Карфур - Що дават по-големи заплати в София - В кой град е по-скъпо - Къде се продават хубави домати - Чак до корените на моркова![]()
Карфур - Що дават по-големи заплати в София - В кой град е по-скъпо - Къде се продават хубави домати - Чак до корените на моркова![]()
Този пост е редактиран от pilot; 30-07-15 в 23:29.
Карфур имат проблем от около 2 години. Заявиха на доставчиците, че ще плащат отложено с големи срокове! Както сами може да видите в магазините липсват много бг производители. В Бг Карфур се работи от гръцка фирма която държи франчайз правата за Гърция, Кипър, Албания и България. Тези дни се чу, че сделката с Пикадили отпада.
Гледам почнаха с рекламите Пикадили - опитват се да се върнат в бизнеса! Не знам дали не е късно вече...
Като ще говорите за домати тук в тази статия е обяснено
http://e-vestnik.bg/4451
Някой да се излъгал да мине тия дни през техен магазин? Нещо промяна или са на фотосинтеза? След стреса който изживях при вида на голия карфур в the mall юли месец, вече ме е страх да стъпя там.
поне да треснат едно "всичко на 1/2 цена", че да направят малко оборот...
Миналата седмица в Петък, доставчици шофъори на две големи фирми в бранша, ми казаха , че вече зареждали Пикадили и Карфур.
Да изчакаме и да видим, колко време ще им отнеме на двете вериги да заработят нормално с доставчиците.
Зареждат те ама с клиенти няма как да се заредят! В Пикадили Младост влязох онзи ден - имаше нямаше 2-3 клиента! И познай не ходих за храна...
Вече не е толкова страшно и все още рибните им щандове са ок... А и като има само 2-3 ма клиенти е яко щото касите са свободни![]()
След като няма клиентопоток се предполага, че застоява стоката и това увлича още недоволство - омагьосан кръг се получава... Не виждам как ще се измъкнат!
Стоката си има срок на годност ако внимаваш няма да се под....скашиначе при положение че в Кауфланд, Лидъл, Пени и т.н ми се драйфа аз винаги ще предпочитам мо ненаселените магазини като Хит, Карфу и Пикадили ... освен това напоследък пазаря много и от фирмени бакалийки ... тук хляб там месо на трето място сирене и т.н.
Миналата събота бях в Карфур The Mall, отново разстоянието между щандовете е такова, че можеш спокойно да си караш кола. Отново тоалетната хартия е тонове. Отново витрината със сухи колбаси е покрита с онези щорички, абе мъка. За зеленчуци и плодове да не говорим. По-пропаднал магазин от Карфур в София няма! Има някакви леки наченки на нещо като зареждане, малко пресни салами, малко сирене, но пък няма кори за баница, няма боза, няма избор на бира, няма даже бг сол ами гръцка някаква. Пълен майтап са, е то и клиенти няма. Мен ме изгубиха тотално, като се научат гърците как се прави търговия тогава пак да опитат. Чудя се защо тези от The mall не ги изгонят. Имаше приказка, че франсетата са си купули магазина, явно има някаква истина, защото реално супермаркета не генерира клиенти за мола. Много ги хвалена Карфур, че били такива и онакива, но в БГ са абсолютни нещастници, най-долнопробната стока те я продаваха, така, че си заслужиха положението, в което са и от което едва ли някога ще излязат.
Ела да видиш в Изток какво ставаВ деня на откриването предлагаха стар хляб,а сега няма ти казвам.............
Този пост е редактиран от klingonoid; 16-09-15 в 22:36.