Страница 42 от 154 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно
Резултати от 616 до 630 от общо 2307
Like Tree324Одобрявам

Помогнете ми за избор на хладилник

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2009

Re:Помогнете ми за избор на хладилник

Цитат Първоначално публикувано от em4000
    И двата хладилника ги няма налични, защото били стари модели и нямало да има нови доставки. В сайта излизали като налични, но всъщност били брак и не се продавали така че отпадат и двата.
    Сега се чудя между промоцията на Техномаркет с http://www.technomarket.bg/products/...lux-en-3400aow и на технополис
    Модела в Технополис е по-хубав, но и съответно по-сложен: има Ноуфрост и инверторен компресор. Нека колегите с опит да кажат дали тези компресори се оказаха достатъчно надеждни?
    Модела в Маркета е класически и вероятно по-надежден.

Тук може би е момента да споделя личното си мнение е от развитието на техниката (бяла, черна, автомобили). Новите уреди/модели са все по-лесни за употреба и все по-хубави, но съответно са с по-сложна електроника и човек трябва да е готов за по-скъпа поддръжка.

Така често избора е като при теб: по-простото и вероятно по-неждното или по-модерното, но по-податливо на дефекти?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1344273958[/time]_________________________________________________

Ако вървиш към класически уред с термостат, то погледни и Liebherr CUP 3021 в брошурата на Технополис: има 5 г. Гаранция.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Преди 2 седмици взехме нов хладилник - http://www.technomarket.bg/products/...l-wbe-3411-a-w
    whirlpool-wbe-3411-a-w, компресор ACC, Made in Poland, беше на промоция за 529лв, 2г гаранция + още допълнителни 4 години, които важат само за частите, но не обхващат труда и транспортни разходи. Доволни сме, тих е и за тази цена мисля, че е отличен избор.

4. Тук е от
    Feb 2012

Разбиращите тук биха ли били така добри да кажат една ориентировъчна цена за качествен хладилник с фризер - с обем на хладилника от 200-250 литра, но-фрост, два компресора? Евентуално бихте ли посочили и някакви конкретни модели?

Предварително благодаря на отзовалите се!

5. Тук е от
    Mar 2003

Здравейте
    Предстои ми подмяна на хладилник с фризер. За момента съм "гледал" в интернет главно моделите на Liebherr, но съм отворен и към други марки. Като изисквания към хладилника имам с долна камера, да не е за вграждане, обем около 280-340л и енергиен клас поне А+ (предпочитам А++). Бюджет до 1700лв. (може да се надвиши до макс 2200!), но не държа всички да ги дам за хладилник .

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от jukon
    Разбиращите тук биха ли били така добри да кажат една ориентировъчна цена за качествен хладилник с фризер - с обем на хладилника от 200-250 литра, но-фрост, два компресора? Евентуално бихте ли посочили и някакви конкретни модели?

Предварително благодаря на отзовалите се!
    То с условието с два компресора намаляш доста моделите. Сега масово са с 1 и с електроклапани превключват между хладилник/фризер.

7. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от saint056a
    То с условието с два компресора намаляш доста моделите. Сега масово са с 1 и с електроклапани превключват между хладилник/фризер.
    Хубаво - и с един да е. Кажете някакви модели и цени, за да се ориентирам какво ще трябва да отделя за хладилник.

Благодаря!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Моя не ти ли харесва? От 9 месеца го ползвам, няма грешка:

http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...481B479E9&rf=y

10. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от dwrbudr
    Моя не ти ли харесва? От 9 месеца го ползвам, няма грешка:

http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...481B479E9&rf=y
    Харесва ми.

Ами за този какво ви е мнението:

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ISTON-4-D-B/HA

11. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от YaVoR_TrG
    Здравейте
    Предстои ми подмяна на хладилник с фризер. За момента съм "гледал" в интернет главно моделите на Liebherr, но съм отворен и към други марки. Като изисквания към хладилника имам с долна камера, да не е за вграждане, обем около 280-340л и енергиен клас поне А+ (предпочитам А++). Бюджет до 1700лв. (може да се надвиши до макс 2200!), но не държа всички да ги дам за хладилник .
    Здравей,

За такъв бюджет можеш да вземеш уред висок клас произведен в Германия, с два кръга, НоФрост и БиоФреш зона:
    http://www.techno-mix.com/product/18...n-3913-comfort

Аз лично смятам, че с БиоФреша ще пестиш повече пари от неизхвърлянето на развалени продукти отколкото да вземеш А++.

12. Тук е от
    Jun 2007

Колега YaVoR_TrG моделите във високия клас на Либхер наистина си заслужават парите.
    Със сигурност ще е правен в Германия.

13. Тук е от
    Feb 2012

С риск да стана досаден - бихте ли дали все пак някакви ориентири за що-годе качествени хладилници с фризер (отдолу) - 200-250 литра обем на хладилната част и но-фрост.

За сега имам примери с един Панасоник и Либхер и двата над 1500лв - да смятам ли че ако цената му е над тази сума ще е качествен?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Панасоника е с 5 години гаранция на компресора. Може да разгледаш Бош и АЕГ.

16. Тук е от
    Jun 2007

jukon - и марки на който си се спрял са добри.
    Лично за мен Либхера повече,но това е мое мнение (просто имам повечко от тях)
    Цената над 1500 лв. разбира се не ти гарантира,че никога няма да имаш проблем с уреда,но от контактите ми с колеги техници съм останал с впечатление,че за по скъпите уреди винаги реакцията е по бърза,човека внимава повече и т.н.
    Лично аз всеки уред си го купувам все едно вече е развален
    Гледам гаранционна карта,кой е сервиза...
    Няма нищо вечно!

17. Тук е от
    Aug 2012

Цитат Първоначално публикувано от HUGO
    Колега YaVoR_TrG моделите във високия клас на Либхер наистина си заслужават парите.
    Със сигурност ще е правен в Германия.
    Колега, то е ясно, че имаш повечко и либхери и за тва ги препоръчваш горещо. ти като си се прецакал, дай и другите да се прецакат. Яворе, на тебе ти препоръчвам, ако все пак се решиш за Либхер (което е голяма грешка), то не си давай целия бюджет за уреда. Остави си малко парички и за след това, че ще ти трябват за да го ремонтираш и за да бутнеш по някой лев и на техниците, за да не ти сложат "шапка" какво да ти разправям мила родна картинка. Ти просто се порови по форумите да видиш какво се пише за либхерите пък тогава пак помилси дали ще ги купуваш. Погледни и в хамали.бг. ъам също има интересни неща
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1345809573[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от Fresh
    Здравей,

За такъв бюджет можеш да вземеш уред висок клас произведен в Германия, с два кръга, НоФрост и БиоФреш зона:
    http://www.techno-mix.com/product/18...n-3913-comfort

Аз лично смятам, че с БиоФреша ще пестиш повече пари от неизхвърлянето на развалени продукти отколкото да вземеш А++.
    здравей Фреш ти малко ми звучиш като свежеста на Либхер да не би да работиш там, че все така горещо ги препоръчваш. какво пак ги лъжеш хората, все едно като е произведен хладилника в Германия и е безсмъртен ли ами защо не им разкажеш на хората за частите от този уред, които са произведени в нашичкия завод на село, а? Та да добият по-пълна представа за "мейд ин джърмани" с бг-части. Либхер не е това което беше. Сега е останала само марката, но и тя скоро ще залезе с това качество!

18. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2012

Какво мислите за този хладилник?
    http://www.technomarket.bg/products/...lux-en-3614aow

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 42 от 154 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помогнете с избор на хладилник
    От thc444 във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 20-03-15, 10:20
  2. СПЕШНО! Помогнете ми за избор на хладилник
    От fossil във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-11, 21:48
  3. Отговори: 1
    Последно: 19-01-11, 23:08
  4. Помогнете за избор на хладилник
    От elby във форум Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 12-11-09, 21:45
  5. Помогнете за избор на хладилник
    От gagauz във форум Хладилна техника
    Отговори: 12
    Последно: 28-07-07, 21:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе