Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 47

Колко ви е свободното време ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Re: Колко ви е свободното време ?

Цитат Първоначално публикувано от stekyman
    Колко ми е свободното време? На практика - николко...
    А по-точно, колкото ми позволи работата и останалите задължения вкъщи...
    Ех, мерациии... остана ми свободното време някъде назад във времето , в младите годинки,
    сега е в бизката до нула епсилон околност...
    е стига де- ще го хванем някак - няма да ни се изплъзне
    ето - сега може на морето - купон, като през....онея годинки
    ако не стане - ами има си още и време, и море, и момичета, и ....всичко си има
    ако ни няма сега - какво толкова ? те са си там!! чакат си

Давай по-ведро - заслужава си!!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от lord_ice
    Събота и неделя, ако се прибера към родния град, ходя за риба "на ръце" с приятели по река Видима или Росица (през лятото разбира се).
    ее как да не те уважава човек :
    Това ми е едно от любимите занимания през лятото (макар почти да не ям риба ). освен да се съберем някой ден и да покажем да въдичарите как се хваща риба

4. Member
    Тук е от
    Nov 2002

@КрИс - извинявай за закъснелия (цели 6 дни) отговор.
    Единственото място, на което караме с приятелите моторни шейни е местността Узана край Габрово (30 км от града).
    На другите зимни курорти не съм ходил, защото не ми е по джоба.
    Цените последно бяха 15 лв за 10 мин. но повярвай ми си заслужава

@obshtinska_mishka - нямаш грижи
    Само се притеснявам Фори да не ни вземе "на мушка" защото този "вид" риболов май не е много законен

П.С. Извинявам се за офтопика.

5. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

lord_ice, нне е разрешен, но до колкото знам не е и забранен. И имайки предвид факта че по този начин не се наранява рибата, стига да не се прекалява, не виждам нищо лошо. То и улова на раци с рачило е забранен, ама... прекалено са вкусни гадинките за да се мъчиш с въдица.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2002

@Fori - не ме подсещай за раци, че са ми болна тема.
    Кръстника ми живее до язовир Копринка и щом му ида на гости...
    Вечерта с фенера и кофата покрай язовира стават чудеса...
    Как така с въдица за раци, че не се сещам? За първи път чувам за този метод.

П.С.
    май е време да преместиш последните постове в нова тема

7. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Аз раци съм ловил само по река с петромаксова лампа, движиш се по реката и раците излизат да видят кой им свети и хайде в кофата. За язовири съм чувал, но не съм виждал, че слагат някаква мърша на пръчка и я забиват във водата и след време раците се събират около "стръвта", ама как ги хващат не ми е ясно.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Класиката е на плувка със шпеков салам за стръв. Принципно рака като се стресне и стиска яко - и като щипне саламчето със щипките, просто го вадиш. А улова на водни организми в тъмната част на денонощието е забранен, да го имате предвид.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Доста скъп метод , предпочитам шпека да го хапна аз с биричка
    Хващал съм доста под подмолите в реката и ако не дай си боже се уцели някой по-тлъст баси как щипе гадината...
    Ама аз си отмъщавам после с тенджера и вода на котлона

11. Member
    Тук е от
    Jan 2005

уф, имам толкова свободно време, че непрекъснато съм в цайтнот
    цар съм на прокрастинацията....

12. Member
    Тук е от
    Jan 2005

да хвана рак ми е по-отвратително от колкото жаба или змия не знам що така ми са противни.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от Wise
    е стига де- ще го хванем някак - няма да ни се изплъзне
    ето - сега може на морето - купон, като през....онея годинки
    ако не стане - ами има си още и време, и море, и момичета, и ....всичко си има
    ако ни няма сега - какво толкова ? те са си там!! чакат си

Давай по-ведро - заслужава си!!
    Много си прав, Wise!!!
    Благодаря ти за стимула който ми вдъхваш!
    Наистина има си още и време ... и всичко си има .
    Както пее Тошко Колев: "Всичко може нашта възраст средна!

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Аз живея за свободното си време, което е на практика 100%. Карам уиндсърф и пътувам непрекъснато, за да мога да карам и това е свързано винаги с вода, слънце и много адреналин Имам спортен магазин предимно за уиндсърф и на практика работата ми е свързана с хобито ми и това е уникална комбинация. Когато работиш това, което обичаш, все едно не си на работа. В магазина имам достатъчно много време за интернет и останалите неща които харесвам. Снимки от местата където карам има тук www.sj.chipsetbg.com

[img width=800 height=600]http://www.sunnyx3m.com/pics/antalya3/IMG_5471.jpg[/img]
    [img width=450 height=600]http://www.sunnyx3m.com/pics/antalya2/IMG_5416.jpg[/img]
    [img width=800 height=600]http://www.sunnyx3m.com/pics/Gokceada_07.07.07/IMG_5585.jpg[/img]
    [img width=800 height=600]http://www.sunnyx3m.com/pics/1024antalya/IMG_5266.jpg[/img]

16. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Независимо, че съм завършил Математ.г-зия и Медиц..институт - Плевен, любовта и сърцето ми завинаги си остава спорта. 10г. съм тренирал футбол. Това определя и запълването на свободното ми време, което варира според графика, но често разполагам с по 5-6 часа всеки ден.. Преди играех футбол, баскетбол и тенис. Сега с годинките, контузиите и като резултат малко повече килограми остана само тенис, но за сметка на това си продължавам да играя до "последен" дъх . Лятото се добавя и риболов. Особено обичам нощен риболов на светеща плувка, т.н "светулки". Към това от 15-на години се добавят компютърни игри и интернет. Само където в последно време взехме да се конкурираме с дъщерята за компа. Може би ще се наложи вземането на още един. За съжаление работата (Началник отделение в Кръвна банка) не ми доставя никакво удоволствие. Няма нито професионална, нито особено никаква финансова перспектива. А съм положил доста усилия (конкурси, специализация) и учене покрай нея. Добре, че се намира поне свободно време. А и това, че се занимавам с подръжката и администрирането на компютърната ни мрежа от 3 сървъра и 30-на компа и от време на време правя някой софтуер за лекари и фирми, и помагам на едни приятели в компютърната им фирма ми помага да понасям по-леко. Действително е много хубаво да работиш това, което обичаш. Но за съжаление имам чувството, че бошинството нямат такъв късмет.

17. Тук е от
    Feb 2007

Може ли някой да ми каже дали има място на Витоша, на което може да се почива за 2-3 дни?

18. cvb
    cvb е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2006

тая тема май за безработни не важи..... май......хъх...фуй..

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Колко време изкара вашето LCD TV ?
    От Nikolai Vasilev Dimitrov във форум Телевизори
    Отговори: 13
    Последно: 20-12-12, 19:08
  2. Четиво за свободното време...
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 29-01-05, 23:56
  3. Отговори: 27
    Последно: 03-03-04, 21:18
  4. Отговори: 4
    Последно: 23-01-04, 11:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе