е в града, мръсотията си е мръсотия, на сутринта имаш чувството че дишаш позаминала супа.



  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007
    Мнения
    80
    #22

    Re: Пречистване на въздуха

    Йонизатора може да се пуска по желание.Мие се първия филтър-представлява фина мрежичка от корда -на 1 седмица.Купува се само филтъра за вируси-машината идва с 1 такъв.Като се разпечата трае 1 година и се слага по желание през зимата.В ММС имат работеща мостра в офиса си и ще ти покажат всичко.Обади им се предварително дали имат бройки да не чакаш като мен доставката от склада.Все така съм доволен,нямам база за сравнение, но Дайкина е най мощен и сравнително тих.Видях в Метро-Варна такъв очистител на Аласка беше около300лв, не си спомням точно,но беше добро копие на Дайкин ,само не знам с какви филтри е ,и ако си вземам за втората стая въдухоочистител сигурно ще е той.Друго което да споделя-когато не е проветрявано дълго време пак е по различен въздуха, не е като преди.Машинката си струва всеки лев-не ме разбирайте погрешно-не че ми бяха излишни парите,но на детето откриха алергия към домашен прах.

  10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Мнения
    34
    #23

    Re: Пречистване на въздуха

    Благодаря ти.

    Взех машинката преди седмица и съм много доволен.

    За съжаление не мога да кажа същото за ММС. Като влязох в офиса ме посрещна димна завеса, изобщо не преувеличавам. Пречистватела изобщо не работеше, въпреки че ме убеждаваха по телефона да ида да го погледна, няма проблем, ще видя как работи. Обяснението за неработенето беше че не е чистен отдавна и е задръстен, а , всъщност май е развален, ами не знаели какво му е. Като питах що ме викат тогава ми казаха - ама вие нали искахте да го видите. Поне да бяха поизмили жълтото от никотина по кутията. Накрая ми докараха друга машина, която работеше, но бе по-стария модел и отново не бе почиствана, от изхода на въздуха духаше въздух с миризма на цигари. Бях много озадачен, все пак са магазин за климатична техника, а не за пури, що за свинщина. Поръчах да докарат то склада на другия ден една машинка и си я купих, въпреки недоволните физиономии като настоях да я разопаковат да я видя. Ама те как щели да я продадат после. Пооръфаната кутия обясниха с 'ами тя нали отдалеч идва кой знае как са я подхвърляли'.

    Впечатленията ми са много добри. Много тиха машинка. Въздуха първите ден два осезаемо мирише като в кабинет за нагревки (ако помните от детската градина), но после се измирисва. Ефекта върху въздухае голям, най-много го усетих един ден като я спрях за няколко часа. Така че като работи - не го усещаш че работи, а като спре - тогава разбираш че с машинката въздуха е чист. Ех, че сложно се изразих дано ме разбрахте.

    Препоръчвам Дайкина, за ММС не ми се коментира, може да са имали лош ден. Иначе бяха много учтиви, но...
    kokovox одобрява това.

  11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Мнения
    19
    #24

    Re: Пречистване на въздуха

    Бихте ли ми казали , къде се намира във Варна този магазин на ММС ?

  12. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007
    Мнения
    80
    #25

    Re: Пречистване на въздуха


  13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Мнения
    19
    #26

    Re:Пречистване на въздуха

    И аз да кажа нещо . 2 години се ,,бъхтих'' да открия неюо такова като ,,пречиствател на въздух '' Проучвах на всякъде и .нищо Преди около 4 години обаче видях на едно изложение американски модел по технология на НАСА . Само че......1800$ Та , прди 4 месеца се натъкнах на ,,Singer'' Преносим е и сравнително евтин ( 230 лв) И като че ли върши някаква работа но за парите толкова .. Общо взето съотношение цена/качество - струва си....Вижте в страницата на ,,Singer'' Bg

  14.  
     
  15. Novice
    Тук е от
    Feb 2010
    Мнения
    1
    #27

    Re:Пречистване на въздуха

    За реклама във форума си има ред и цени!

  16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005
    Мнения
    40
    #28

    Re:Пречистване на въздуха

    Някой може ли да каже има ли смисъл от "вирусоуловителя" - т.нар - биологичен филтър. Това е разликата между двата пречистватели /е и овлажняването на въздуха, но това го разбирам/
    Та ползвате ли често "биологичния филтър" и усещате ли разлика с и без него?

  17. Novice
    Тук е от
    Dec 2012
    Мнения
    1
    #29

    Отговор: Пречистване на въздуха


  18. Junior Member Аватара на БИГкоко
    Тук е от
    Jun 2014
    Живее в
    Шумен
    Мнения
    39
    #30

    Отговор: Пречистване на въздуха

    Здравейте моля за мнение за пречиствател на въздух tesy AC16EHCI.Мисля че за тази цена от около 180 лв е добра,но дали ще върши работа не знам.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Кана (системи) за пречистване на вода / FAQ - мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 59
    Последно: 26-11-19, 20:46
  2. Отговори: 9
    Последно: 21-06-13, 18:27
  3. Топлообмен и влажност на въздуха
    От valen1 във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 17
    Последно: 10-03-12, 07:08
  4. Последният повелител на въздуха 3D
    От stenly във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 24-08-10, 01:03
  5. Компютърни вируси атакуват по въздуха
    От Edin_Lud във форум Коментирай новина
    Отговори: 8
    Последно: 26-03-06, 10:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе