Явно не е тръгнал нета по кабел, защото възрастната дама в интервюто спомена за монтаж на цитирам "Ви-Фи карта".
Явно не е тръгнал нета по кабел, защото възрастната дама в интервюто спомена за монтаж на цитирам "Ви-Фи карта".
Абе историята е "Една жена каза.... " а тук са цели три! И колкото си го подават, по-голям става. (балона)
Абе ако съм баба и сина ми изпрати един макинтош от америка да се чуваме по скайп, явно с интернета от БТК няма да стане
Кой каза, че не става?Първоначално публикувано от glowndark
Ако сина и изпрати грамофон , бабката и на него може да поиска нет
А на репортерите това им трябва - сеир да има . Превела не знам си колко книги - ми да си е купила компютър . Тя утре ще повика техници и цифрова кабелна на телевизор опера да и се вкара
И ще видиш как техниците ако си държат на клиентите ще и пуснат...Първоначално публикувано от jonov
Първоначално публикувано от glowndarkКолко се плаща, за да се пробутва това за пореден път във форума?Първоначално публикувано от sporticus
Да добавя, вивакома явно вече работят с "фирми за събиране на задълженията" така, че внимавайте...
Не знам за вас, но аз плащам 14.40 лв с ДДС и съм на план Профи 80.Вчера ми предложиха "индивудуална оферта" 12.80 лв без ДДС и 250 минути към всички оператори в Бг +25 минути за всички оператори мобилни + стационарни от държави попадащи в първа зона.
Преди яката криза тъкмо бях решил да мина на по-висок план с повече минути, защото сметките тогава започнаха да стават но от началото на кризата клиентите + разговорите с тях намаляха и оттам и нуждата.Сега отново започнаха да ми се увеличват разговорите и е по-добре да имам 250 минути.
Държах ги 1 година на безсрочен договор и едва Виваком сега се "пресрамиха" да ми предложат нещо което да ме интересува.
Когато пристигне договора с куриер и го прочета ще преценя дали ме устройства, ако не много има здраве, оставам си с безсрочен на Профи 80.
Само да не те изненадат неприятно с понятието: "сключен договор от разстояние" - да се окаже, че ти идва действащ вече договор да разпишеш...Първоначално публикувано от justify
И аз това си мисля. Куриера като ти донесе пратката, иска да се подпишеш. Ама за какво се подписваш... Много е веротно с подписа си да приемаш договора, щото реално никъде не се подписваш по самия договор
Така, че това с пробните периоди и други глупости са си просто глупости... Нали даваха и 1 месец тест на услугата. Как го дават, като подпишеш договора, а после как ще го прекратиш?!
П.С. Най добре като говорите с виваком, си записвайте разговорите (за по добро убслужване
Договорът от разстояние може да прекратиш в рамките на 7 дни/ако не се лъжа/. Обаче не виждам какво може да очакваш да видиш в този договор. Ще пише вида на програмата датата на сключване и периода му и толкова. Преди не пишеха даже каква е таксата която се задължаваш да плащаш, но май вече пишат. Всичките подробности около задълженията и правата /потребителя няма такива де / на двете страни ги няма в този договор. Търсиш си ги на сайта им в секцията за Общите условия.
ПП виваком май са единствените оператори, които позволяват да си смениш плана когато си решиш и какъвто избереш. Другите не дават да минаваш от по-висока такса на по-ниска. При виваком не е уточнено това и следователно може всякак да сменяш плана. Друг е въпроса как ще се пребориш с нахаканите и нагли служители, които не ги интересува дали си в правото си или не си