Бард приятелю, нещо кисел ми се виждашспоко друже, никои не е казал, че си прост техник! Ти май всяка думичка си я интерпретираш както ти дойде най-добре. Как пък разбра, че не разбирам спецификата на сервизната дейност? Не твърдя и не съм твърдял, че я разбирам, но ти пък разбра, че не я разбира? Хайде обоснови се сега, нали обичаш другите да са обосновани и конкретни, и какво набута електрониките в играта, то е ясно, че са спецефични за Либхер, т'ва и хлапе от детската градина ще го проумее. не коректно извърташ нещата и това не е хубаво.
...и как само ме нападашти май работиш в Либхер, а
хайде признай си няма да ти се сърдим
Ако искаш може да си говорим и по твоя просташки и ограничен начин на "инжинер", но да си призная не ми се иска темата да се пълни с излишни неща. Тук става въпрос за това, че Либхерите вървят много на зле и които го отрича, то може само да си говори за статистики и горелки и нищо друо, бай дъ уей горелки съм държал достатъчно, така че не е нужно да си изсмукваш някакви глупости от пръстите само и само да напишеш някаква глупост.
така че господин прост инжинер, желая ти много успехи с горелката!
...а да и каквото и да си говориш Либхерите няма да си подобрят качеството, така че по-добре халт ди шнауце!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1308576246[/time]_________________________________________________
здравей начало на азбуката, ами аз не виждам някой да твърди, че Либхер има само един сервиз. Това къде го прочете?
а междо другото, така като питаш имам едно Либхерче у нас с инверторен компресор е и е много шумен на високи обороти. Дали някой специалист, може би Барт от Либхер, ще ми каже как да реша проблема, защото от оторизирания сервиз ми казаха, че това е напълно нормално, било в нормите и не може да се промени. Само че на мен не ми е много нормално когато включи на високи обороти и не мога да се чуя с жената и трябва да си крещим. Не обичам да ми крещят и ставам агресивен. После защо имало семейно насилие, ами заради некачественото производство на фирми като Либхер. Кой ще ми заплати неустойките за стреса и разбитите нерви, а? А? Барт, тебе питам!