Ще те провокирам с един въпрос, кое отваряш по често - камерата или хладилното и от там кое би предпочел да е отгоре?
Аз лично предпочитам на височината над кръста да ми е хладилното
За другото късмет
Ще те провокирам с един въпрос, кое отваряш по често - камерата или хладилното и от там кое би предпочел да е отгоре?
Аз лично предпочитам на височината над кръста да ми е хладилното
За другото късмет
Съгласен съм че е по-удобно хлдилника да е отгоре, но по някаква причина всичките такива уреди са с по-малки хладилници от стандартната конфигурация (ори еднакви габарити). Затова горната камера "победи" като избор. Въпроса ми е по-скоро за качеството на хладилника.
Мен ме застигна точно като в клипа. Хладилника е C 3523. 900 лева/4 години. Разбира се вече е извън гаранция.
Дължа извинение на всички колеги от форума за постовете си с които съм ги подвел да закупят този боклук или за тези в които съм защитавал марката. Публикувам тоя пост във всички теми в които съм коментирал марката. Разочарованието е тотално.
Разбира се че ще им надуя главите да си извършат и след гаранционния ремонт, пък ще видим.
Сега съм си наумил да взема нещо за 550 лева в 5 години гаранция, та сметката да е все тая. Вече сме само двама и голям сандък не ни трябва.
Към разбирачите - има ли кой да му присади вътрешен изпарител (примерно като от старите камери в горната част на съндъка)който да се обдухва от вентилатора), има ли смисъл от това... Всъщност вече един отказа да го прави. За Варна ми е въпроса.
пп Колега от форума ме светна, че Либхер извършват замяна с нов срещу 50-60% от стъпка в цената , но мен ме подразниха, че не могат да ми гарантират безпроблемна работа и на новия. Правели били "непрекъснато подобрения" , но навремето без подобрения хладилниците траяха по 20 години. Взех гореописания евтинджос, поне да не се дразня от сумите които давам на вятъра
Този пост е редактиран от zz_stefanov; 11-05-15 в 22:29.