Резултати от 1 до 4 от общо 4

И пак за комбиниран хладилник

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Mar 2010
    Мнения
    3
    #1

    И пак за комбиниран хладилник

    Здравейте.Реших,че е време да сменя стария Мраз и да се обзаведа с нещо по-модерно и удобно. Решението - комбиниран хладилник с фризер. Дотук добре. Обаче познанията ми по хладилници свършват дотам,че съм чувал,че Либхер е най-доброто широко предлагано в България. Дал съм си една цена около 1200 лв (която мога да премина,ако наистина си заслужава),но тук идва проблема с женското мнение.Не и харесват Либхерите.. Как да и обясниш,че то немеца обича опростените и изчистените неща? Всички Либхери са "боклук" Естествено,крайното мнение е моето,но все пак реших да подпитам тук там. Доколкото видях специално при Либхер е по-разпространена смарт фрост системата,която се оказа,че не е като но фрост-а (пак казвам,че съл лаик). По-малко лед се образувало (според продавача 1-2 мм),но си го има. Доколкото прочетох разбрах,че специално за фризерната част но фрост-а си е нужда. Ако взема такъв с но фрост за фризерната част и автоматично размразяване за хладилната,ще се стигне ли пак до канчета,тавички и бодуване до 12 часа,за да изхвърля поредната тава с водица? Лошото е,че си харесах само 1 Либхер http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037100 който да има и но фрост. Та въпроса ми е...толкова ли пък тия либхери са по-добри от останалите? Харесах си едно Gorenje http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...F0%29/.do?rf=y ,няколко LG-та (те добри хладилници ли правят?) http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...92%29/.do?rf=y едно от тях е това , AEG http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...se%29/.do?rf=y http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052327 ,1-2 whirlpool-a ,ariston и blomberg (абсолютно непозната за мен марка). Та въпроса ми е..толкова ли по-добри са тия пусти Либхери и дали си заслужава Либхер дори и без но фрост система за сметка на АЕГ,ЛГ и прочие?

  2.  
     
  3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001
    Мнения
    5,736
    #2

    Re:И пак за комбиниран хладилник.

    От един ден съм с този. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051274
    По-евтин е от изброените от теб и е NO FROST за хладилника и фризера. Колко ще е качествен няма как да знам, но знам, че хладилниците БОШ американски тип са произведени от DAEWOO.

  4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Мнения
    66
    #3

    Re:И пак за комбиниран хладилник

    Цитат Първоначално публикувано от Julian
    От един ден съм с този. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051274
    По-евтин е от изброените от теб и е NO FROST за хладилника и фризера. Колко ще е качествен няма как да знам, но знам, че хладилниците БОШ американски тип са произведени от DAEWOO.
    Въпреки, че е минало малко време, сподели някакви първи впечатления. Как работи, сравнително тих ли е?. Аз ходих да го гледам в ТМ. Казаха, че е с един кръг. Това така ли е? Аз също съм го харесал и не само поради добрата цена, а поради добър дизайн, добро фуинкционално разпредление на отделения вътре, няма външни дръжки, което е изискване на жената и т.н.

  5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001
    Мнения
    5,736
    #4

    Re:И пак за комбиниран хладилник

    Ами има термостат само за хладилната част. Няма автоматичен разпределител и два термостата. Засега съм доволен. Простото му устройство би трябвало да го прави по-надежден. В камерата зад чекмеджетата има ръчен разпределител с който можеш да увеличиш или намалиш студеното във фризера. Хладилника много ми харесва. Остава и да си работи вярно дълги години.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Проблем с комбиниран хладилник
    От elmarr във форум Хладилна техника
    Отговори: 0
    Последно: 18-06-13, 17:10
  2. Комбиниран хладилник Electrolux ENB-35405S - не работи хладилната част!
    От yulka_ във форум Ремонт и сервиз - Хладилна техника
    Отговори: 6
    Последно: 19-02-12, 18:00
  3. Как да спра фризена на комбиниран хладилник
    От Shizo във форум Хладилна техника
    Отговори: 9
    Последно: 20-11-11, 21:58
  4. Съвет за комбиниран хладилник!
    От alien_1 във форум Хладилна техника
    Отговори: 14
    Последно: 09-03-10, 11:36
  5. Комбиниран хладилник с фризер Gorenje K 357/2 CELA
    От izashev във форум Хладилна техника
    Отговори: 8
    Последно: 24-12-09, 17:24

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе