Здравейте, имам нужда от компетентно мнение по следния въпрос: поради подозрения, че някой посещава къщата ми в мое отсъствие, закупих DVR, който записва обстановката вкъщи докато ме няма. Камерата записва клипчета по 30 минути, номерира ги хронологично и средната им големина е околко 40KB. Работя с достатъчно голяма SD карта, а дори и да се зпълни, според инструкциите камерта просто спира да снима. Случи се обаче следното, което не мога да преценя бъг в камерата ли е или се дължи на манипулация от човек, т.е. от тайния посетител. След поредното ми отсъствие от 3 часа и половина, камерата трябваше да е записала 7 клипчета. Картата побаче съдържаше само последните 3, номерирани от 5 до 7, липсваха първите клипове, включително стартовия, на който се виждам как включвам камерата както всеки ден. Размерът на клиповете е променен, пак са по 30 минути, но размерът им вече е по 200КB, а не по 40 както преди. Освен това средното от 3те останли клипчета е повредено по средата, не може нито да се гледа, нито да се свали. Всички тези неща могат ли да се дължат на проблем с камерата, как мислите? И възможно ли е местенето на картата например в смартфон с цел изтриване на записите да е променила размера на следващите записи за деня? След този случай записите се нормализираха, номерация и размер както преди. Благодаря ви предварително за мненията![]()