Както и ти моето го знаеш![]()
Ние сме форум, трибуна, която трябва да дава гласност на всяка гледна точка. Всеки трябва да има глава на раменете - един пише нещо лошо, десетина го опонират с нещо добро. Или обратното. И изводите се правят по-лесно, отколкото изглежда. Ограниченията в интернет обикновено не решават проблемите.
Злоупотреба винаги може да има. И с цензура, и без нея...
Но въпреки това, може би идеята с минимален брой постове не е лоша, ще отделя време да я обмисля в технически аспект.
Да, това поне ще ограничи ролята на "човека - гларус". Мине, "нацвъка" и изчезне пак в небитието.
Администратора kod на 100 % е познал причината за моите постове, както тук, таки и в другите цитирани форуми. Както виждате всичко е постната в един ден и час.
Аз съм си изказал доводите и са поместил и снимков материал. Никой от СУПЕР доволните не помести и една снимка за да се убедите в тяхната правота.
Намям какво повече да се обяснявам на никого.... не съм конкурент със сигурност, а КЛИЕНТ!
120720131054.jpg120720131053.jpg
Този пост е редактиран от nickkkkk; 26-07-13 в 23:41. Причина: вмъкване на снимки
nickkkkk след като 3 пъти си поръчвал оттам нещо си и освен това си чул от познати,че не са стока,що пак оттам поръча?
Толкова ли в Плевен няма други мебелни магазини,че си се наказал неколкократно?
И ако няма,не можеш ли да си поръчаш от друго населено място,вместо нерви да трошиш?
Днес случайно разбрах за оплакващия се от Орхидея че е бивш служител уволнен поради лошо държане с клиенти и съсипване на стока на същите.