Страница 41 от 154 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 2307
Like Tree324Одобрявам

Помогнете ми за избор на хладилник

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2011

Re:Помогнете ми за избор на хладилник

А ти всъщност какаъв тип охладител искаш? Защото повечето линкове, които си дал са за комбита (с долна камера), а Хотпойнта е с горна камера..

2.  

3. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Вземи този с 5-те години гаранция.Това е съществен плюс.
    В параметрите на останалите няма почти никаква разлика.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2012

Цитат Първоначално публикувано от Nikolay7
    А ти всъщност какаъв тип охладител искаш? Защото повечето линкове, които си дал са за комбита (с долна камера), а Хотпойнта е с горна камера..
    С долна камера (фризер), Аристона съм го пуснал като резервен вариант, защото от доста години вкъщи сме с подобен и сме много доволни.
    Просто не мога да реша дали да е Електролукса (марка, за която нищо не знам) или Горението като марка, за което в повечето форуми чета "вкъщи всичко ни е на Горение и сме много доволни" или "Търси си Горение и нищо друго". За Електролукса нищо не пише. Въпроса е да има по-малко китайска намеса и по-добри части. Като характеристики съм ги подбирал да са горе долу еднакви.

5. Тук е от
    Jun 2009

Ако си избрал Горене, то взимай този с 5-те години гаранция.

Е-лукса е правен вероятно в Унгария.

В днешно време на глобализация на икономиките никой не може да ти гарантира неКитайска "намеса" в продуктите.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Здравейте,
    Имам един хладилник-фризер от края на 90-те Fagor Predilect Duo Basic с 2 компресора.Работи си и до момента,без забележки.Единственното което мога да отбележа,че дори и на 1-ва степен образува лед на задния панел на хладилната част,тоест охлажда доста,включва често,незная дали това е нормално и доколко е свързано с разхода на ел.енергия.Прикачам снимки на комресора,някой от технически грамотните ако сподели мнение за тях,ще съм му благодарен.
    Та въпроса ми е,трябва ли да го ремонтирам или е дошло време за смяна ?

Прикачени изображения Прикачени изображения

7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от Fresh
    Здравей,
    Ако не е късно ето малко инфо от първа ръка.
    Това беше предишният ми хладилник Произведен е в Германия. Предполагам за НоуФроста е излишно да пиша. Също за екстри като дръжките с механизъм и електрониката.
    Голямото му предимство пред останалите хладилници е БиоФреш зоната му. Либхер я разработват вече 20 години. Научно е доказано, че при темп около 0 градуса храната издържа 3 пъти по-дълго от колкото в хладилника където темп е 5 С. Това разбира се е средно: има продукти, които издържат 2-3 месеца в повече(ябълки, моркови), а други 2-3 дни в повече (ягоди, малини, скариди)
    Факт е, че аз храна от там НЕ СЪМ ИЗХВЪРЛЯЛ НИКОГА! Това супи сготвени преди повече от седмица, всички млечни продукти си ги ползвах след срока описан на опаковката, шунка, салата лятото и т.н. и т.н.
    Цената на тази екстра е около 300 лв, но според мен се избива още на 2-рата година.
    Друг голям плюс, който осъзнах след ползването: БиоФреша е под формата на издърпващи се чекмеждета и можеш да ги пълнеш много повече отколкото обикновен рафт в хладилника и нищо не пада върху теб когато отвориш вратата
    И на мен ми хареса модела но навсякъде само мостри имаше и ако искам да не е мостра трябваше да чакам до края на месеца, а тепърва почваше тогава. А цял месец лятото без хладилник не е оферта. Накрая взех ето този http://www.technopolis.bg/b2c/detail...AEG-S83600CMM0

8.  

9. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от saint056a
    И на мен ми хареса модела но навсякъде само мостри имаше и ако искам да не е мостра трябваше да чакам до края на месеца, а тепърва почваше тогава. А цял месец лятото без хладилник не е оферта. Накрая взех ето този http://www.technopolis.bg/b2c/detail...AEG-S83600CMM0
    Електролукс хвърлят много усилия да възродят хубавото АЕГ. Мисля, че си направил добър избор. Със здраве да го ползваш и да е все пълен

10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2012

Днес цял ден обикалях по магазините и в общи линии Електролукса ми харесва. Един от консултантите каза, че и двете марки са добри, но Електролукса бил по-качествен, защото ги правели заедно с АЕГ. Питах го дали хладилника е с компресор Данфос и той каза, че дори изложения да е с такъв няма гаранция, че ще ми докарат същия, от 20 хладилника в склада можело да има с 5 различни компресора. И той вика, че всичко е на късмет и да обърна внимание на гаранцията. Повечето Горения са с по 3 години гаранция, май само 1 беше с 5. Електролуксите са с по 2 години освен този, който гледах днес, който промоционално е с 55 месеца, но е малко по-голям като обем и е клас А, докато другите бяха А+.
    Сега нещо съм се загледал в този
    http://www.technomarket.bg/products/...lux-erb-36533w има вентилатор за по-добра циркулация на въздуха и е А++.

В общи линии Горението ми харесва като марка, а Електролукса като разпределние на рафтове и размери. Пред голяма дилема съм.

11. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Цитат Първоначално публикувано от bsdfun
    Здравейте,
    Имам един хладилник-фризер от края на 90-те Fagor Predilect Duo Basic с 2 компресора.Работи си и до момента,без забележки.Единственното което мога да отбележа,че дори и на 1-ва степен образува лед на задния панел на хладилната част,тоест охлажда доста,включва често,незная дали това е нормално и доколко е свързано с разхода на ел.енергия.Прикачам снимки на комресора,някой от технически грамотните ако сподели мнение за тях,ще съм му благодарен.
    Та въпроса ми е,трябва ли да го ремонтирам или е дошло време за смяна ?
    Времето за смяна на този хладилник ще е поне след 10г.И не го пипай.
    Компресорите са Данфос и им няма абсолютно нищо.
    Почисти покрай компресорите и си гледай кефа.Сам ще видиш колко от новите лъскави хладилничета ще надживее.

Цитат Първоначално публикувано от em4000
    .

В общи линии Горението ми харесва като марка, а Електролукса като разпределние на рафтове и размери. Пред голяма дилема съм.
    Няма дилема тук.Електролукс винаги е бил марка много,ама много по-реномирана от Горение.

12. Тук е от
    Jun 2009

Днес цял ден обикалях по магазините и в общи линии Електролукса ми харесва. Един от консултантите каза, че и двете марки са добри, но Електролукса бил по-качествен, защото ги правели заедно с АЕГ. Питах го дали хладилника е с компресор Данфос и той каза, че дори изложения да е с такъв няма гаранция, че ще ми докарат същия, от 20 хладилника в склада можело да има с 5 различни компресора. И той вика, че всичко е на късмет и да обърна внимание на гаранцията. Повечето Горения са с по 3 години гаранция, май само 1 беше с 5. Електролуксите са с по 2 години освен този, който гледах днес, който промоционално е с 55 месеца, но е малко по-голям като обем и е клас А, докато другите бяха А+.
    Сега нещо съм се загледал в този
    http://www.technomarket.bg/products/...lux-erb-36533w има вентилатор за по-добра циркулация на въздуха и е А++.

Гледам, че брошурата на Технополис изтича и новата ще влезе в сила от 03 Август (в петък). Ако искаш изчакай. Може да има Е-лукс с 55 месеца гаранция и по-добър ен. клас.

13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Този Електролукс, който е в промоция от днес в ТП, заслужава ли си парите? EN 3450 модел е. 55 месеца гаранция, инверторен - каквото и да означава това.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2012

И аз се интересувам от новата промоция на технополис.
    http://www.technomarket.bg/products/...lux-erb-36533w според мене тоя е най-икономичния и е най-голям като обем
    http://www.technomarket.bg/products/...lux-erb-34402w - тоя пък е с 2 компресора, но не знам защо е само 600 лева.

16. Тук е от
    Jun 2009

И аз се интересувам от новата промоция на технополис.
    http://www.technomarket.bg/products/...lux-erb-36533w според мене тоя е най-икономичния и е най-голям като обем
    http://www.technomarket.bg/products/...lux-erb-34402w - тоя пък е с 2 компресора, но не знам защо е само 600 лева.
    Внимавай с модела от 600 лв. Последна бройка е!!! Много вероятно е 3-4 г мостра .

17. Тук е от
    Jun 2012

Цитат Първоначално публикувано от Fresh
    Внимавай с модела от 600 лв. Последна бройка е!!! Много вероятно е 3-4 г мостра .
    Подкрепям. Ял съм попарата на тъй наречените ''последни бройки''

18. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2012

И двата хладилника ги няма налични, защото били стари модели и нямало да има нови доставки. В сайта излизали като налични, но всъщност били брак и не се продавали така че отпадат и двата.
    Сега се чудя между промоцията на Техномаркет с http://www.technomarket.bg/products/...lux-en-3400aow и на технополис

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 154 ПърваПърва ... 3139404142435191 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помогнете с избор на хладилник
    От thc444 във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 20-03-15, 10:20
  2. СПЕШНО! Помогнете ми за избор на хладилник
    От fossil във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-11, 21:48
  3. Отговори: 1
    Последно: 19-01-11, 23:08
  4. Помогнете за избор на хладилник
    От elby във форум Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 12-11-09, 21:45
  5. Помогнете за избор на хладилник
    От gagauz във форум Хладилна техника
    Отговори: 12
    Последно: 28-07-07, 21:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе