Преди няколко/3-4 май/ години пратих на дъщерята -студентка такъв МРАЗ.
Просто купих уплътнение за вратата - ново за 6 лева. МНоже и сега да ги има.
Вярно, че се разглобява вратата, но за 2 часа всичко е ОК и то само с една отверка!
Та може това да е проблема - лошото уплътнение+жегата.
Съветвам всеки, притежаваш тази реликва, да си смени уплътнението /ако не го е правил вече/!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Първоначално публикувано от Lupus
 Първоначално публикувано от Lupus   . Просто ми изпадна за без пари направо, а и за студентски град няма смисъл от нещо друго. Хладилика е с камера, проблема е, че камерата работи без проблем, но хладилното почти не студи. Не вярвам да е само от жегите. Идва ми на ум за прецакано термо реле или запушен радиатор, но понабих радиатора и ефект няма
. Просто ми изпадна за без пари направо, а и за студентски град няма смисъл от нещо друго. Хладилика е с камера, проблема е, че камерата работи без проблем, но хладилното почти не студи. Не вярвам да е само от жегите. Идва ми на ум за прецакано термо реле или запушен радиатор, но понабих радиатора и ефект няма  . За терморелето проблема е, че нямам никаква информация къде се намира, нито какво е.
. За терморелето проблема е, че нямам никаква информация къде се намира, нито какво е.  Някой има ли идея защо се получава така с този мраз?Благодаря предварително.
Някой има ли идея защо се получава така с този мраз?Благодаря предварително.