Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 47

Колко ви е свободното време ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Re: Колко ви е свободното време ?

Цитат Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
    prt много добре го е казал. Под "свободно" време имах предвид когато правите нещо което не е по задължение и защото трябва да се направи а времето в което правите нещо защото искате и ви е кеф да го правите. Примерно на мен ми е кеф да си човъркам по интернет но не и когато трябва да трябва да търся информация за някой европейски фонд или нещо такова. Също така ми харесва да обикалям с колата разни места обаче като трябва да ида някъде защото трябва да се свърши нещо не е същото.

Надявам се че ме разбрахте какво искам да кажа защото и аз се обърках вече
    //off
    Владко, винаги съм успявал да открия и в най-гадната дейност удоволствието, така че - всичко ми е "свободно време" ;P

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от wiseacre
    //off
    Владко, винаги съм успявал да открия и в най-гадната дейност удоволствието, така че - всичко ми е "свободно време" ;P
    абе и аз се опитвах в началото ама като се перна цял ден на трактора малко трудно успявам да се кефя
    а пък за общината няма да казвам нищо

4. Member
    Тук е от
    Oct 2006

На сетком срещата в Лъчони като те издебнах ти беше най - яко, признай си пуек

5. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    Сутрин в ставам в 7:00 и гледам новини по телевизора до 7:30, когато излизам. Карам жената на работа като по пътя и пускам радио "Веселина", тя обича чалга, след  като я оставя на работа пускам "Хоризонт" по пътя на "детската градина", където оставям малкия, аз обичам да слушам новини. В 8:00 имам сервирано кафе в един офис и го пия до 9:00, като същевременно си доглеждам новините на телевизора. После се прибирам у дома, следва тоалет и други до 10:00. Отивам на работа, но не в офиса ми, а в съседните, за да хвана всички клюки или така наречената "светска хроника". В 12:00 - 12:30 отивам на обяд с приятели в съседното заведение, където собственичката и сервитьорките ни имат за част от мебелировката на заведението. Към 13:30-14:00 вече наистина отивам на работа и до 17:00 най-късно каквото свърша това е. В 17:30 в друго заведение с барбекю и т.н., както си му е реда. Това от понеделник до петък все така, има и свидетели който не вярва. Събота и неделя паркове, разходки, минерални басейни и други. Агро туризъма (копането на вилата, на село или другаде) ми е абсолютно забранен от  личният ми лекар и го спазвам строго.
    И аз искам така освен да ти дойда на гости в Плевен да видя дали наистина спазваш такъв "тежък" работен режим

п.с.: този раздел на форума се очертава да е яко спамаджийски

6. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Цитат Първоначално публикувано от Perk0
    На сетком срещата в Лъчони като те издебнах ти беше най - яко, признай си пуек
    Естествено, и от тая непривлекателна дейност(кат' ми се надена де) успях да извлека удоволствието
    Perk0,'ko продължиш спама ....

7. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

пиша в сетком.бг през свободното си време.

- но не през цялото ми свободно време

ако ви липсвам(..по някакъв начин... ) - значи нямам никакво време в момента.

8.  

9. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Нямам свободно време, а и не ми трябва. Достатъчно свободно време ще имам по късно....в чистилището.

10. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от bluefish
    п.с.: този раздел на форума се очертава да е яко спамаджийски
    Не си го и помисляй :-)

11. Member
    Тук е от
    Nov 2002

През седмицата се прибирам към 20:00 ч от работа, докато си приготвя вечеря и това онова, то станало 22:00 ч, ако не гледам някой филм, разцъквам на WoW на някой безплатен сървър или слушам З-рок онлайн.
    Събота и неделя, ако се прибера към родния град, ходя за риба "на ръце" с приятели по река Видима или Росица (през лятото разбира се).
    Ако е зима се ходи в планината да се карат моторни шейни и да се пийне коняче с чай.
    Ако съм в София за уикенда, обикновено пия бира (може и водка) някъде с приятели или си готвя някакъв деликатес.
    А така наречения Агро фитнес или Спортно земеделие съм спрял да практикувам поне от 7 години .
    Такъв е живота на ергените по-малко жени + повечко бира = никакви проблеми!!!

12. Тук е от
    May 2005

Свободно време? Ами сутрин ставам и отивам на работа. Там - до 17,30. В 18 се прибирам и душ. Жената ми прехвърля грижите за малката принцеса (година и един месец) и един час игра. После хранене, мрънкане докато заспи малката, новини, Монк... След 21 часа става спокойно. Заемам компютъра и хвърлям по един бърз поглед къде какво е писано. Ако все още имам желание - заемам се с любимото си хоби - моделизъм. В момента изработвам един брониран автомобил, умален 72 пъти. Ето част от него:

[img width=783 height=600]http://img527.imageshack.us/img527/3181/imgp0005fa7.jpg[/img]

13. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от lord_ice
    Ако е зима се ходи в планината да се карат моторни шейни и да се пийне коняче с чай.
    Това ме заинтригува силно. Я като дойде зимата да ме вземете с вас да покарам и аз моторна шейна? Много ми се кара, но не ми се е отдавала такава възможност досега и нямам идея къде би могло да стане и кой дава шейни под наем

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Шест месеца - 8 часов работен ден ( по корабите ), пет месеца почивка ( на брега ) .

16. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

Цитат Първоначално публикувано от nikolin
    Шест месеца - 8 часов работен ден ( по корабите ), пет месеца почивка ( на брега ) .
    и един месец "платен отпуск"

дай боже - всекиму !!!

17. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

[спам] Замислям се че от тази тема човек може да разбере много повече за съфорумчаните си, отколкото от целия форум взет заедно

18. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Колко ми е свободното време? На практика - николко...
    А по-точно, колкото ми позволи работата и останалите задължения вкъщи...
    Ех, мерациии... остана ми свободното време някъде назад във времето , в младите годинки,
    сега е в бизката до нула епсилон околност...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Колко време изкара вашето LCD TV ?
    От Nikolai Vasilev Dimitrov във форум Телевизори
    Отговори: 13
    Последно: 20-12-12, 18:08
  2. Четиво за свободното време...
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 29-01-05, 22:56
  3. Отговори: 27
    Последно: 03-03-04, 20:18
  4. Отговори: 4
    Последно: 23-01-04, 10:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе