Страница 2 от 20 ПърваПърва 123412 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 292
Like Tree2Одобрявам

Внимавайте с Виваком !!!!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Re:Внимавайте с Виваком !!!!!

Що ли пък аз само съм виждал такива организирани мероприятия от Мтел и Глобул , така е всеки има право + това и таксите са им по евтини но поне да не лъжат хората . Лично съм бил свидетел как представител на Глобул лъжеше хората че 50 минути важели към всички стационарни , не се стърпях и ги поправих на место - уточнете ако обичате че става въпрос за всички стационарни на Глобул , а не лъжете хората .
    Имаше такава кампания и от Мтел , които пък с цялата си наглост от къща на къща обикаляха и дори прибраха на хората телефоните на БТК като им обещаха че това е тяхна работа да ги закрият и върнат на БТК . Аз съм 100% убеден че са ги захвърлили и бабите сега дължат някаква сума към БТК . Телефон се закрива лично от собственика или с пълномощно .

2.  

3. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Нищо не съм объркал. Малките населени места не им се рентират и минават на десктоп телефони с GSM връзка. Малко по-малко махат наземните линии, така им излиза без пари, дори с печалба.

4. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Това мислех и аз да кажа , мисля че през 2009 г. моето село премина с такива апарати и се подписваше документ че си получил апарата който е собственост на БТК а не договор но нищо чудно вече и договор да се подписва , то стана модерно с тия договори , как ще те изпуснат като бройка
    Във Ломския регион първо започнаха с тия апарати , изрязаха централите на място да цифровизират , сложиха GSM клетки в селата хем за мобилните хем и за стационарните а който е във ниско и няма добър обхват му слагаха външна антена с няколко елемента която е свързана с апарата с 10 мм кабел представяш ли си за какво става на въпрос . Сега мисля че във целия Монтански бивш окръг няма село че дори и градове с АТЦ . Циганите това и чакаха и подбраха медните кабели , които освен за телефони се използваха и от гражданска защита .

5. Member
    Тук е от
    Dec 2010

На мен, така написана, темата не ми харесва - Внимавайте с Виваком. Трябва да се внимава с всички оператори в БГ.

Колега, внимавай, като подписваш какъвто и с който да е договор. Как така апарат излиза по-изгодно, ако си го купиш с план. Абсурд. Само ако така или иначе говориш по този план и нямаш друг, който ползваш.

Но по темата - маса хора показаха колко са недоволни от Виваком. Ами аз от тях съм най-доволен. Три години вече фирмата ни към тях, телефони, мобилен нет. Фактурите са точни, изгуби се едната карта, веднага я активирахме. Всичко е 6 с мобилните истории.

За да не звуча, като някой PR на Виваком, ще се оплача обаче за стационарния телефон. Няма такова преместване на адрес - 2 месеца, а услугата им е до 14 дни. Колегата ми откачи, ходи в техен офис, беше полудял, викаше, удряше, блъскаше, искаше някой мениджър да излезе и да му обясни какво е това забавяне над 1 месец без стационарен телефон в офиса. И отговаря от всички беше, че те са само офис, всичко е от централата, а те за там не отговаряли. Не може да се говори с никой от централата, само на 121 или 123 .

Всички оператори са едни маскари. Трябва да си четем какво подписваме. И да имаме малко късмет точно с нас да не решат да пробват да изкарат малко пари отгоре чрез "грешка във фактурите".

6. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

И аз да вмъкна... Няма такова нещо като евтин телефон... Всичко се изплаща, ако не с таксата, то с абонаментния план...
    Няма как някои да вземе нещо за 200 лв и да ти го продаде за 150, защото е на -50.
    А да вземеш от виваком свестен телефон с договор е мисия невъзможна...(под свестен имам в предвид тел на стойност 600-700 лв)
    Така, че в заключение мога да кажа. Единственото нещо за което виваком си струва да се ползва е мобилната услуга и цените които дават. Всичко останало е пълен SHIT!!!(като започнеш от телевизии, интернети, телефони на изплащане) Които е успял да вземе от тези телефончета "само по 39 лв на месец) трябва банкет да даде

П.С. - Не знам защо в България маркетинга на големите компании се свежда до това, как да те прецакат, вържат с договор, и дребен шрифт... Всеки гледа да те "такова" колкото да ви вземе парите, без да мислят, че един път ще излъжат клиента и втори път няма да дойде...

7. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

И де ще отидеш като на всички манталитета им един и същ! Въртиш се из операторите и пак си пре...н

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Виваком имат една недомислена клауза /неудобна за тях/ в общите условия за договорите. Може да си смениш абонаментния план на какъвто искаш, от по-висок на по-нисък даже. Никой друг оператор не го предлага. Друг е въпроса, че девойките в офиса им искаха даже да ме набият като им казах, че трябва да ми намалят таксата . Не можело, другаде къде съм го виждал това и т.н. Питам ги дали знаят какви са условията по договора ни- не знаят естествено. Тяхната работа е само да те излъжат да се подпишеш, ама я ги попитай какво точно подписваш, ще ти кажат да си го прочетеш на сайта им. В крайна сметка стана на моето. Сега се чудя дали да подновявам договора си за мобилния интернет или да го оставя да стане безсрочен. Зарибяват ме с отстъпки в таксата, ама ще видим. Май няма да се хвана. Иначе на жена ми взех предплатена карта с която говори за 11 ст с всички оператори. Супер оферта, идеално за втори телефон който се ползва само за изходящи разговори. Без договори, когато ти кефне хвърляш картата и взимаш друга ако излезе по-изгодна оферта.

10. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Абсолютно съм съгласен, че всичките са боклуци. Но е така, защото държавата го позволява. Как така идват чужди компании и за 1-2 години се научават на всички начини как да прецакат клиента? Това, което супер ме дразни е как досаждат по телефона, дори и при подписан документ, че не желая да контактуват с мен по телефона. А ако видиш на Виваком, как ти можеш да контактуваш с тях, ще се изненадаш, че е само през пощенска кутия. Разговора с оператор го изключвам, защото е така направен, че да те премятат от един на друг и никой, нищо не е разбрал.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    аз лично винаги гледам с подозрение твърдения от рода "надписаха ми сметката". житейският ми опит е доказал, че както всеки иска да те прецака ( в това число и всяка фирма), през факта, че човек има мнооого слаба памет и често забравя задълженията си, та чак до "незначителния" факт, че се подписват неща, без да бъдат прочетени/разбрани
    Не е точно така. На мен ми надписаха двучасов приент разговор с UK ( с вивакомски номер в роуминг) /пояснение: плащам и двте карти/. Казаха ми, че нищо не могат да направят.
    Изчаках си фактурата която беше с гореспоменатия разговор.... и какво се оказа, че съм имал още 1 изходящ разговор с този номер за 2 минута по времето на "двучасовия ми разговор със същия номер". Отделно още 3 различни изходящи и входящи позвънявания в споменатия интервал.
    Но, всичко се оправи с един разговор с кол центъра им и проследяване на разпечатката на разговорите ми. Последва кредитиране и тн.
    Но от тогава се убедих, че наистина изпробват с надписването.... или просто системата им блокира.

12. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Е само аз ли нямам проблеми с мобилни оператори, интернет доставчици и т..н. бре???

На Виваком съм от април в годината на която излезнаха на пазара и съм с договор "Профи 80" 80 минути към всички оператори в Бг(стационарни и мобилни) за 14.40лв с ДДС и сега ми предлагат да подпиша 1 годишен договор и щяли да ми отбият всеки месец 7% от таксата, тоест 1 лев и 12-13 стотинки, но не ми се занимава.Един колега се бъзика:" Вече като те видят във офиса им и получават тикове, че може да се наложи те да ти плащат-толкова са ти малки сметките".По едно време се бях замислил дали да не мина на "Профи 180" , но като се замислих, някак си не се представих да вися на слушалката по 3 часа месечно особено след една демонстрация по БТВ как след 2 часа разговор 1 яйце се свари или опече от излъчването на телефона и се отказах още повече, че таксуването по план профи е на 30 секунди, а всички останали планове са на 1 минута първоначално при започване на разговор.Сега работата намаля и вече не се налага да водя толкова разговори.

Досега нямам подписан договор който да не съм прочел.Който няма търпение да ме изчака и да ми осигури спокойствие, много му здраве- губи ме като клиент...

13. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от justify
    Е само аз ли нямам проблеми с мобилни оператори, интернет доставчици и т..н. бре???

На Виваком съм от април в годината на която излезнаха на пазара и съм с договор "Профи 80" 80 минути към всички оператори в Бг(стационарни и мобилни) за 14.40лв с ДДС и сега ми предлагат да подпиша 1 годишен договор и щяли да ми отбият всеки месец 7% от таксата, тоест 1 лев и 12-13 стотинки, но не ми се занимава.Един колега се бъзика:" Вече като те видят във офиса им и получават тикове, че може да се наложи те да ти плащат-толкова са ти малки сметките".По едно време се бях замислил дали да не мина на "Профи 180" , но като се замислих, някак си не се представих да вися на слушалката по 3 часа месечно особено след една демонстрация по БТВ как след 2 часа разговор 1 яйце се свари или опече от излъчването на телефона и се отказах още повече, че таксуването по план профи е на 30 секунди, а всички останали планове са на 1 минута първоначално при започване на разговор.Сега работата намаля и вече не се налага да водя толкова разговори.

Досега нямам подписан договор който да не съм прочел.Който няма търпение да ме изчака и да ми осигури спокойствие, много му здраве- губи ме като клиент...

С Профитата на 10-те карти и аз нямам никакви проблеми и надписвания на сметките. Дори заслужих и 15 % отстъпка.

Но прехвърлянето на стационарния телефон си беше одисея.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от glowndark
    Не не го е объркал. Точно за ВИВАКОМ става дума. Виждал съм с очите си такова организирано мероптиятие + безжични телефони или АДСЛ модем с антенка. Кои от каквото има нужда. Хвърляш един подпис(уж че си получил телефон) а всъщност се подписваш под договор за 2 години
    Тоя номер го правят за да не дойде после някой от конкурентите и грабне бабата при него си, с договора нещата са по спокойни. То с телефона обаче си е едно на ръка, някои баби и дедовци с безплатния телефон се оказва че са подписали договор и за телевизия. Идват на другия ден антенаджиите, откачат кабелната на човека и му слагат антена, а човека тръгнал да им обяснява че няма такова нещо ама на, "подписал си договор" му казват човека се шашардисал, тръгнал да звъни на Виваком ама телефона му още не активиран а тия си слагат чинията. За да е сигурна работата на някои казвали че кабелната до няколко дена ще я спират. Абе пълна хамалогия.

16. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от Mega
    Абсолютно съм съгласен, че всичките са боклуци. Но е така, защото държавата го позволява. Как така идват чужди компании и за 1-2 години се научават на всички начини как да прецакат клиента?
    От чуждите компании идва само един "ръководен орган" които не знае български, и слуша съветниците си. Мениджърския екип е този стария, с изпечените мошенници които години се занимават как да те прекарат. Накрая на тримесечието като покажат на "ръководния орган" финансовите резултати, тои каза добре се справяте продъолжаваите в същия дух и толкова...

В България "мениджърите" не могат да разберат, че един лоялен клиент е по-ценен от 10 вързани със скапан договор, които при първа възможност ще си плюят на петите и повече никога няма да идат при тях...

17. Member
    Тук е от
    Dec 2010

От чуждите компании идва само един "ръководен орган" които не знае български, и слуша съветниците си. Мениджърския екип е този стария, с изпечените мошенници които години се занимават как да те прекарат. Накрая на тримесечието като покажат на "ръководния орган" финансовите резултати, тои каза добре се справяте продъолжаваите в същия дух и толкова...

В България "мениджърите" не могат да разберат, че един лоялен клиент е по-ценен от 10 вързани със скапан договор, които при първа възможност ще си плюят на петите и повече никога няма да идат при тях...
    Сегашните мениджъри ще вземат тлъсти бонуси за сегашните 10 клиента вързани със скапан договор.

Колко бонуси ще вземат от един лоялен клиент в дългосрочен план? Малко, защото те няма да са мениджъри в дългосрочен план.

Хехе, така разсъждават повечето мениджъри в България. Да вземем, каквото можем сега, след време да се оправят другите мениджъри.

18. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Не не го е объркал. Точно за ВИВАКОМ става дума. Виждал съм с очите си такова организирано мероптиятие + безжични телефони или АДСЛ модем с антенка. Кои от каквото има нужда. Хвърляш един подпис(уж че си получил телефон) а всъщност се подписваш под договор за 2 години
    Вземам си думите обратно Вчера видях едни бастуни да набират бройки в едно село

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 20 ПърваПърва 123412 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Електролизни котли - внимавайте!
    От shrekky във форум Отопление
    Отговори: 39
    Последно: 07-04-12, 14:10
  2. Внимавайте каква храна пазарувате от ПИКАДИЛИ
    От dragomir7708 във форум Черен списък
    Отговори: 24
    Последно: 08-01-12, 21:00
  3. ВНИМАВАЙТЕ!!! PayPal крадци на пароли.
    От Vandal във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 22-05-10, 13:58
  4. Внимавайте във Варна !!!
    От izwerga във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 18-07-08, 17:27
  5. Внимавайте какво теглите от Windows Update
    От DeathKnight във форум Windows
    Отговори: 17
    Последно: 03-02-03, 14:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе