денс цял ден правих нещо като презентация на HTML. не занм защо, но като го гледах - супер, пуснах го през Файърфокс - убиец, обаче, като го пуснах през ИЕксплорер - НЪЦКИ! таблиците изобщо не са подравнени накъдето трябва, текста също, а на всичкото отгоре прозрачността на изображенията излизаше сива! 98% е вероятността този, който ще го гледа да ползва ИЕксплорер. графиките са png.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат добре де... еми... вчера бях уморен... и не съм забелязал нещо - не съм проверил параметрите на две от клетките на таблицата - на превю-то ми изглежда добре, но се оказа, че вместо да заемат 100% от таблицата, те са си измислили някакви 280 пиксела... и не съм задал центриране на текста, а само на клетката... пооправих го. а картинките ги конвертнах на гиф-чета, а там където има полупрозрачност ги направих на jpg с фон и стана готено. верно, трябваше малко да поразцъкам скрипта, ама нищо- поне стана. а програмата е нещо като олекотен Дриймуевър за Линукс - Nvu се казва - много е добър - има основните неща, без някакви гъзарийки, лек е, интерфейса е много добър.
 добре де... еми... вчера бях уморен... и не съм забелязал нещо - не съм проверил параметрите на две от клетките на таблицата - на превю-то ми изглежда добре, но се оказа, че вместо да заемат 100% от таблицата, те са си измислили някакви 280 пиксела... и не съм задал центриране на текста, а само на клетката... пооправих го. а картинките ги конвертнах на гиф-чета, а там където има полупрозрачност ги направих на jpg с фон и стана готено. верно, трябваше малко да поразцъкам скрипта, ама нищо- поне стана. а програмата е нещо като олекотен Дриймуевър за Линукс - Nvu се казва - много е добър - има основните неща, без някакви гъзарийки, лек е, интерфейса е много добър. 
						 Първоначално публикувано от IBANEZ_
 Първоначално публикувано от IBANEZ_