Страница 43 от 154 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследноПоследно
Резултати от 631 до 645 от общо 2307
Like Tree324Одобрявам

Помогнете ми за избор на хладилник

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2010

Re:Помогнете ми за избор на хладилник

Здравейте, търся хладилник в ценовия диапазон 400-500 лв. За тези пари предполагам че всичко е китайско.
    http://technomarket.bg/products/0909...esit-raa-24-eu
    или
    http://technomarket.bg/products/0910...anussi-zrt-627

предложете нещо и вие, какво да купя?
    Благодаря ви

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2009

kikimiki,

Ако цената е определящ фактор, можеш да погледнеш и моделите на "Финлукс" и "Краун".

Успех!

4. Тук е от
    Dec 2010

@prince Да, цената е водещ фактор в случая. Нямам идея от хладилници, просто Индезит и Зануси ми звучи по по-добре от Краун и Финлукс. Мисля че "Зора" предлагат техника на посочените от теб марки - ще ги погледна. Според теб са за предпочитане или няма значение какво взема в най-ниския клас?

5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2012

Взех си хладилника, с компресор ACC e пък ще видим какво ще излезе от него.

6. Тук е от
    Jul 2010

Здравейте.
    Предстои ми замяната на стария хладилник, защото той е с вградена камера и жена ми често се налага да я размразява.
    Бихте ли ми дали съвет за закупуването на хладилник с фризер в долната част. Обем на хладилника към 250л на 100л примерно. Бюджета ми е около 800лв разглеждам Ariston, защото другите ми уреди са такива, но все пак в този ценови клас, ако има нещо по-качествено няма да ме интересува марката. Гледах с NoFrost система, но тогава се ограничавам с малко модели. Очаквам всякакви предложения.
    Благодаря предварително.

7. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Опасявам се, че с тези изисквания - 350 нето обем, NoFrost бюджет от 800лв. няма да ти е достатъчен дори за Ariston! Освен това не си написал размерите, ширина и дълбочина. При 600х600 височината ще надминава 2м!
    Разгледай офертите по сайтовете на различните магазини, за да се ориентираш в цени, обеми и марки. После напиши линк към 2-3 модела и може някой да има преки впечатления от тях, които да сподели!

8.  

9. Тук е от
    Aug 2010

http://www.the-acc-group.com/cgi-bin...?useFlash=true

Някой специалист може ли да ми каже нещо повече за този компресор?
    Хладилникът е този:
    http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...se%29/.do?rf=y

http://stokovaborsa.com/product_deta...B%20S73600CSW0

10. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от kikimiki
    Здравейте, търся хладилник в ценовия диапазон 400-500 лв. За тези пари предполагам че всичко е китайско.
    http://technomarket.bg/products/0909...esit-raa-24-eu
    или
    http://technomarket.bg/products/0910...anussi-zrt-627

предложете нещо и вие, какво да купя?
    Благодаря ви
    Взависимост от късмета ти Индезита ще е или Италиянски или Турски (просто и от двата варианта има внос). За Занусито не знам, май е китайско, но не гарантирам

11. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Satmann, компресорите ACC имат 2 изпълнения-по-евтиното е за нискобюджетните хладилници,а по-скъпото естествено е за по-скъпите такива.Горе-долу от хладилниците на пазара към 70 % от тях са с този компресор,така че сам можеш да си направиш изводите.

12. Тук е от
    Aug 2010

Цитат Първоначално публикувано от avenger
    Satmann, компресорите ACC имат 2 изпълнения-по-евтиното е за нискобюджетните хладилници,а по-скъпото естествено е за по-скъпите такива.Горе-долу от хладилниците на пазара към 70 % от тях са с този компресор,така че сам можеш да си направиш изводите.
    В магазина казаха ,че бил инверторен,друго нищо...,чакам днес да докарат хладилника / http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...se%29/.do?rf=y /
    Уж като е AEG бил по-хубав от другите производни на концерна Electrolux.
    Произведен в Унгария.
    Ще го видим ,какво чудо е ,като го инсталирам и като заработи.

П.П.
    Мои близки имат AEG хладилник ,купуван навремето от Кореком,който е от 1978 год. и работи без проблем,даже уплътненията му са в много добро състояние.Само веднъж и то наскоро му са сменили терморегулатора.

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Голяма подробност е че е произведен в Унгария. Имах Зануси пак произведено там и е от същата група , и 10 години не издържа и спря напълно , а уплътненията му започнаха да се късат, а пластмасите пукат още на третата , пълен боклук! Имам фризер Зануси който е на 20 години, но са го правили в Италия и не е спиран никога нито нещо правено по него, а изглеждат като нови пластмасите му и уплътненията.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2010

То е ясно ,че повече от 10 години едва ли ще изкара...,пазарът е презадоволен от всякаква техника и тази за масова употреба се прави с бързо развалящи се и износващи се части,та да става оборотът на фабриките.Иначе ,ако всички карат по 20-30 години ,те ще трябва да фалират...
    Старият ми хладилник е МРАЗ 270 от 1986 г. и все още си работи,само уплътненията са за смяна,а компресорът няма никакви ядове- италиански Зануси.Изкарал е 26 години и още 20 може да изкара....

16. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

А каква е консумацията на 10-20-30 годишен хладилник?
    Уплътненията са заминали, изолацията е поне 2 пъти по-неефективна, термостата и той е пред пенсия. Аз като смених преди 5 години 17 годишния Obod с горна камера (250л приблизително) с доста по-голям от него Liebherr (320л) на старите цени на тока сметката ми падна близо наполовина. Ако искаш вярвай!
    Вярно е, че новите я изкарат гаранцията, я не. Но при нарастващите на всеки 3 месеца цени на тока, дали няма да ни е по-изгодно да сменяме някои от уредите си на 5 години?

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Не знам колко икономия може да се направи от сметка за ток от един по-нов хладилник или фризер, като средният им клас започва над 600-700 лв. при положение, сега сметката за ток за един месец на 20 годишното зануси е около 10 лв средно - (намира се в жилище в което не се живее нито се отоплява нито охлажда и освен фризера и осветление от време на време няма друга консумация) . Така че енергийните класове са повече рекламна измама. Колко да е икономията от тези 10 лв на месец, че да си заслужава клас А+++++ от клас А или Б, да спестиш 10-20лв. годишно което е нищо. Затова предпочитам уред с по-добра функционалност и екстри от това колко А-та има.

18. Тук е от
    Aug 2010

Хладилникът дойде ,вече работи ,много безшумен е.Засега не мога да кажа нищо ,освен че е много добър като дизайн и функционалност.Тепърва ще се види каква е икономията и дали има такава.
    Иначе по спецификация го дават :ГОДИШНА ЕНЕРГИЙНА КОНСУМАЦИЯ -235 kWh .Това ако се сметне по цена за дневна енергия около 20 ст.,ще дойде около 50 лв годишно или около 4-5 лв на месец.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 43 от 154 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помогнете с избор на хладилник
    От thc444 във форум Хладилна техника
    Отговори: 10
    Последно: 20-03-15, 10:20
  2. СПЕШНО! Помогнете ми за избор на хладилник
    От fossil във форум Хладилна техника
    Отговори: 1
    Последно: 13-08-11, 21:48
  3. Отговори: 1
    Последно: 19-01-11, 23:08
  4. Помогнете за избор на хладилник
    От elby във форум Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 12-11-09, 21:45
  5. Помогнете за избор на хладилник
    От gagauz във форум Хладилна техника
    Отговори: 12
    Последно: 28-07-07, 21:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе