marinov1987 първо се пита след това се обсъжда. Никой нямаше да ти предложи хладилник самсунг тук набутал си се, а сега искаш помощ, че и арогантен.
Класически българин.
marinov1987 първо се пита след това се обсъжда. Никой нямаше да ти предложи хладилник самсунг тук набутал си се, а сега искаш помощ, че и арогантен.
Класически българин.
Арогантен???
Обясних си проблема и очаквах отговори от хора, който имат същия хладилник, да споделят какви филтри използват и ако имат подобен проблем на моя, да споделят решение.
Класически българин си ти и ще ти обясня защо: При положение, че не си разбрал същността на темата, а изказваш мнение, което си мислиш, че е правилно!!!
Няма да се повтарям повече, които има възможност и КОМПЕТЕНТНОСТ нека сподели решение на моя проблем.
Приемам решението на Viking72, но просто не искам да побългарявам даден продукт. Когато разбера решението на проблема, ще го споделя с Вас, за да си знаят бъдещите купувачи на такива хладилници как да не се лутат като мен в кръговрата на фирмената политика на този бранд.
Маринов ето ти филтър за Самсунга,за 6мм шлаух.
IMG_20171017_142656.jpg
IMG_20171017_142702.jpg
Днес го купих за LG-то на цена 11 лв,защото ми остава месец до смяна.
IMG_20171017_145943.jpg
Другата цената е на полифосфатните кристали за пералката.
Този пост е редактиран от Viking72; 17-10-17 в 16:04.
Аз имам същият хладилник и преди два месеца си закупих филтър от по горен клас на самсунг за 100 лева,на вид са еднакви с малка разлика горе чопчетата за захват,но пасна идеално.Така че се намират лесно но на солена цена.За качеството на водата е същото като с филтъра които си беше в хладилника.