Страница 3 от 16 ПърваПърва 1234513 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 238

Срещата-пикник в Св. Кирик - 1-ва част!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Re: SPA Хотел Аугуста, Хисаря - Потвърждение

По добре от 7ми вечерта.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

аз тогава отпадам !

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Срещата-пикник в Св. Кирик!

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    аз тогава отпадам !
    Eee, не бързай да предаваш фронта
    Ще го измислим, така че да е удобно на всички.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Тука един ЛУД, много му харесва идейката за спокойна у тиха почивка в бившият манастир. Много харесах мястото от снимките, тихичко, няма лудница, самоооо има един малък проблем, трябва днекса да видя как съм с работното време, че от другата седмица шефа е отпускар и аз поемам големият ..... Довечера ще пиша, инак на 6 най-вероятно съм до 16 ч. на работа. И незнам ако няма хеликоптер до там и ако тръгнем с кола, шофера да му мисли. ИНАК съм с двете ръце там

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Браво Ludia, само така!
    Дано да се освободиш, да видиш каква хубава среща ще му дръпнем с барбекю по родопски и смолянски картофки на жар

7. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Аз бих дошъл ако хората извън Варна са преобладаващата част. Да не стане като в Троян....

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Pat
    Аз бих дошъл ако хората извън Варна са преобладаващата част. Да не стане като в Троян....
    А какво е станало в Троян?

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    А какво е станало в Троян?
    От всички изявили желание - само 2-ма софиянци( @Жорката и @ Кафето) и останалото Варненци !

Аз мисля че ако ще се съберем само ние тук дето се виждаме със и без повод , няма сми да търкаляме 800 км за едно барбекю!( имам предвид варненците )

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Важна за една отмора е смяната на обстановката, на климата.
    Аз мисля че няма значение кой откъде е, важното е желанието да се съберем и да ни бъде приятно.
    Ако няма достатъчно желаещи от другите части на страната, можем да спретнем нещо на местно ниво, но тъй като има все още малко време - нека да го дадем на колебаещите се за да се решат.

Ето моето предложение:
    1. Нека не се гледа на това събиране като на национална и официална среща на форума, а като Великденско събиране на желаещите да отморят по различен начин, в различна обстановка. Ще има и хора, които не са от форума. Няма значение колко сме на брой, смятам че при всички положения ще бъде хубаво.
    2. Пристигане на 6-ти вечерта. Предварително ще опиша точно как се стига до хотела.
    3. Които пристигнат по рано - могат да вечерят в ресторанта на хотела, или както си преценят. Идващите от Източна БГ най-вероятно няма да хванем работното време на ресторанта и ще се спасяваме с вечерята както намерим за добре.
    4. На 7-ми сутринта се виждаме в кафето или в ресторанта за закуска, решаваме какво точно и колко да се напазарува и изпращаме работна група в Пловдив за продуктите.
    5. Барбекю-пикник на обяд и вечеря на полянка с чешма близо до хотела. Ако е лошо времето - има алтернативни места за хапване и развлечение наоколо, по долината на река Чая.
    6. На 8-ми (Великден) - освобождаване на стаите, посещение на Бачковският манастир и обяд в ресторант Джамура (с. Бачково) на брега на река Чая. Кухнята там е превъзходна, много е популярен ресторанта с месният специалитет "джамурки", както и с печените картофи по тяхна оригинална рецепта. След това се разделяме.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Другият въпрос - петък 6-ти е работен ден. Ако се работи и се тръгне привечер - има време колкото да се пристигне и спи. Така е поне за мен, аз имам 6 часа път от Добрич и ще пристигна там гроги.
    Как 6 часа бре човек . От Варна до Пловдив преди да я има магистралата е 3ч40-45 мин . Сега по магистралата трябва да се направи по-бързо.Добрич Варна е към 15 мин
    @ Техно - Не се отказвай Св. Кирик е много хубаво място и изглед.Няма навалица, шум .От 2006 г панаирно време не съм бил там

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от kris11
    Как 6 часа бре човек . От Варна до Пловдив преди да я има магистралата е 3ч40-45 мин . Сега по магистралата трябва да се направи по-бързо.Добрич Варна е към 15 мин
    @ Техно - Не се отказвай Св. Кирик е много хубаво място и изглед.Няма навалица, шум .От 2006 г панаирно време не съм бил там
    Много пъти съм го минавал пътя и знам - Пловдив-Добрич през Бургас (440 км) е 6 часа при натоварено движение и 5 през нощта, когато е по-спокойно и можеш да понастъпиш газта. Това е с 1-2 почивки за кафе. Сега с удължаването на магистралата нещата са малко по-добре.
    Добрич-Варна е 30 минути, ако не е много натоварено. Иначе в самата Варна в час пик съм правил 40 минути от Технополис до Катедралата.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

В колата си ще имам място и ако някой по отсечката Добрич-Варна-Бургас-Пловдив е без транспорт, да се обади.

16. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Хаде записвайте се бре.
    То ако ще сме 5-6 човека, да го отложим а.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Към нас се присъединяват още 2 семества от Тойота форума, пловдивчани, едните ще бъдат с нощувка на 7-ми, иначе и двете ще бъдат на място към 10.00ч на 7-ми, когато ще решаваме какво и колко да се пазарува. Очакват се още желаещи!
    Значи едната част от компанията ще дава акъл за компютрите, а другата - за колите

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Засега Тойотаджии бият Сеткомци по активност за срещата! А иначе Сетком е къде-къде по-активен форум. Има още записали се от София. Очертава се да се получи интересна среща - пикник с барбекю

Ето още подробности за колебаещите се:
    Паркинга е пред комплекса, отвън и е охраняем, с бариера и пазачи с кучета, 2 лв такса на вечер, но в единични случаи пускат с колата и вътре в двора. Не знам обаче като сме повечко - дали няма да трябва само на паркинга да си оставяме колите. Тъй като мястото е на височко - горе е хладно, имайте готовност с топли дрехи. В стаите е топло, във всяка стая има вентилаторна печка. Никога съм нямал там проблеми с топлата вода, просто трябва да се изчакат към 5 минути да тече, за да стане гореща. Комплекса си има даже и собствен агрегат, така че няма опасност да стоим на тъмно.
    А пътят до там си е истинско предизвикателство за шофьорските умения! На една площадка се прави осморка с колата, за да може да се продължи нагоре!
    Убеден съм, че който дойде - ще си изкара чудесна почивка с хубав спомен за дълго време. Особено ще се набляга на барбекюто с различни печени меса, картофи, всичко полято с много бира и вино, разбира се!
    Дерзайте

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 16 ПърваПърва 1234513 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Вицове - част 2
    От stenly във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 867
    Последно: 07-01-25, 13:30
  2. Отговори: 7
    Последно: 25-08-08, 00:16
  3. ПРЕМЕСТЕНО: Срещата-пикник в Св. Кирик!
    От roumen68 във форум За Форума
    Отговори: 0
    Последно: 28-02-08, 13:24
  4. Срещата на 2-ри...4-ти Ноември в Трявна
    От Mr.TECHNO във форум За Форума
    Отговори: 143
    Последно: 31-10-07, 14:43
  5. Снимките от срещата в O! Шипка
    От DeathKnight във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 24
    Последно: 15-02-04, 20:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе