Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345
Резултати от 61 до 63 от общо 63

Избор между два LIEBHERR -

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Избор между два LIEBHERR -

Ще те провокирам с един въпрос, кое отваряш по често - камерата или хладилното и от там кое би предпочел да е отгоре?
    Аз лично предпочитам на височината над кръста да ми е хладилното
    За другото късмет

2.  

3. Тук е от
    Aug 2011

Re:Избор между два LIEBHERR -

Съгласен съм че е по-удобно хлдилника да е отгоре, но по някаква причина всичките такива уреди са с по-малки хладилници от стандартната конфигурация (ори еднакви габарити). Затова горната камера "победи" като избор. Въпроса ми е по-скоро за качеството на хладилника.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Отговор: Избор между два LIEBHERR -

Цитат Първоначално публикувано от batalski Виж публикацията
    И теб ще застигне тази участ https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
    Мен ме застигна точно като в клипа. Хладилника е C 3523. 900 лева/4 години. Разбира се вече е извън гаранция.
    Дължа извинение на всички колеги от форума за постовете си с които съм ги подвел да закупят този боклук или за тези в които съм защитавал марката. Публикувам тоя пост във всички теми в които съм коментирал марката. Разочарованието е тотално.
    Разбира се че ще им надуя главите да си извършат и след гаранционния ремонт, пък ще видим.
    Сега съм си наумил да взема нещо за 550 лева в 5 години гаранция, та сметката да е все тая. Вече сме само двама и голям сандък не ни трябва.
    Към разбирачите - има ли кой да му присади вътрешен изпарител (примерно като от старите камери в горната част на съндъка)който да се обдухва от вентилатора), има ли смисъл от това... Всъщност вече един отказа да го прави. За Варна ми е въпроса.

пп Колега от форума ме светна, че Либхер извършват замяна с нов срещу 50-60% от стъпка в цената , но мен ме подразниха, че не могат да ми гарантират безпроблемна работа и на новия. Правели били "непрекъснато подобрения" , но навремето без подобрения хладилниците траяха по 20 години. Взех гореописания евтинджос, поне да не се дразня от сумите които давам на вятъра
    Този пост е редактиран от zz_stefanov; 11-05-15 в 22:29.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345

Подобни теми

1. Избор на хладилник (Liebherr)
    От TSH във форум Хладилна техника
    Отговори: 42
    Последно: 10-09-15, 23:40
  2. Избор между 3 телевизора..
    От James87 във форум Телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 01-02-12, 01:52
  3. Избор между 2 LCD TV
    От andy_942 във форум Телевизори
    Отговори: 17
    Последно: 20-12-11, 00:53
  4. Избор на TV между LG i Philips
    От gbrosa във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 26-10-11, 12:17
  5. избор между
    От qnkogundito във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 2
    Последно: 14-02-11, 22:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе