Поръчвам батерия. Очаквам да я получа така, както съм я видял: http://www.citytel.bg/battery-for-sa...axy-mega-i9200, ето и снимка:Дойде, увита в едно целофанче, ни следа от опаковката на картинката. Чета, произведена 2013 г. Сложих я на тел-а, зарядът - точно 50%. Зареждам, разреждам до края - държи си и се държи както старата батерийка. Зарежда половин ден, трае 3 дена с 20 мин има - няма разговори на ден, никакво друго цъкане. Звъня в Ситител, питам защо е разопакована, казвам , че не ми харесва колко време държи. Отговарят ми да съм я заредил и разредил 2 пъти.
Не съм телефонист, нито компютърджия, така че сушам и изпълнявам. Само че никаква разлика след една седмица. Звъня пак, казвам, че не държи батерията повече от старата, отговарят, че телефонът бил амортизиран, ама нямало да спорят с мен, да съм им изпрател тяхната да я подменяли.
Изпращам днес батерийката за подмяна и ей така се запитах, може ли да ми пратят още една било пак без опаковка, или отваряна, или с друго нещо, което да е подозрително и реших да им звънна да ми потвърдят:
- Добър ден, за една батерия, понеже я получих без опаковка... (не ме дочака да свърша)
- Ама кой ви каза, че нашите стоки трябва да са в опаковка??
- КОЙ МИ КАЗА ЛИ?? ТЪРГОВСКА СТОКА В КАКВО ДА БЪДЕ?? НА САЙТА ВИ В КАКВО Е ??
- Господине, овладейте се!
- Задавате ми глупави въпроси, които дразнят. На сайта ви не пише, че стоките ви не са в оригиналната опаковка
- Нашият сайт има супурнайсет хиляди клиента, ние сме най популярния сайт за телефони, какво си мислите? - Че ще ви излъжем? Да, българинът....(не помня какви глупости и самохвалства ми надрънка, просто оставих момчето да се кефи на простотиите си.)...Нашите клиенти ни се доверяват... (отново глупости) Вие опаковка ли си купувате или стоката в нея? Като искате опаковка - идете някъде другаде! Платете си транспорта и ще ви върнем парите!
- Няма проблеми.
- Няма проблеми.
Не разбрах, момчето изимитира ли ме, като ми повтори прощалната реплика или не очакваше, че на драго сърце бих се разделил с оригиналната им стока.
За съжаление, равносметката е от платени 25, ще получа обратно 17 лв. Принципно, 8 кинта къде ли не хвръкват, но арогантността на хората, работещи в този сайт е голяма, или поне на мен ми се струва така.
Та накратко поизхабих малко нерви, малко време по куриери, понахокаха ме, ама и платих транспорта в две посоки.
....А хем си знам, пазаруването по интернет е хубаво нещо, ама друго си казва око да види, ръка да пипне, и ако има нещо нередно да се върнеш при продавача и ..., а по нета, на другия край на БГ ли да ходя нещо като не е наред?!
Някой ще попита, защо изобщо съм приел пратката, като е без оригинална опаковка - ами знам ли, не се усетих, може така да ги изпращат от Азия, или да има някакво друго обяснение, пък и куриерът иска да му се плати, дори и да откажа пратката. Дори и да има, надменността на тези хора е отблъскваща.