Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 39

БТК - НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:БТК - НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!

Няма такава душевадна структура аз за да спра един пост минах през маса мъки и най накрая така се изнервих че спрях и другите 2 поста и отказах да се занимавам с тях и дори отказаха да ми издадът сертификат за преносимост че теглих майна и на номерата си.... при това не бях подписвал договор с тях....

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

договора ми изтича ноември 2010
    до тогава ще издържа все някак

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Имам дом. телефон и ADSL на БТК. Домашният телефон го поддържам заради интернета им, а съм абонат на техния интернет, защото в нашия квартал няма други алтернативи. Още когато преминах на 12 мегабита, служителка от офиса като разбра, къде живея се учуди, че ще ми пускат такава услуга, защото линиите били стари и т.н. Аз не се натисках за тази услуга. Бях на 2 мегабита и получих уведомително писмо, че получавам 12 мегабита за същата цена. Стори ми се добре. Но пък никой не ме пита не искам ли 6 мегаб. за 20 лв.Не разбирам много то интернет, но един приятел, който е в час, наскоро ми каза, че реално скоростта ми е около 6 мегабита, а аз плащам вече 2 години по 25 лв. на месец за 12 мегабита. Преди няколко дни поднових договора за 1 година - 10 мегабита за 15 лв. На въпроса ми, може ли да съм абонат на ADSL, без да ползвам дом. телефон, ми отговориха, че технически е невъзможно?!?!?! Как, бе ?! Защо лъжат така нагло и безцеремонно? Намеря ли алтернатива, веднага ги ритвам зад борда и няма да се занимавам повече с тях. Ползвам интернет главно да получа информаци за нещо. Скоростта на down & upload не ме вълнува особено. Така че, чакам конкуренцията да се зададе и... чао!

5. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    договора ми изтича ноември 2010
    до тогава ще издържа все някак
    И аз така чаках, миналата година забравих и за 5 дни ме върнаха.
    Тази година нямах нет и телефон около 2 месеца общо време, а трябва да си платя(не съм внесъл никакви пари все още). За тел поста са ми намалили 2 месечни такси- днес пак звънях на 123 да си "говорим" (той е без договор) но за нета не са.
    Пуснах жалба в КРС и ще чакам решението.
    И аз бях доволен докато не видях оптичния интернет. Къде бе братче, събота и неделя с БТК се тътрим като стар Икарус по нета. А бях на бизнес там незнам си кво 12мбит/с .
    Сега с новия интернет доставчик се водя на няква скорост 20 мбит/с (досега съм ги хващал най-малко с 21 на спиидтеста) и бонус- двойна скорост през нощта. Без договор, за сумата от 11лв на месец!!!! Вече съм на Скания Иризар на Икаруса да се вози който иска
    Когато прокарах БТК в офиса си мислех- По скъпо, ама голяма и сериозна компания. Надявах се на коректни взаимоотношения, да няма издънки и разправии.... а то...чеп за зейе не стаа от тия, ей.
    Аваст3, тва е пълна измишльотина! Тези скорости не се гарантират, тва е план ДО еди колко си...никога не съм хващал скорост над 1/2 от тази на договора. Можеш да си я провериш тук- http://www.speedtest.net/ и на още много подобни

СЪВЕТВАМ ВСИЧКИ, КОИТО ЩЕ СТАВАТ АБОНАТИ НА бтк-виваком, ПЪРВО СТАРАТЕЛНО ДА ПРОЧЕТАТ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, публикувани на интернет страницата на Виваком.Ако изобщо се ориентират, кое точно са касаещите тях
    Нема такъв цирк

6. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от cacho
    СЪВЕТВАМ ВСИЧКИ, КОИТО ЩЕ СТАВАТ АБОНАТИ НА бтк-виваком, ПЪРВО СТАРАТЕЛНО ДА ПРОЧЕТАТ ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, публикувани на интернет страницата на Виваком.
    Moля, моля, това важи за всички бъдещи абонати, независимо от оператора. Преминал съм през всички мобилни оператори от преди Мобиком даже и няма такъв от който да не съм си патил и оплаквал. Не че са цвете, ама за сега съм най-доволен от Виваком (най-малкото заради цени и безплатни минути). Последно се разочаровах от Глобул и изтече ли договора в края на годината - бягам от тях, ама бягам със 7 фирмени телефона и месечни сметки 200-400лв! И се накефих да им го кажа

7. Тук е от
    Jun 2007

Да, за мобилна телефония, казват са най-евтини. Аз имам само предплатена тяхна,не мога да кажа.
    Но за "фиксирани услуги" все още се имат за монополист и цените за абсурдни!!! Условията и услугите също. Така и не направиха пакет за интернет- да се знае. Прокарваш си интернет- спираш си интернета.
    А не да се чудиш кой договор да следиш първо...

8.  

9. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Забравих да кажа че съм с Трио - от стацонарния говоря безплатно с цялата страна, от мобилния безплатно с всички мобилни от Виваком, а пък по-добър интернет не съм имал, въпреки че смених няколко квартални доставчика. И всичко това за 40лв на месец, като влиза безплатен рутер. Това за невъзможността да ползваш интернет без да ползваш телефон наистина е неприятно, но не чак толкова, пък нали има и ограничени месечни абонаменти на половин цена, както и различните му там програми - Трио, Дуо, Хоум и т.н.

10. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Аз пък съм много доволен от БТК. Ако бяха оправни нямаше да има квартани доставчици и съответно сегашните скорости. Щяхме да се радваме на 1 MB и да смятаме ADSL за върховна технология. БТК са добри докато нямаш проблеми. Ако имаш проблеми разбираш какво е непукизъм.

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Сега имам ново инфо - до два месецапредстоят 24 мб скорости с нови "немски " модеми , които по първоначални данни ще са Zoltix - по запознатите, знаят за какво говоря, но да не забравяме че БТК винаги търсят нещо "по-тънко".
    Каде са тези 24 мб скорости? Тоя твой приятел нещо се е объркал.

12. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от biro
    Каде са тези 24 мб скорости? Тоя твой приятел нещо се е объркал.
    Найстина, тенденцията е да свалят скоростта... Тези които бяха на 12 гледат да ги свалят на 10 (за по-евтино
    А другите с разните, дуо, трио пакети гледат да ги метнат на 6...
    Явно каналите на БТК са препълнили и вече нама какво да предложат като капацитет - 300 000 абоната не са малко (ако ги сметнеш по 10Mbps....)
    Така, че доста ще е трудно скоро БТК да вдигнат скоростта...

13. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

И аз не вярвам , доста са малко линиите които ще държат 24 мегабита.

14.  

15. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

брато, какви 24!?
    много добре знаеш, че на много малко места 12 са 12, камо ли 24

е, ако трябва да съм честен, моите 12 са си 12 и повод за оплакване нямам, но като знам как почти никъде 12 не са 12...

16. Member
    Тук е от
    May 2001

Може бре , дават по 2 модема и готово .

17. Тук е от
    Jun 2007

Моята сага продължава
    От КЗП ме пратиха в КРС. От КРС не са ми отговорили още ( така стана и с предишната ми жалба до КЗП)
    Не знам тия за кво взимат заплати
    Поне един отказ там или едно писмо да ми обяснят, че нямам основание или... баси
    Междувременно получих писмо от Виваком, г-жа еди коя си, с извинения и обещания, с компенсация 2 такси, с благодарности и прочие клишета. Подготвям подобаващ отговор, в същия стил с обяснение колко малоумна компания са, колко зле координирани отдели и колко малоумно управление...
    Ще ги снимам и двете и ще ги кача.
    В същото време днес отидох да си платя задълженията и да си пусна предизвестие за едностранно прекратяване на договора с писмено предизвестие. Ядец! Не може щото не е отразено плащането . Няма отърване от тия, дори да си платя неустойката
    Баси фирмата-кръвопиец. Ако още се мотаят ще обявя фирмата в несъстоятелност. Да си търсят парите...

БТК -никога повече

А тва за скоростите- никога не съм хващал по-висока от 8мб при абонамент До 12", най-често 2 до 7

18. Тук е от
    Jun 2007

Аз развитие имам, но то потвърждава мнението ми.

Дойде решението на КРС- имам да взимам 22лв. Ходих до офис на Виваком- викат дължиш 27,60лв....

А аз подадох едномесечно предизвестие, платих всичко- спряха интернета, но телефона явно още се влачи!!!
    Убедиха ме, че с предизвестието приключвам с БТК завинаги с тел и интернет!
    Освен тромавата система, дебилите в магазините са...
    Днес се опитах да се свържа с кол-центъра. Искам да знам аз приключих ли с БТК или...
    Глейте кво се случи
    http://vbox7.com/play:64342fed

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Никога повече "Тошиба" и "ТехноПро"
    От djino във форум Черен списък
    Отговори: 10
    Последно: 17-03-12, 19:21
  2. ПРЕМЕСТЕНО: БТК - НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 18-02-11, 08:13
  3. Снимка с повече Mp = файл с повече Mb? Или съвсем не?
    От roumen68 във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 4
    Последно: 26-02-10, 17:40
  4. Candy - НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!!
    От drianov във форум Черен списък
    Отговори: 11
    Последно: 10-03-08, 13:44
  5. Кога ще се оправим? Май никога !
    От hipo във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 25
    Последно: 13-04-02, 00:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе