Че кои говори за продължаване на договор. Става въпрос за сключване на НОВ договор с различни параметри от стария.Първоначално публикувано от fbr
Че кои говори за продължаване на договор. Става въпрос за сключване на НОВ договор с различни параметри от стария.Първоначално публикувано от fbr
Преди минути получих съобщението чрез куриер(Еконт) и заедно с него и срочен договор за една година с Вив****. Плана на мобилния оператор беше според договореното MEGABiz 250 за 12.80 лева на месец, като си запазвам досегашния номер.
Всичко е според уговореното по телефона.Спрях да пиша за известно време, че нещо много станахме
бабите/примадоните:
Всъщност сега се сещам, че и преди съм сключвал срочен двугодишен договор с Вива*** и не съм имал проблеми-вярно е че първото дистанционно сключване беше просто за продължаване на срока без промяна на плана.
За едно сте прави- за да няма проблеми мястото на сключване на договори с операторите е в тяхните офиси/магазини ...
Има и нещо друго- в договора наистина си пише, че не можеш да преминаваш на договор с план на по-ниска тарифа за срока за който си сключил договора, тоест след една година когато договора от срочен стане безсрочен спокойно можеш да си избереш друг план с нов договор, който може и да е на по-ниска тарифа ...
Хайде със здраве на всички баби и примадони ...
То всъщност писанията бяха какво става ако искаш да се откажеш, в твоя случай ти просто получаваш това, което искаш, и никой няма претенции към другия. Само ако може да уточниш като ти донесоха договора трябваше ли да го подписваш, или от Виваком считат, че всичко е приключено с разговора по телефона?
Договора се подписва и освен това тъй като съм бизнес абонат се поставя печат, който според мен не задължителен, но като искат ...
На договора си пишеше план MEGABiz 250 - цена разбира се нямаше, но на страницата им в интернет я има цената...
Подпис се слага под договора,включително и дата се попълва на склюване на договора, а бележката за това че е връчен от куриер също се подписва.
Не си представям какви фантасмагории се вихрят в представите на хората и се "продължават" в интернет пространството, но така ще когато никой не чете нито разбира нито пита да се осведоми какво подписва ...
...ама нали бабите/примадоните и дядовците са свикнали от "епохата" на Бай'ВИ Тодор Живков партията майка -закрилница за всичко да се "грижи", включително и да мисли вместо тях и да им "казва" какво да правят в непривични за тях ситуации е обяснимо защо сега когато я няма партията, няма и кой да мисли вместо тях и да им казва какво да правят и има толкова неразбрали и неориентирани блуждаещи в пространството свободно-недоволни от ситуацията електрони ...
Сподели от коя дата е в сила договора ти и от коя дата го парафира?
Е нека видим как е да се откажеш.
На 06.06.2012 пуснах заявление в офис на БТК че се отказвам от всичките им услуги считано от 06.07.2012 (двугодишния ми договор за телефон и интернет изтече 25.06.2012) това защото се отметнаха от клаузата че 2 месеца преди края на договора можеш да си промениш условията според новите им промоций - на мен ми бе казано - да, но след като изтече сегашния (вечече бивш договор)
Пост фактум - чудя се, след като съм им бил абонат през целия си съзнателен живот 20+ години, тези господа луди ли са да не ми искат парите още една година само заради месец - два период на предоговарямне от който ще загубят 10-20лв???
Това няма как да е вярно. Виваком стартираха услугите си ноември 2005г. Невъзможно е април същата година да си ползвал услугите им.Първоначално публикувано от justify
![]()
![]()
![]()
А БТК кога стартирахаПървоначално публикувано от loszetas
![]()
Да си чувал случайно приказката за калпавия кур и вълната?Първоначално публикувано от justify
![]()
От 25 юни съм на план МegaBiz 250 за 15.36лева с ДДС.
Що се отнася до стартирането на услугите им сте заблудени.От лятото 2005г. излизаха като мрежа, но не предлагаха никакви услуги-само тестваха мрежата 6 месеца и имаха раздадени телефони на тестери и персонал. От февруари започнаха работа с бизнес потребители, а от април с частни физически лица.Аз бях и съм бизнес потребител.Имаха доста свободни номера и си избрах идентичен на глобулския с разлика една цифра- в кода на оператора.
Вълчо в днешно време всичкое "бастисано" долу, та тази приказка не пасва
не е "модерна"-и да искаш нещо "по-старовремско" като от цитираната от теб "народна мъдрост " - НЕМА
![]()
Един от най-съдържателните и полезни постове в темата!Първоначално публикувано от Sotris
![]()
![]()
![]()
Рулират, рулират. Преди време с една предплатена карта, зареждам 20 лв, след 2-часа вика, няма наличност по сметкатаПървоначално публикувано от Pat
И това след 5 разговора по 2-3 минути...
Да не са с чужбинаПървоначално публикувано от glowndark
И не зная дали си оправиха системата или още вземат пари по образец
![]()