Не не се е записвал преди, сега го направи.
Ама нека оставим изненадата да бъде изненада
Vandal, искаш ли двойна стая с канапе за детето? Цената е същата.
Не не се е записвал преди, сега го направи.
Ама нека оставим изненадата да бъде изненада
Vandal, искаш ли двойна стая с канапе за детето? Цената е същата.
ОК, ще я имашПървоначално публикувано от Vandal
![]()
Моля всички записали се да ми изпратят с лично съобщение двете си имена.
На рецепцията си казвайте имената, така ще ви дадат резервираната стая както си е - единична, двойна, двойна с канапе. Ако някой е с 2 деца - може да мине на вариант апартамент. Мисля че бяха или 50 или 60 лв.
Както писах и по-рано - рецепцията е с ограничено работно време. Сутрин са там откъм 9 часа, вечер са някъде до към 22 часа. Ако някой дойде по късно - ключовете му ще бъдат при охраната на паркинга, на бариерата. Затова трябва да се знаят имената.
Резервирай му анонимно и една единична допълнителноПървоначално публикувано от roumen68
![]()
Няма проблеми, а може и стая със замаскирана врата към съседна стая с тих мехнизъм на отварянеПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
![]()
Хайде народе на вкусните пържоли, не останахаааа! Записвайте се бе!
Обмисля се идеята за един кег бира от Загорка!![]()
Само ядене и пиене се споменава, няма ли да има някакво спортно мероприятие? От 20 г не съм ритал топка!
А нещо теглене на въже , прескочи кобила?????? Много съм добър![]()
Eee, как няма да има спорт?? Аз за какво съм сложил снимката с пушката? Стрелба по бирени кутийки!
Японците как се разтоварват от нервното напрежение? Ако имат електроуред, който често се поврежда и ги дразни - носят си го на специално стрелбище и с кеф си го разстрелват. Така че, кой каквото го дразни у дома - плазмен/LCD ТВ, монитор, компютър, DVD плеър, видеокамера и така нататък - да го носи. Снимки на шефове и тъщи става също.![]()
Дано успея и аз да дойда - пушките ще станат две. А ако някой има друго оръжие - револвер, лък или прашка, да заповяда!![]()
Браво Lupus, само така!Първоначално публикувано от Lupus
С двете пушки и пушека от барбекюто току виж сме шашнали ЦРУ - с някой спътник могат да ни сбъркат за лагер за обучение на Ал Кайда![]()
А ако има мераклии на табла - да си носят инструмента.Първоначално публикувано от roumen68
Lupus, ще се радвам да дойдеш!
За кои дати ще искаш резервация и какъв тип стая?
Аз ще взема пищова ,ама не ТТ-то, че понякога стават бели с тях.
Предпочитам сигналния ( макар че и той не е по-малко опасен )
Мамка му и прасе - нямам нищо въздушно.
Румба , Фори - достатъчно силни лиса Ви пушките за да мерна сърна на не повече от 30м . И предполагам сте с оптики ( окото се цели трудно от голямо разстояние )
"Товариш Павлов " - без теб за никъде не сме. Пали Астрата и идвай
( стаите за Др.Павлов - свободно предложение. Каквото му трябва на момента )
PP
Само после да не прекръстят местността на
Св. Кибик или Св. Карък ( дано не вали - Дано!!! )