И теб ще застигне тази участ https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
И теб ще застигне тази участ https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
още един пратихме към сметището, но поне го смениха с нов. за съжаление същият модел. последна година гаранция. имаше балон точно както на горния клип.
Нищо не разбирам, какъв е този надут хладилник? Това нещо конкретно за моя модел ли е? CBN 3913 ли е, или по-принцип за Liebherr? И какво значи, че ще ме застигне? 100% от хладилниците дефектират(с този конкретен дефект), така ли?
@estqwerty Като кой модел? Този от видеото или моят?
при мен надут беше cup3021 , смениха го когато намерихме гаранцията. първоначално не ми направи впечетление че е надут гърба на хладилника, помислих си че просто се е отлепила пластмасата , все пак се правят в българия, нормално е. сега като гледах видеото е ясно че е масов проблем.
Привет на всички!Току що съм се регистрирал,но много неща и то дълго време съм следял в този форум....И мен от няколко дена ме тресе треска хладилник.Стария сдаде багажа и сега се нервим с половинката какво да купуваме!?..Гледала при някаква колежка ШАРП-ох,ах,такава пластмаса,онакава,тъй направено....Аз съм скептично настроен към подобна екзотика,а и тия задължителни 6см от ляво и дясно,от зад ме притесняват!Че той по дяволите ще е амен амен в средата на кухнята!Сини лампи,бели лампи...С една дума-стока ли са тия ШАРП-ове?Сравнявайки ги с Либхер?Говоря за цена около 1000лв.Аз лично искам БОШ,ама на "шефката"и били..адски грозни.....Моля,дайте мнения и съвет,водещото за мен е надежността!Благодаря!
Пусни на шефа това клипче,белким и хареса LG GB3133PVGW Fridge Freezer Review - YouTube
Днес този модел http://m.samsung.com/bg/consumer/hom...RB31FWRNDSA/EF е с 25% намаление в Техномаркет и е на 699лв.-инверторен компресор с 10 г. гаранция
Този пост е редактиран от VLADO 66; 13-04-14 в 11:19.
Благодаря,всички ,които посочвате са красиви модели,но това достатъчно ли е за покупка?....Че на старшинката ще и харесат -спор няма.....Аз накрая ще се наложа,и затова питам и вземам мнения.Но,така и не получих мнения за тия ШАРП-ове,а към полска техника съм с предубеждения,ако и под шапката на НАСА да е събирана/за самсуняците става въпрос,тъй,че те отпадат/.Иска ми се и камерата да е горе,не е много добре да се гънеш на четири и да ровичкаш чекмеджета при тия с долния фризер!Гледам,брата има такъв-като се задупят и той и жена му-само пуфтят!А сме към 193см и той и аз....Че и булките ни са "тръстики"малко......
LG-са качествени-има писано тук за тях.По удобно е с долен фризер,защото хладилната част по-често се ползва.
Ама и подстрекатели в тоя форум! Човек да не реши да помогне! Заради вас се набутах с един Панасоник![]()
Да,виждал съм добри отзиви за LG,Баталски е писал за тях,а явно на човека това му е и професията.....Има някакви индонезийски с горна камера,гледах и тях ,но там тия класове-сн,ст,н..дали ще са удачни за БГ!?Без да съм професионалист,мисля,че тези покриващи най голям температурен диапазон са най за нас....Класовете и диапазоните знам добре.И още едно уточнение-LG-то и те ли изискват тези 6см-ови отстояния,които изисква ЩАРП?.....
Отзад и отгоре на свободностоящите трябва да има мин. 6 см.
Здравейте на всички. И аз да споделя мнение за Liebherr-а. Модела на моя е (по-точно беше) CUNefs 3513 и също се наду както на клипчето по-горе. Явно е доста срещан проблем при българското производство, но искам да споделя, че близо 5 години (без 3-4 месеца) работи безупречно. Единствено е спиран (а понякога и не е) е, само когато жената му вади частите за да ги чисти. Много съм доволен и отново бих си взел такъв.