След като съм закупил от тях няколко климатика и като цяло не се беше налагало да ги викам за нищо, реших да ги извикам за пълна профилактика на 2 броя от техните климатици, като на единия да сменят и лагера на турбината и като го свалят, те ми предложиха да свалят външното тяло с 10см за да е лесно възможен обратния монтаж Цената за пълна профилактика от 160лв/бр я приех, но след като направиха всичко ми поискаха допълнително 70лв за подмяна на лагер и 80лв за смъкване стойките с 10см, което за мен беше изключително изненадващо, защото пълната профилактика включва цялостно разглобяване на вътрешното тяло и изваждането и набиването на лагер, който струва 1лв (MGB, FAG струва 3лв) според мен няма как да струва 70 лв, при положение, че труда би следвало да е включен в пълната профилактика, лагера естествено не, а и поне да ти сложат някой скъп лагер марков FAG примерно, а не това тайванско менте от 1лв. Преместването на стойките на така или иначе свален климатик също да струва 80лв за пробиване на 4 дупки също е изключително арогантно, особенно когато ти ги казват нещата постфактум, а реално преместването беше необходимо само за тях, за да им е по-лесен обратния монтаж. На всичкото отгоре взеха 470лв, ни бележка, ни дявол, ей така в джобчето и довиждане.
Просто огромно разочарование и естествено никога повече. ( досега винаги, когато съм купувал климатик са ми давали фиск. бон и тн, явно вече са го подкарали през просото)