Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 23 от общо 23
Like Tree7Одобрявам

Мебелен магазин "Орхидея мебел" - Плевен

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Отговор: Re: Мебелен магазин "Орхидея мебел" - Плевен

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    На практика не ми говори...
    Преди време ме бяха дълбоко възмутили в една къща в Згориград, където планирахме малка Сетком сбирка.
    Регистрирах се в куп форуми за да ги оплюч за това, което направиха... Което не отменя факта, че си бяха за оплюване.
    Но и не отменя факта, че с това може да се злоупотребява. Не знам къде е разделителната линия, но трябва да внимава. Преди време пак го водихме този спор и моето мнение го знаеш - поне минимум доказателства трябва да има.

2.  

3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re: Мебелен магазин "Орхидея мебел" - Плевен

Както и ти моето го знаеш
    Ние сме форум, трибуна, която трябва да дава гласност на всяка гледна точка. Всеки трябва да има глава на раменете - един пише нещо лошо, десетина го опонират с нещо добро. Или обратното. И изводите се правят по-лесно, отколкото изглежда. Ограниченията в интернет обикновено не решават проблемите.
    Злоупотреба винаги може да има. И с цензура, и без нея...
    Но въпреки това, може би идеята с минимален брой постове не е лоша, ще отделя време да я обмисля в технически аспект.

4. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Отговор: Мебелен магазин "Орхидея мебел" - Плевен

Да, това поне ще ограничи ролята на "човека - гларус". Мине, "нацвъка" и изчезне пак в небитието.

5. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

..... Ограниченията в интернет обикновено не решават проблемите.
    Злоупотреба винаги може да има. И с цензура, и без нея...
    Но въпреки това, може би идеята с минимален брой постове не е лоша, ще отделя време да я обмисля в технически аспект.
    Според мен не е добра идея - ще се "цвъка" в други теми до набиране необходимите постове.
    Нека си останат нещата така - нали имаме глави на раменете си. Едва ли има ефект рекламата/антирекламата в този си вид. Не си заслужава да се занимава човек с това.

6. Тук е от
    Jun 2013

На практика не ми говори...
    Преди време ме бяха дълбоко възмутили в една къща в Згориград, където планирахме малка Сетком сбирка.
    Регистрирах се в куп форуми за да ги оплюч за това, което направиха... Което не отменя факта, че си бяха за оплюване.
    Администратора kod на 100 % е познал причината за моите постове, както тук, таки и в другите цитирани форуми. Както виждате всичко е постната в един ден и час.
    Аз съм си изказал доводите и са поместил и снимков материал. Никой от СУПЕР доволните не помести и една снимка за да се убедите в тяхната правота.
    Намям какво повече да се обяснявам на никого.... не съм конкурент със сигурност, а КЛИЕНТ!
    120720131054.jpg120720131053.jpg
    Този пост е редактиран от nickkkkk; 26-07-13 в 23:41. Причина: вмъкване на снимки
    rupek одобрява това.

7. Moderator Аватара на avenger
    Тук е от
    Mar 2007
    Живее в
    Пловдив

nickkkkk след като 3 пъти си поръчвал оттам нещо си и освен това си чул от познати,че не са стока,що пак оттам поръча?
    Толкова ли в Плевен няма други мебелни магазини,че си се наказал неколкократно?
    И ако няма,не можеш ли да си поръчаш от друго населено място,вместо нерви да трошиш?

8.  

9. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Днес случайно разбрах за оплакващия се от Орхидея че е бивш служител уволнен поради лошо държане с клиенти и съсипване на стока на същите.

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от VeleV.Klima Виж публикацията
    Днес случайно разбрах за оплакващия се от Орхидея че е бивш служител уволнен поради лошо държане с клиенти и съсипване на стока на същите.
    Ами то от първия пост още си личеше, че е нещо такова. На мен това за трите пъти ми прозвуча като приказката: "Седма бира пия и не мога да изтрезнея!".:rolleyes:

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Отговори: 29
    Последно: 29-01-23, 17:48
  2. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  3. Сервиз на магазин "Зора" ,съобщение за клиентите им.
    От sandocan1946 във форум Черен списък
    Отговори: 17
    Последно: 16-11-10, 22:25
  4. он лайн магазин "Зора"
    От mariadg1 във форум Черен списък
    Отговори: 7
    Последно: 20-06-10, 12:36
  5. Пушка + боклуци от магазин "За 1 лев"
    От roumen68 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 10-10-06, 10:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе