Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Мога да ви пратя една сърна - специално обучена да пада като подкосена при стрелба от 30 метра, после става и ръкопляска на стрелеца.![]()
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Мога да ви пратя една сърна - специално обучена да пада като подкосена при стрелба от 30 метра, после става и ръкопляска на стрелеца.![]()
И не го забравяйтеПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
IvO™
Ти прати оная дето без презерватив и е гадно да прави свирки![]()
Амо ако все пак я уцелим? Тогава сама ли скача на скарата?Първоначално публикувано от IvO™
![]()
Вандо, не "без", а "с"!
Румене, тя затова е "обучена", бре - пада елегантно още при натискането на спусъка.![]()
@IvO, ти май си от Плевен. Там ги има такива "сърни" в Кайлъка през лятото
Доуточнявам всякакви дискусии над 40 градусаПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
,пък ако знаеш и какви мишени съм приготвил...........вече щеше да си тръгнал за манастира пеша
Първоначално публикувано от profyt
Нъц!
От Варна съм!![]()
То и в морската градина се виждат подобни сърнички, ето къде Техното се е научил да ги отстрелва и то право в очите! Бреий!Първоначално публикувано от IvO™
![]()
За идващите от София:
За Свети Кирик - по магистралата от София малко преди Пловдив има изход за Асеновград, Смолян, Пампорово. Тръгвате по него и си карате само направо. Пътят се пада околовръстен на Пловдив, въртенето е в посока обратно на часовника. Така след около 20 км малко след един ж.п. прелез има Т-образно кръстовище, наляво е за Пловдив, надясно е за Асеновград, Смолян, Пампорово. Тръгвате надясно. Както вече казах - пътят за Свети Кирик е на около 1 км преди Асеновград, вдясно.
За идващите на срещата в Метро - могат да използват този път също, тъй като по-малко ще карат в самият Пловдив. На Т-образното кръстовище поемате наляво към Пловдив. След влизането в града - Метро се пада в посока надясно. Има два варианта: или на първото кръстовище със светофари (вдясно има голям магазин Мебелен Дом) поемате надясно по един голям булевард (мисля че се казваше бул. **********) и карате така към 4-5 км и на едно кръгово кръстовище ще видите Метро вляво отпред.
Или си продължавате направо и на кръстовищата се оглеждате за табелките с имената на пресечните булеварди. Този, на който е Метро се казва Санкт Петербург, но май има и табелки със старото име - Ленинград. Кръстовището e 4-тото или 5-тото от влизането в града ще го познаете по това че отсреща има McDonalds и има табелка с името на пресечният булевард (Санкт Петербург/ Ленинград) . Завивате надясно и след 2-3 км Метро се пада от лявата страна.
Това е по-лесният път, макар че и другият път също излиза на Метро, правейки една голяма и широка дъга в лява посока и се пресича с бул. Санкт Петербург на кръгово кръстовище, там където е Метро.
За идващите от Варна, Ямбол:
За срещата в Метро - сори, ама е твърде сложно да се обясни. С питане ще го намерите. Във всеки случай поемете по още първият изход от магистралата за Пловдив. Така ще сте максимално близко до Метро, по-близо от идващите от София, но е по-трудно да се обясни. Оглеждайте се да една много висока сграда с надпис SPS, тя е до Метро. Но без питане няма да стане.
Ludia се ангажира да се свърже с шефа на месото в Пловдив и да запазят за нас между 15 и 25 кг свински пържоли без кост, овкусени с подправки.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
При 3 хранения - смятам че 1 кг на човек е нормално количество. Ако нещо остане накрая - ще се опакова в торбички за фризер и ще си го разпределим. Но се съмнявам - при чистият планински въздух здраво ще се хапва![]()
Eeeeee - обеща да си траеш Да ......................................... !Първоначално публикувано от roumen68
РУМБА - Мъжете как да е - няма да имаме проблем с месото , ама 1 жена как ще изяде 1 кг месо ( това е и храна за2 месеца напред )
Че ние за какво ще сме там - нали за да им помагаме на жените!!Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
![]()
Според последните неща при мен - на 8-ми ще трябва да си тръгна по-рано, така че народа ще остане без барбекю, защото си го взимам.
Ако повечето от вас предпочитат на 8-ми също да се продължи с барбекю-пикник - кажете и ще си нося старото, по-малкото барбекю (абе 6-7 пържоли събира от раз), което без угризения ще мога да го оставя там, тъкмо се чудя къде да го дяна
Моля - всеки един да каже какво иска за 8-ми - пикник или културна програма като Бачковски манастир и т.н. преди отпътуването. И да знам кое от двете да нося.
как къде бре - в моя багажник има място ( евентуално ) за едно малко барнекю
После като имаш път у варненско - ще си го вземеш!
Абе малкото пак не е много малко - заема поне 1/4 от багажника на Авенсиса-комби!Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Значи да не взимам новият мини-ядрен реактор, а да нося малкото BBQ?
Има ли други желаещи за пикник и на 8-ми, освен целият ден на 7-ми?