имам само 2 думи: корава батерия![]()
нещо на двата брояча не ми се връзва математиката ама айде.
Явно си приключил с тях и вече не желаят да те обслужватПървоначално публикувано от cacho
![]()
Да де, ама в офиса ми казват дължиш 27,60 за стационарен телефон
Аз им показвам становището от КРСтам пише, че имам да взимам
Та така...
Ей, бях ви забравил. Вече съм горд БИВШ клиетнт на БТК/Виванезнамсикво.
Ходих още 2 пъти по офисите- зарибяваха ме наново- оле Боже.![]()
Нищо не съм плащал, не са идвали салда или подобни равносметки, не съм връщал оборудване.
Щастлив съм- нямам стационарен телефон- не ми е и нужен, имам евтин оптичен интернет. angel
На ухото си имам доста тежка обица- договор на място не подписвам за квото и да било. Договора вкъщи, разглеждам го на спокойствие, чета необявените общи условия в интернет и тогава...
Аз също ги уволних за дебилност, 4 месеца им трябваха за да приобщят един мобилен номер към служебната група. Смених двама акаунт менажери, безрой разговори, объркани фактури и кредитни и т.н. Накрая договора изтече и всичките 30 служебни карти вече са при друг оператор. По време на пренасянето два пъти го спираха заради неплатена сметка на стационарен телефон който няма общо с групата на мобилните и неплатена сметка от 1.33 лв която отгоре на всичко са сбъркали и те ми дължат пари. Написах по една жалба до КЗП и КРС и им пратих копие. По-големи дебили не бях виждал, никога повече. Казвах им нееднократно че има и друга страна ама не повярваха...