Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345
Резултати от 61 до 70 от общо 70

Иззиждане на тераса с итонг - проблем с теглото?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re:Иззиждане на тераса с итонг - проблем с теглото?

Ха дано... На тази жега не мога да установя дали духа отнякъде, всичко изглежда перфектно на пръв поглед.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Колега,
    Някаква изолация на тавана и стените ще слагаш ли?
    Аз се чудя какво да правя, понеже над мен е остъклена терасата, но не се отоплява.

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

На пода сложих фибран. На тавана не слагам нищо - плочата отгоре е приобщена и се надявам на това. Зидчето под дограмата е с дебела външна изолация, така че я оставих нея и сложих само Итонг.
    Дали е достатъчно... ще кажа другата пролет

5. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Благодаря!
    Аз смятам само на тавана да сложа, ама много се наплаших от този скрит мухъл...
    На едната стена и под дограмата - външна изолация ще сложа. Другата стена е към приобщена тераса на комшиите и се отоплява.

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Гена, минерална вата на таваня! Пиши на ЛС, ако искаш да ти пратя снимки, как се прави.

7. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Вата, и то каширана с алуминиево фолио, фолиото се слага към топлата част, прав е КАСАП за материала.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от Gena_bs
    Благодаря!
    Аз смятам само на тавана да сложа, ама много се наплаших от този скрит мухъл...
    На едната стена и под дограмата - външна изолация ще сложа. Другата стена е към приобщена тераса на комшиите и се отоплява.
    Аз вече луднах на тая тема. Бях твърдо решил да слагам изолация на тавана. И като тръгнах да чета и да разпитвам - какво ли не чух. Чак се отказах, после пак се реших, и пак се отказах, и така 1 000 пъти.

Последното ми решение е да сложа вата с някакво фолио, което е за парозащита или нещо подобно само в спалнята. И догодина ще си правим изводи. Ако няма проблеми, ще направя и другите стаи.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Някой има ли впечатления от тази вата , кой сложи от нея и какво се случи , да сподели ако не го мързи...мерси

11. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от aimilios
    Някой има ли впечатления от тази вата , кой сложи от нея и какво се случи , да сподели ако не го мързи...мерси
    Аз не можах да сложа, надявам се да успея тази година и да придобия лични впечатления.

12. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Ватата представлява рула или плочи, върху които е закрепен тънък хартиен слой, който е с алуминиево покритие.Основната роля е топлозащита, но върши работа и като парозащита.При направа на топлоизолация, алуминиевото покритие винаги се монтира към помещението.Има и такава, която е каширана направо с алучиниево фолио, но тя е главно за топлопроводи и въздуховоди.Иначе върши много добра работа.Имам такава стена в къщи от 6 години, изолационния ефект е много голям.Само дето съм я облякъл с ламперия, понеже дървото ми е слабост, но може да се облече с всичко по желание.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 03-04-14, 17:35
  2. Отговори: 0
    Последно: 03-07-11, 08:33
  3. Отговори: 0
    Последно: 10-01-11, 14:14
  4. Отговори: 12
    Последно: 15-12-06, 14:45
  5. Най- дебелият мъж - 486 кг НАМАЛЯВАТ ТЕГЛОТО -210
    От Inspire във форум Коментирай новина
    Отговори: 5
    Последно: 10-01-05, 19:27

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе