Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 19 от общо 19
Like Tree22Одобрявам

Техномаркет Ямбол - ужасно обслужване

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на popov
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Бургас
    Мнения
    822
    #16

    Отговор: Техномаркет Ямбол - ужасно обслужване

    Така е 90% в всички магазини в България.Незнаят как да ти вземат парите .Пълна незаинтересованост на всички нива.Но нещата са комплексни.Най-лошото е че не се вижда промяна.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Jun 2007
    Мнения
    627
    #17

    Отговор: Техномаркет Ямбол - ужасно обслужване

    Според мен всичко опира до конкретния човек. Има хора които казват "колкото ми плащат, толкова работя", има и други, които си вършат съвестно работата. Всичко е до човека, както има лоши хора, така има и добри. Няколко пъти пазарувам от Техномаркет Младост София, като цяло съм доволен. Не, че не ми се е налагало да чакам 20 мин. "консултанта" да се изясни с любимата, но е имало и случай когато човек в почивка се върна да ме обслужи, така, че пак опираме до Човека! В Технополис The Mall е трудно да намериш адекватен "консултант", тези въобще не знам за какво им плащат. Точно обратно е в Технополис Младост и Мол Сердика. В последния момчето даже ми помогна са свалим уреда до таксито. Всичко е до личностни качества. За мен по-пропаднал магазин от Технополис The Mall няма, зарекъл съм се повече да не стъпя там, макар, че живея в съседство и ми е най-близо. Предпочитам да ида на края на Младост, но да получа качествено обслужване. Доволен съм и от Зора и Денси, малки магазини, но винаги съм попадал на читави хора. Както в техниката, така и сред хората, всичко е късмет.

  4. fbr
    fbr е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jul 2007
    Мнения
    1,589
    #18

    Отговор: Техномаркет Ямбол - ужасно обслужване

    Проблемите на клиентите с обслужващия персонал е атестат за работата на мениджмънта. Тоя лаф, че е въпрос на късмет, да попаднеш на точния човек е сюжет от клиентски фолклор.

  5. Junior Member Аватара на adrian_dimitrov
    Тук е от
    Dec 2014
    Мнения
    100
    #19

    Отговор: Техномаркет Ямбол - ужасно обслужване

    Цитат Първоначално публикувано от fbr Виж публикацията
    Проблемите на клиентите с обслужващия персонал е атестат за работата на мениджмънта. Тоя лаф, че е въпрос на късмет, да попаднеш на точния човек е сюжет от клиентски фолклор.
    С първото изречение съм напълно съгласен, но с второто абсолютно не мога. Точно до човека си е, защото всички могат да минават изпита, но не всички работата им, или техниката ги влече и име хоби. Още по-малко пък са хората, които знаят какво, как и къде и се интересуват и поддържат комуникация с колегите си от другите браншове и т.н. Преди, когато бях в бранша, имаше хора, които много разбираха, на мен ми бе много интересно и съм ги гонил да ги разпитвам, кое как и какво, след това съм чел в нета и официалните документации. Понякога съм издевателствал над техниката и съм си правил сам нагледни тестове. Имаше и такива колеги, които гледаха да продават предимно боклуците на клиентите за бонуса и с по изисканите клиенти не се занимаваха. Просто не ги влечеше. Заплатата също е много важен фактор, както и дали ръководството оставя консултантите от първият вид да се развиват сами, ако те не им помагат. Материята е мноооого дълга и широка. Всичко зависи от конкретният човек, определено.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

  1. Отговори: 2
    Последно: 28-08-13, 14:29
  2. Panasonic CS/CU-TE12DKE - моторът на вътрешното тяло свиреше ужасно!
    От poreshkov във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 1
    Последно: 06-08-10, 17:32
  3. Трагедия край Ямбол
    От A.L.F. във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 29-05-09, 13:30
  4. Обслужване на мастиленоструен принтер
    От taralion във форум Общ - хардуер
    Отговори: 9
    Последно: 19-03-09, 21:50
  5. Liebherr CPes 4003 - дрънчи ужасно!!!
    От alcek във форум Ремонт и сервиз - Хладилна техника
    Отговори: 7
    Последно: 29-05-08, 21:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе