Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 43

Избор на цифров фотоапарат...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    гр.София

Samsung имат доста примамливи оферти.За този ценови диапазон(600лв.),човек може да си вземе апарат с повече мегапиксели,пълни ръчни настройки и прилична оптика.Обаче това всичко изглежда чудесно на хартия,но как е всъщност,трябва да каже някой който е снимал с подобен апарат.

Та нещата отиват към три марки:Canon,Panasonic и Samsung.Повечето хора с които съм говорил са единодушни,че Canon е по-добрият избор.Нека някой,който е ползвал апарати от тези марки да сподели!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Caesar, SAMSUNG не ти трябва!!! Лично мое мнение. Доста клиенти ми се оплакват от тях след, да кажем 2-3 месеца ползване. А като им знам и другата стока, бягай от тях като дявол от тамян или после може и да плачеш. Хубаво си се насочил към КАНОН и ПАНАСОНИК, остани с тоя избор!

4. Member
    Тук е от
    Sep 2003

И аз като LUDIA искам да кажа, че Samsung(специално за фотоапаратите, за другите продукти не знам) са боклуци. Два апарата модели 202 и 401. Първият започна да дава дефекти точно като му изтече гаранцията, а втория към 9-тия месец от ползването. И двата дават сходни дефекти. Преди време апарата на един познат, модел 201 мисля, се развали малко преди да му изтече гаранцията. После от техномаркет го мотаха два месеца докато го оправят. Като цяло сравнително евтино решение за ползване от 6м до 1год. защото изглежда са направени да работят такъв период.

5. Member
    Тук е от
    Apr 2003

ДА НЕ ОТВАРЯМ НОВА ТЕМА--------------->>>>>>>>>>>

Имам приятел който е в САЩ пор4ах му да ми донесе цифров апарат моделите към които се бях насо4ил са V1 на СОНИ и 4500 на НИКОН но се оказа 4е там са твърде стари тези модели и просто ги няма ...! Бихте ли ме насо4или към подобен клас апарати но по нови модели ! Не робувам на марки , добре е апарата да има пове4е ръ4ни настройки много ще ме радва една литиево йонна батерия и естествено да прави добри снимки ! цена около 350$ в САЩ или еквивалента на същите модели тук е около 700-850лв там са възможностите ми ! Блаодаря ви !

6. Member
    Тук е от
    Jan 2002

бих препоръчал на всеки да си вземе една от следните марки: Nikon (CoolPix3200 e много добър модел), Canon, Fuji, Pentax (особено optio s50 и онзи, дето прилича на пистолет), Panasonik и скъпите СОНИ-та. не препоръчвам евтини сони-та, Praktika, Samsung и други "странни" марки. и като си харесате нещо, вижте го как снима на www.steves-digicams.com

7. Тук е от
    Apr 2003

<font size="6"></font id="size6"><font size="5"></font id="size5"><font size="6"></font id="size6"><font size="6"></font id="size6"><font color="black"></font id="black"><font color="black"></font id="black"><font size="6"></font id="size6">

samo olimos i si4ki ostanali boklucii tova e ave vie ste golemi baluci bre

qa

vig kakvo e ka4estvoto na olimpos i gi sravni s drugite

namqa analo taka 4e ne zablugdavaite horata

malumnici takiva

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><font size="6"></font id="size6"><font size="5"></font id="size5"><font size="6"></font id="size6"><font size="6"></font id="size6"><font color="black"></font id="black"><font color="black"></font id="black"><font size="6"></font id="size6">

samo olimos i si4ki ostanali boklucii tova e ave vie ste golemi baluci bre

qa

vig kakvo e ka4estvoto na olimpos i gi sravni s drugite

namqa analo taka 4e ne zablugdavaite horata

malumnici takiva

<div align="right">Originally posted by badkor - 22/06/2005 : 18:25:42</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Явно ти си много "интелегентен". Едва успях да ти прочета мнението. Предполагам се опитваш да споменеш OLYMPUS, но умствените ти възможности не стигат за това, да го напишеш правилно [:D]

А явно и познанията ти в областта са толкова [^] Има едни марки Nikon, Canon ... и Оли ги бива ама не в сапунерките, па да не говорим за ниския клас сапунерки [B)]

10. Тук е от
    Jul 2005

Аз пък имам един въпрос относно снимането на клип с Digital Ixus 30 или друг аналогичен (пише за max : 1GB, а не е във времетраене) . Някой има ли опит колко дълго се снима клипа докатосе запълни този 1 GB при различните резолюции, а и на 640х480 стават ли за нормално гледане на компютър.

11. silverfox
    Guest

@stefko - аз съм с Digital Ixus 40. По спецификации единственото ограничение за времетраенето на клипа е от наличната памет. Моята е 128МВ. Странно защо на 20-30sec спира сам записа след показването на червен удивителен. Още не мога да разбера защо. В картата остава още доста място. По твоя въпрос - 128 МВ са точно 54 sec клип при 640х480 макс качество. Определено става да се гледа на РС. Аз съм доволен, като изключим този странен проблем, който го имам и на камерата на телефона си.

12. Тук е от
    Jul 2005

хм, много странен проблем с твоя фотоапарат, silverfox. Да не ти е проблема по настройките или софтуера нещо.

Иначе добре ми се струва продължителността ако си работи както хората - 1 ГБ трябва да отиде за 7-8 минути

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Ако ти е бавна картата няма да свари да пише на нея и ще спре записа ....

А 1 GB за 8 минути "клипче" е тотална загуба на място като знаеш колко снимки с далеч по-високо качество, а според мен и стойност могат да се запишат.

Поздрави.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Пичове, има две марки дигитални апарати: Канон и Никон(Сони отчасти ако са с Цайс оптика и от по-висок клас). Друг е въпроса, че в ценовия клад до 500 лв най-си струва Канон именно заради пълните ръчни настройки. Аз лично имам А70 от две години и го избирах 1 година. Изключителни снимки прави за тези пари. Има и недостатъци, като липса на индикатор за батериите, малки клипове и големия размер. За сметка на това снимките нямат конкуренция просто, Никон са добре, но им е малка скоростта, и нямат пълни настройки. Всички други марки правят посредствена техника, най вече НР. А относно Панасоник нямам думи, правил съм снимки с този с 12Х оптичен в сумрачно време, така ги размазва, една не можа да стане, а има само авто режим. Лайка друг път, купили са марката и само я ползват за кухите си апарати. Неслучайно само Никон и Канон имат свестни професионални апарати, Фуджи ползват за про моделите си оптика на Никон, а Кодак про моделите позлват всичко от Никон, дори са надпис и Кодак и Никон. Правете си изводи за качеството на другите марки.

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А относно Панасоник нямам думи, правил съм снимки с този с 12Х оптичен в сумрачно време, така ги размазва, една не можа да стане, а има само авто режим.

<div align="right">Originally posted by yasenp - 07/07/2005 : 11:46:22</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Това показва колко си в час [:D] Паналайката си има Shutter Priority, Aperture Priority, Full Manual, както и Manual White Balance .... ааа това "авто" ли е ? [^]

Навит съм да хванем който и да е Panasonic с 12х увеличение и да застанем до твоя А70 да видим чии снимки ще са по-размазани - гарантирам ти, че тези от А70, защото със стабилизатора на Паналайката ще се слезе на много по-ниски скорости от ръка ... [xx(]

17. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">[quote]

Навит съм да хванем който и да е Panasonic с 12х увеличение и да застанем до твоя А70 да видим чии снимки ще са по-размазани - гарантирам ти, че тези от А70, защото със стабилизатора на Паналайката ще се слезе на много по-ниски скорости от ръка ... [xx(]

<div align="right">Originally posted by CrossBlade - 07/07/2005 : 11:38:50</div id="right">

Ами навит съм намери само Панасоника (аз имам А70).

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">[quote]

<div align="right">Originally posted by CrossBlade - 07/07/2005 : 11:38:50</div id="right">

Ами навит съм намери само Панасоника (аз имам А70).

<div align="right">Originally posted by Zygot - 08/07/2005 : 04:12:27</div id="right">

Надявам се скоро да имам KM със стабилизатор, та с него ще мерим [xx(]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Съвет за избор на цифров фотоапарат.
    От Стоян във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 7
    Последно: 15-08-11, 19:06
  2. Избор на цифров фотоапарат до 400-450лв
    От deveca във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 48
    Последно: 05-06-07, 16:03
  3. Избор на цифров фотоапарат?
    От hinergy във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 12
    Последно: 30-05-07, 11:54
  4. Съвет за избор на цифров фотоапарат
    От Audioslave във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 13
    Последно: 15-03-06, 14:51
  5. Избор на цифров фотоапарат
    От Ico. във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 20
    Последно: 25-01-05, 17:29

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе