//offПървоначално публикувано от obshtinska_mishka
Владко, винаги съм успявал да открия и в най-гадната дейност удоволствието, така че - всичко ми е "свободно време" ;P
//offПървоначално публикувано от obshtinska_mishka
Владко, винаги съм успявал да открия и в най-гадната дейност удоволствието, така че - всичко ми е "свободно време" ;P
абе и аз се опитвах в началото ама като се перна цял ден на трактора малко трудно успявам да се кефяПървоначално публикувано от wiseacre
а пък за общината няма да казвам нищо
На сетком срещата в Лъчони като те издебнах ти беше най - яко, признай си пуек![]()
![]()
И аз искам такаПървоначално публикувано от ru-boy
освен да ти дойда на гости в Плевен да видя дали наистина спазваш такъв "тежък" работен режим
![]()
п.с.: този раздел на форума се очертава да е яко спамаджийски![]()
Естествено, и от тая непривлекателна дейност(кат' ми се надена де) успях да извлека удоволствиетоПървоначално публикувано от Perk0
Perk0,'ko продължиш спама ....
пиша в сетком.бг през свободното си време.
- но не през цялото ми свободно време
ако ви липсвам(..по някакъв начин...) - значи нямам никакво време в момента.
Нямам свободно време, а и не ми трябва. Достатъчно свободно време ще имам по късно....в чистилището.
Не си го и помисляй :-)Първоначално публикувано от bluefish
През седмицата се прибирам към 20:00 ч от работа, докато си приготвя вечеря и това онова, то станало 22:00 ч, ако не гледам някой филм, разцъквам на WoW на някой безплатен сървър или слушам З-рок онлайн.
Събота и неделя, ако се прибера към родния град, ходя за риба "на ръце" с приятели по река Видима или Росица (през лятото разбира се).
Ако е зима се ходи в планината да се карат моторни шейни и да се пийне коняче с чай.
Ако съм в София за уикенда, обикновено пия бира (може и водка) някъде с приятели или си готвя някакъв деликатес.
А така наречения Агро фитнес или Спортно земеделие съм спрял да практикувам поне от 7 години.
Такъв е живота на ергенитепо-малко жени + повечко бира = никакви проблеми!!!
Свободно време? Ами сутрин ставам и отивам на работа. Там - до 17,30. В 18 се прибирам и душ. Жената ми прехвърля грижите за малката принцеса (година и един месец) и един час игра. После хранене, мрънкане докато заспи малката, новини, Монк... След 21 часа става спокойно. Заемам компютъра и хвърлям по един бърз поглед къде какво е писано. Ако все още имам желание - заемам се с любимото си хоби - моделизъм. В момента изработвам един брониран автомобил, умален 72 пъти. Ето част от него:
[img width=783 height=600]http://img527.imageshack.us/img527/3181/imgp0005fa7.jpg[/img]
![]()
Това ме заинтригува силно. Я като дойде зимата да ме вземете с вас да покарам и аз моторна шейна? Много ми се кара, но не ми се е отдавала такава възможност досега и нямам идея къде би могло да стане и кой дава шейни под наемПървоначално публикувано от lord_ice
![]()
Шест месеца - 8 часов работен ден ( по корабите ), пет месеца почивка ( на брега ) .
и един месец "платен отпуск"Първоначално публикувано от nikolin
![]()
![]()
дай боже - всекиму !!!
![]()
[спам] Замислям се че от тази тема човек може да разбере много повече за съфорумчаните си, отколкото от целия форум взет заедно![]()
Колко ми е свободното време? На практика - николко...
А по-точно, колкото ми позволи работата и останалите задължения вкъщи...
Ех, мерациии... остана ми свободното време някъде назад във времето, в младите годинки,
сега е в бизката до нула епсилон околност...
![]()