Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 25 от общо 25
Like Tree1Одобрявам

Не пазарувайте онлайн от Техномаркет !!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Не пазарувайте онлайн от Техномаркет !!!

продължавам темата за техномаркет- доста стоки съм купувал директно от магазина и съм нямал проблеми но на последното си посещение с цел покупка на на филм скенер ion slide 2pcbox ми бе отговорено че мога да се разходя до Ст.Загора и там го има и промоцията продължава до края на месеца...
    на въпроса за тв-Led LG42-47 SL9500 и Panasonc TX-L42D25LED ми бе отговорено че наскоро единия е купен а другия модел не е поставен защото няма кой да го купи!!!!
    Става въпрос за Техномаркет Хасково или както се изразяват самите продавачи магазина е 5 глуха на Техномаркет веригата.
    ето и промоциите за които става въпрос и май са само на книга:
    http://www.kkelectronics.com/promo.php

2.  

3. Тук е от
    May 2010

още един опарен от онлайн пазаруването от Техномаркет - телевизор toshiba xv635dg мостра,а изрично ги питах по телефона преди покупката дали е мостра,отговорът беше "не,кашона беше запечатан,отворихме го за да го пробваме"!
    Долни лъжци!

п.с.
    а да чакаш отговор от КЗП е като да чакаш от умрел писмо!

4. Member
    Тук е от
    Jul 2007

В седем дневен срок, можеш да го върнеш. Нямат право да отказ. Аз така преди 3 години имах разправии с тях, по повод един хладилник.

5. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от so.dislocated
    "не,кашона беше запечатан,отворихме го за да го пробваме"!
    Долни лъжци!

п.с.
    А ти какво очакваше да ти отговорят по телефна ?
    "Мостра е, но я измихме и опоковахме подобаващо" - това ли )

6. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristobotev
    А ти какво очакваше да ти отговорят по телефна ?
    "Мостра е, но я измихме и опоковахме подобаващо" - това ли )
    Изрично ги питах "мостра ли е" ,отговорът беше "не",очаквах да не ме лъжат,не виждам нищо смешно !

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Не знам за другите продукти но в разговор с един от служителите за телевизорите ми каза ( пот сурдинка разбира се ) че специално за телевизорите като поръчаш през нета ти пращат от мострите ....

8.  

9. Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    гр. София

Здравейте
    Преди седмица поръчах от "Техномаркет" хладилник, и ме увериха, че ще получа чисто нов такъв. Обаче в деня на доставката ми казаха, че новите служители от магазина са разопаковали точно моят хладилник, и че нямало да има никакви проблеми. Е, изчаках да го доставят, и както го бяха свалили от камиона, така и си го качиха и си заминаха.

Поръчах си хладилника от друга верига (Техномикс), доставиха хладилника с оригиналната му опаковка и вече всичко е наред.
    Докога ще ни смятат за балами тези другари от "Техномаркет" и не само ?
    Поздрави

10. Тук е от
    Nov 2011

Аз пък въпросно така оплютото НЕО нямам абсолютно никакви забележки вкъщи всички ел уреди са такава марка с изключение на климатика и кафе автомата така,че според мен е въпрос на късмет относно НЕО-то.Имам телевизор такава марка на повече от 8 години никакви грижи с него

11. Тук е от
    Aug 2011

Аз съм доволен от Техномаркет. Купих си печка, хладилник и пералня. Докараха ми ги в уговорения час. Понеже печката я пуснах чак след месец се оказа че има разменени кабели вътре / Амика / . Обадих се по телефона и след два дни дойде техник и оправи нещата, така че не мога да се оплача. Пералнята и хладилника са Нео, но за сега си работят добре.

12. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ами... доволен си, макар и да не виждам защо...
    Защото са ти продали печка с разменен кабел? Или защото им е отнело "само" два дни да дойдат и да го сменят?

Аз съм описал в темата за кафемашината ми последните неприятни изживявания с Техномаркет.
    Купих си кафемашина, дадоха ми я със забелена дата на продажба на гаранционната карта и неизмита от кафе - тоест, определено ползвана и върната, което я категоризира помоему като втора употреба...
    Купих я на място, а не онлайн, така че и това не спасява. Ок, за гаранционната карта можеше да обърна внимание, че е попълнена предварително и датата, на която е била продадена машината на друг е забелена с маркер. Просто не очаквах да са толкова нагли и мързеливи, че даже и нова гаранционна бланка да не подсигурят, а да ползват старата!
    Само че, това, че машината е била ползвана предварително и има остатъци от кафе вътре можеш да установя чак ввкъщи, като изпълня първоначалната процедура за промиване.

За пореден път се убедих, че Техномаркет са калъфи и ще направя всичко възможно да ги избягвам при бъдещи покупки.
    Swon одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 13
    Последно: 15-07-14, 11:19
  2. Не пазарувайте от JMT
    От javorenator във форум Черен списък
    Отговори: 23
    Последно: 03-06-14, 22:30
  3. Не пазарувайте от get.bg!!!
    От myrshavija във форум Черен списък
    Отговори: 34
    Последно: 27-05-14, 12:03
  4. Техномаркет
    От qnkogundito във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 23-10-11, 23:35
  5. GPS навигация от Техномаркет
    От drecolli във форум GPS - модели, софтуер, карти и трикове
    Отговори: 4
    Последно: 09-12-10, 18:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе