Айде аз се уредих с работното време и идвам на сбирката на 1000%!!!![]()
![]()
![]()
Айде аз се уредих с работното време и идвам на сбирката на 1000%!!!![]()
![]()
![]()
До две седмици имат време още 2 пъти да се разболяватПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
Едва ли ще има по-добро лекарство от планински въздух с мирис на дървени въглища и балканска водица.... е, тя водицата ще е само за миене на зъбите, друго ще пием![]()
Уффф... тамън се навих да идвам и днес се нацепих на Лъвов мостТака че, оставам без кола за празниците и няма да идвам
Съжалявам Крис!
Дано не е било сериозно и бързо да се оправят нещата!
Vandal e от София, както и още един от Тойота форума - ако е въпроса за транспорта, мисля че с удоволствие ще те вземат. Има почти 2 седмици до тогава все пак, нещата може да се оправят.
Предварително обяснявам как се стига до комплекса:
От Пловдив се тръгва към Асеновград - има-няма 20 км. Съвсем малко преди Асеновград вдясно има път. Ще го познаете по 2-те високи тополи от двете му страни, както и по табелата "Горни Воден". (Ако го подминете - следва Асеновград, така че въртите обратен завой и на връщане има лента за престрояване наляво за този път) Тръгва се по този път, минава се през нерегулирано кръстовище, продължавате си само напред. Пътя е със завои и влиза в с. Горни Воден с постоянно изкачване нагоре. Минавате центъра на селото, все така нагоре, стига се до кръстовище-малък площад, като основният път свива рязко наляво и пак нагоре. 30-50 метра след това се излиза на друго кръстовище, продължавате надясно със стръмно изкачване. Следва една равна площадка, където правите пълен обратен завой, или осморка - както ви е удобно. За да се хване тесният път нагоре, който е почти успореден на този, от който сте дошли на площадката. Пътят е тесен, на места стръмен и има завои, на които се минава на 1-ва или 2-ра скорост. Карайте внимателно, защото по този тесен и стръмен път понякога се налага разминаване с автобус, камион или друга кола, което значи да отбиваш встрани от пътя и почти да спреш. Няколко километра по нагоре пътят стига до бариерата на комплекса и там свършва. Това е.
Ако не сте сигурни за пътя - в селото Горни Воден попитайте някого за пътя до Св. Кирик. Но ако сте стигнали наистина до с. Горни Воден, а не например Долни Воден или някое друго село - то значи сте на прав път и ако следвате тези инструкции - лесно ще намерите хотела.
![]()
@Rumen68
днес катоси говорихме за пътя се сетих че Кръстова гора е на другия баир , и от там се сетих че най-прекия път е през Айтовския проход. Вече е перфектно направен - кара се през Айтос, Карнобат, Нова загора , Стара загора - Асеновград - от там има не повече от 10 км за разклона за Горни и долни Воден
http://www.bgmaps.com/routing/result...4c6856fd&pID=1
327км - има много участъчи за по-бързо каране ( 130км макс. )
За горни воден отиваме в Св.Кирик а от Долни към Кръстова Гора
Пътя ако си зад мен и те водя  е не повече от 3,30ч.( мое каране )
А на бас, че ако те дърпам с въже и ти си с вдигната ръчна спирачка - ще стигнем за 2,25 ч.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Може и през Айтоският проход, няма проблеми, само чакам потвърждение или отказ от едни бургазлии, от това зависи дали ще трябва да минавам през Бургас.
Аз пък си мислех че да Кръстова гора се хваща пътя някъкъде откъм Бачково, но не съм ходил натам.
Какво ще нося аз: въздушна пушка и подходящи мишенки, барбекюто и запалки за него, сгъваема масичка като помош при приготвянето на храните, голям акумулаторен фенер като се стъмни. Мога да взема и авто-хладилника, включен в колата, но май няма да има нужда от него. За изстудяване на бирите ще ползваме чешмата.
Освен меса и картофи, на барбекюто стават много вкусни и печени зеленчуци като тиквички на филийки, глави лук.
За картофите: ще нося тава, която пасва точно на барбекюто, та ще пържим картофите в нея - от замразените, бланширани.
Също много вкусни стават картофи - цели небелени, увити в алуминиево фолио всеки поотделно, като преди това се маже с маргарин и се посолява и така се пече - завит във фолиото, разкошно става
Остава да помислим нещо постелки по земята какво можем да сложим
Момчетаааа що не уточните датите?
Аз почивам 4 дни но все пак?
И не мисля тези 4 дни дни да ги прекарам в къщи.
Така или иначе ще отида някъде.
А тази идея ми допада.
Браво, zayo bayo!Първоначално публикувано от zayo bayo
Не са ли писани по-горе в темата подробностите? Някои ще пристигнат на 6-ти, по късничко, други ще дойдат на 7-ми предиобяда, преди да се ходи и да се пазарува за пикника. Ако е с пристигане на 6-ти - нощувките са 2, ако е на 7-ми - само 1.
Кажи на теб кога ти е удобно - на 6-ти или на 7-ми и колко човека ще бъдете? И типа на стаите. Има единични с 1 легло - 20 лв и двойни с две легла - 40 лв на вечер.
Поканата за срещата на 6-ти...8-ми Април с пикник-барбекю в комплекс Свети Кирик е за всички, които имат желание да дойдат - и за старите членове на форума, както и за съвсем новите!
При заявка за участие, моля уточнявайте:
- пристигане на 6-ти вечерта или на 7-ми преди обяд.
- колко човека ще бъдат с вас.
- типа на стаите, които ще се резервират: единични, за 1 човек (20 лв на нощ) или двойни, за двама (40 лв на нощ за двамата общо)
Всеки сам ще си плаща стаите при пристигането.
Тези, които пристигат на 7-ми - да бъдат в хотела малко преди обяд, защото тогава ще се съберем всички и ще решим заедно какво и в какви количества да се напазарува за пикника.
Тези, който искат да празнуват Великден (8-ми) с роднини и т.н. - могат да отпътуват на 8-ми сутринта и така да съчетаят срещата с домашното празнуване.
9-ти Април е почивен ден, така че има време за релакс за всички - и за натровените с бира на 7-ми, и за натровените с яйца на 8-ми
Побързайте със записването!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116145
Идеята е доста изкушаваща, ще се консултирам с половинката и има 75% вероятност да пишете +2ма, ще едитна довечера.
Иначе за региона - този уикенд се изтърсихме с родата в този регион - минахме през Бачково, нощувахме на Нареченски извори и се разходихме през Асеновата крепост и Пловдив - времето беше прекрасно, въздуха също, а в кръчмите хранеха като за последно (май ще трябва да съм на салатки тази седмица). Самия комплекс изглежда доста привлекателно.
Чудeсно, Fori!
Остава да уточниш за кога искаш резервация - на 6-ти и 7-ми или само за 7-ми? И предполагам - 1 двойна стая?
Всеки ако има нещо подходящо или интересно за пикник - да го носи!
От мен - това:
(дано да има повечко от тези животинки наоколо)
[img width=800 height=600]http://images10.snimka.bg/001223783-big.jpg[/img]
Пишете ме за 2 нощувки със половинката (двойна стая). Относно организацията за пикника и барбекюто какво точно ще се прави? Трябва да се хванем и да направим някаква минимална организация. В този ред на мислите ми идва един въпрос - как стоят нещата с хладилниците? И ще има ли наистина барбекю?