ахахахаха ...пак ли Сотрис, приятел :D Както и да е...та виваком преди нет-а им сякаш ставапе, поне аз бях на тях, но напоследък издъхват лека полека. Мтел действително са ок най-малкото нет-а им е най-бързия в БГ, в което съм категорично обеден след като го ползвам вече доста време. За това - кой рулира и кой- не не мога да кажа...предвид, че се носят слухове, че и двете компании надписват сметки...
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341491467[/time]_________________________________________________
Е, случват се и такива неща :D То човек вече не знае на кого да вярва...скоро бях попаднал на един коментар някъде из сайтовете, че във вивател си имали отдел " Надписване на сметки" ?!?!?! Can you believe ?Първоначално публикувано от glowndark
![]()

Не съм можел да си закрия телефонния пост, защото щял да ми спре интернета, така ми заявиха, когато пробно опитах да го закрия. Очаквах подобен отговор. Някой знае ли как мога да разбера дали съм длъжен да имам телефонен пост за да имам домашен интернет? Не ми е проблем да го плащам още два месеца, тогава ми изтича договора за интернета, но не е там въпроса.
- Ти какво очакваш ?