Вчера имах подобен проблем с Виваком. Обадили се преди около 3 месеца, от клиентския център, и попитали моята възрастна леля, която, къде чула, къде не чула, но И предложили да си вземе цифрова телевизия. Тя отказала, т.к. си има, но след няколко дни, пристига с куриерска фирма, подарък, домашен телефон. В този момент тя отсъствала, но от куриерската фирма са оставили на съседите стикер, да се обади на някакъв мобилен телефон, за да си получи пратката. Обажда ми се тя, и аз я посъветвах да изхвърли стикера и да не се обажда където и да било. Та отива тя в петък, да прекрати договора си с Виваком, и служителката се развикала че имала договор за 24 месеца, и за да го прекрати, трябвало да плати таксите за 24 месеца. Казва тя, че не е сключвала договор за 2 години, но служителката я заплашила, че имало запис, на който тя се е съгласила на 2 годишен договор. Обажда се, леля ми по телефона, разревана. Като отидох там, и зададох въпроса ,откога с обаждане по телефон се сключва договор, служителката веднага започна да мънка. И проблема беше изчистен за нула време. Такъв метод на работа отблъсква и останалите клиенти. Жалко, много жалко, за тези служители, които трябва да се унижават себе си и клиентите. Така не се гради имидж.