Страница 12 от 20 ПърваПърва ... 21011121314 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 292
Like Tree2Одобрявам

Внимавайте с Виваком !!!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Внимавайте с Виваком !!!!!

Цитат Първоначално публикувано от Usera
    Днес пак ми вдигнаха кръвното девойките от магазина им Не съм можел да си закрия телефонния пост, защото щял да ми спре интернета, така ми заявиха, когато пробно опитах да го закрия. Очаквах подобен отговор. Някой знае ли как мога да разбера дали съм длъжен да имам телефонен пост за да имам домашен интернет? Не ми е проблем да го плащам още два месеца, тогава ми изтича договора за интернета, но не е там въпроса.
    Можеш да имаш домашен нет от ВИВА ( адсл ) и без стационарен телефон, но ще ти се дигне таксата с 5 лева мисля . Умишлено в офисите не го споменават. Единствено ако си запознат и им зададеш въпроса едновременно с отговора, как може да стане. Иначе мълчат като мушнати гайди и не казват, докато ти не им го припомниш. Услугата се води VIVACOM NET SLIM. Обади им се и ги питай "що е то VIVACOM NET SLIM" .

2.  

3. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Но ето виждаш ли че таксата се вдига и както каза glowndark трябва за повреда да се набутваш с разговори от друг мобилен , а тел на БТК на икономичен ли го водеха е 7,80 или ако намериш някой социално слаб минаваш на 3,70 лв като мен . Другото е поне мобилен да имаш на Виваком за да си слушаш безплатно 30 минутната музика - малии , когато им бях абонат я бях научил наизуст и нощно време на сън си я тананиках

4. Тук е от
    Jun 2012

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    мтел не са най-бързите повярвай ми, но е не е зле. Всичко освен от тарифата , зависи и от града.
    Булсатком също имат не лош нет- комшията ми изтегли цялата замунда за 1 месец - 96 мегабита за 16лв на оптика.
    Цитат Първоначално публикувано от Mario_83
    ахахахаха ...пак ли Сотрис, приятел :D Както и да е...та виваком преди нет-а им сякаш ставапе, поне аз бях на тях, но напоследък издъхват лека полека. Мтел действително са ок най-малкото нет-а им е най-бързия в БГ, в което съм категорично обеден след като го ползвам вече доста време. За това - кой рулира и кой- не не мога да кажа...предвид, че се носят слухове, че и двете компании надписват сметки...
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341495060[/time]_________________________________________________

Е, случват се и такива неща :D То човек вече не знае на кого да вярва...скоро бях попаднал на един коментар някъде из сайтовете, че във вивател си имали отдел " Надписване на сметки" ?!?!?! Can you believe ?
    Пак аз! Нали си казвам мнението? аз съм на мтел и съм доволен виваком не са толкова добре бил съм и на тях конкретно какво да кажа повече не съм съгласен че мтел не били най добре. Ако те не са най добре, не знам кой е най добре ? Виваком не само момиченцата в магазините са досадни а цялата им работа е зле ! ЗЛЕ !

5. Тук е от
    May 2012

айде сега...малко ми преиграваш :Д Чак толкова не са зле виваком

6. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

Да споделя и аз - след почти двумесечни кандърми-пускам заявка за пренос на номер,отказват я -аре пак нова,но от днес официално се "разведох" с виваком.От тях ползвах единствено фиксиран телефон,който от днес е преместен в мрежата на М-тел.А дано никога да не ползвам вече техни "услуги"!

7. Тук е от
    May 2012

Съчувствам ти искрено И те поздравявам , че си предприел тази крачка, защото доста хора си траят на виваком и им пълнят гърлата, а после се оплакват - колко били недоволни ...

8.  

9. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Действително е много скъпа тая услуга за телефон 14 и нещо си за 50 минути в мрежата на БТК - е айде стига де , караме си със тия цени от когато бяха монопол . Че другите оператори това го дават за 5 лева или ние така сме научили да си плащат бабичките и си караме по старата тарифа

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от jonov
    Действително е много скъпа тая услуга за телефон 14 и нещо си за 50 минути в мрежата на БТК - е айде стига де , караме си със тия цени от когато бяха монопол . Че другите оператори това го дават за 5 лева или ние така сме научили да си плащат бабичките и си караме по старата тарифа
    Ами те бабите наистина карат по инерция, ама ние за какво сме? Кажи и да мине на VIVACOM Super Fix : http://www.vivacom.bg/bg/residential...acom_super_fix
    На мен онзи ден ми се обадиха, че ми изтича договора, който сега е на 13.80 лв/месец с ДДС. Питаха ме дали искам да го подновя. Отговорих им любезно, че ще го сменя на Super Fix, те също така любезно ми отговориха да мина през някой от центровете им и с това нещата приключиха.

11. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

А каква ти е далаверата от този план Super Fix освен спестяване на 20лв срещу договор от една година? Освен ако нямаш много разговори с фиксирани номера, ама едва ли. Аз всекидневно си ползвам стационарния телефон и служебно, и за лични нужди, и разговорите ми са 100-150 минути месечно, което при положение, че съм на VoIP ми излиза под 5лв/месец. Като погледна точки 1 и 2 от правилата и уточнението със звездичката, което обикновено е най-важната част от условията на Виваком във всички оферти - не виждам никаква полза от този план.

12. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от etg
    А каква ти е далаверата от този план Super Fix освен спестяване на 20лв срещу договор от една година? Освен ако нямаш много разговори с фиксирани номера, ама едва ли. Аз всекидневно си ползвам стационарния телефон и служебно, и за лични нужди, и разговорите ми са 100-150 минути месечно, което при положение, че съм на VoIP ми излиза под 5лв/месец. Като погледна точки 1 и 2 от правилата и уточнението със звездичката, което обикновено е най-важната част от условията на Виваком във всички оферти - не виждам никаква полза от този план.
    Това ми е за домашния телефон, а всички в къщи сме с GSM-и. Обикновено само жената я търсят на него. С телефона в офиса е друго, но за там сериозно се замислям вече за гейтуей, че малко стоя там.

13. etg
    etg е офлайн
    Administrator
    Тук е от
    Dec 2000

Не знам дали не чета нещо накриво този план, но виждам това:
    1. Включени 3600 минути, които потвърждаваш, че не ти трябват.
    2. Месечен абонамент 6.90 за първите 3 месеца, след това - 13.80лв
    3. Безплатните минути важат само за фиксираната мрежа на Виваком
    Кое от тези неща изглежда привлекателно? Или пропускам нещо?

14.  

15. Тук е от
    May 2012

Оффф, аз се чудя едно - кой използва стационарен телефон ? да вдигне ръка :D

16. Тук е от
    Jul 2012

Аз лично успях да ги откажа от рекламни обаждания. Но това е защото имам много време и съм адски досадна личност.

http://blog.lazy666.com/?p=63

Ако трябва да класифицирам операторите... най-зле за мен са гълъбъл, след тях са ментел и накрая жицаком. Ментел единствено предлагат mail2sms (което е много полезно за мен) а жицаком поне на мен не са ми надписвали сметките.
    Мобилния интернет на жицаком (5 лева за 750Мб след това ограничен) почти навсякъде предлага доста добри скорости.
    На джулая, правихме тест. Гълъбъл и жицаком си се държаха доста прилично, докато ментел си би камшика нейде. Локацията е устието на Камчия.
    За съжаление имат един малък проблем, АйПи-то им се сменя мнго често и някои услуги не работят, но затова ще има следващ пост в блога.

Всички разговори ми се записват, така че с нетърпение очаквам да ми се обадят с "персонална оферта"

Има една малка особеност в договора който сключвате. Не може да се махне отметката, че се съгласявате да получавате маркетингови обаждания. А по закон, не могат да ви откажат услуга базирано на това нежелание. Та... когато реша да преподновявам или сключвам нов договор, задължително със диктофон и двама свидетели.

----------
    Относно АДСЛ-а... той върви по двете жици, но е на съвсем други честоти така, че ако телефона спира когато ползвате интернет-а се свържете с доставчика си и му кажете да ви оправи линията. Практически не би трябвало да усещате, че имате интернет. Нито звуци нито нищо.
    Аз лично бих предпочел някоя от ланките из кварталите, щото поне те могат да ти предложат 100Мб... а не 12 Мб. (само за сведение АДСЛ2+ което се ползва от жицаком позволява максимална скорост от 24Мб, но е ограничено до 12)

17. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от etg
    Не знам дали не чета нещо накриво този план, но виждам това:
    1. Включени 3600 минути, които потвърждаваш, че не ти трябват.
    2. Месечен абонамент 6.90 за първите 3 месеца, след това - 13.80лв
    3. Безплатните минути важат само за фиксираната мрежа на Виваком
    Кое от тези неща изглежда привлекателно? Или пропускам нещо?
    Каква по-добра възможност да избера?

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от Sotris
    Пак аз! Нали си казвам мнението? аз съм на мтел и съм доволен виваком не са толкова добре бил съм и на тях конкретно какво да кажа повече не съм съгласен че мтел не били най добре. Ако те не са най добре, не знам кой е най добре ? Виваком не само момиченцата в магазините са досадни а цялата им работа е зле ! ЗЛЕ !
    Що ли аз трябва да отварям очите на доброволните слепци. Вярвай си и бъди щастлив. Само че да не чуя да се оплакваш от тях. "Баси" вируталната "свирка" дето им направи, Сигурно ти плащат за реклама !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 20 ПърваПърва ... 21011121314 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Електролизни котли - внимавайте!
    От shrekky във форум Отопление
    Отговори: 39
    Последно: 07-04-12, 14:10
  2. Внимавайте каква храна пазарувате от ПИКАДИЛИ
    От dragomir7708 във форум Черен списък
    Отговори: 24
    Последно: 08-01-12, 21:00
  3. ВНИМАВАЙТЕ!!! PayPal крадци на пароли.
    От Vandal във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 22-05-10, 13:58
  4. Внимавайте във Варна !!!
    От izwerga във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 18-07-08, 17:27
  5. Внимавайте какво теглите от Windows Update
    От DeathKnight във форум Windows
    Отговори: 17
    Последно: 03-02-03, 14:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе