Пералните на Sharp са турски. Предполагам и хладилниците са такива.
Пералните на Sharp са турски. Предполагам и хладилниците са такива.
Здравейте, някой може ли да даде мнение за Geratek?
Здравейте! Предстои ни покупка на хладилник. За сега сме се насочили към https://www.technomarket.bg/hladilni...sp-eo-09143431 Търсим широк хладилник, с диспенсър. Ако някой има такъв модел да сподели мнение. А може да предложите и друг модел или марка.
Широк хладилник има ЛГ.
Диспенсър,защо?
Когато искаш да пиеш вода от хладилник,трябва да се захранва от водопровод!
Иначе е мизерия и миризма на пластмаса.
Spitfaqr12, имаш ли наблюдения върху Geratek?
как са Либхерите последните години ( имам немски модел на 15+г но идва малък от доста време насам и ще се сменя ,но си работи де кораво животно ) по специално съм загледал модела LIEBHERR CNEL 4313 поблазнен от 5г гаранция предимно .
Zygot,
Вземай парите и купувай нещо ново!
Още не сме стигнали до парите. Казах им, че искам Електролукс хладилник. Ако се съгласят да ми дадат актуален модел мисля да го купя дори и да трябва да се доплаща. Новият уред ще е с нова гаранция.
Беко не са лоши хладилници.
Другото е доплащане и купуване на ЛГ.
На тези двете фирми не им харесвам пералните,но хладилници правят.
Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 12-02-19 в 22:42.
Наскоро на един приятел замина висок клас 400л хладилник Beko No Frost с дисплей. Ако някой го интересува, ще напиша точния модел, но информацията не е пред мен в момента. Става въпрос за паневропейски модел, не e правен за "източния" пазар. Пропуск на хладилен агент, счупена перка на вентилатора и повреден компресор в един и същ момент. Или поне така ми обясниха. Направо 3-в-1.
Electrolux нещо са се изчерпали или поне аз не намирам нищо ново по магазините. https://www.electrolux.bg/kitchen/co...idge-freezers/
Дано да успееш да направиш замяната! За всеки случай си прочети отнопво подробно условията на гаранцията/застраховката!
Успех!
Гена,ай стига,Беко никога не са били висок клас хладилници.Това не им пречи да получат четири от пет звезди,колкото ѝ ЛГ, и Електролукс.То, Гагенау и Мицубиши могат да се изпуснат,независимо,че вероятността е под 0.5%.
- - - - - - - - - -
Трябва да са добре.От доста време знам,че проблемът е отстранен.Но дали е така,не мога да гарантирам на 100%.
Този пост е редактиран от Spitfaqr12; 13-02-19 в 22:30.
@Spitfaqr12,
Явно не си ме разбрал.
Имах предвид висок клас в линията на BEKO, а не че са такива спрямо останалите марки.