Купих днес още един скарт, но и с него не тръгва. Пробвах да върна оригиналния FW, но пак нищо, май нещата отиват към сервиза. Нямам идея от какво може да се получи...
Купих днес още един скарт, но и с него не тръгва. Пробвах да върна оригиналния FW, но пак нищо, май нещата отиват към сервиза. Нямам идея от какво може да се получи...
Наскоро един приятел си купи 5960/12,та се разрових по архивите да му кача друг фирмуер.Реших да го кача и тук,може на някой да му свърши работа.Софта е на руснака версия 8.3,аз само съм сменил шрифта - Arial Narrow допълнително стеснен.
Буквите са с черен кант без подложка и при трите размера.Файла ще го намерите на : http://www.2shared.com/file/3016604/...VP5960_12.html
страхотен плеър, след като оправих проблема с малките субове, вече всичко е отлично. Много съм доволен
Здравейте!
Имам следния проблем и ще бъда много благодарен ако някой от този форум може да ми бъде полезен. Преди 2 дни си закупих DVD/DivX Player Philips DVP5960 HDMI USB, но както по късно разбрах от тоя форум и имам проблем със шрифта,, т.е. е много дребен. Всъщност аз неуспях да го оправя, а напротив развалих го още повече, т.е. като чета субтитрите от USB-то вече не ми се кирилизира и молбата ми към вас е да ми кажете дали някой знае как да си го оправя? Също така ще ви бъда много благодарен, ако някой ми изпрати и файла, за да ми стане по-голям шрифта и да не е на черен фонд. Благодаря Ви предварително.
Здравейте, вече и аз съм собственик на този плеър. Молба към deank - нито един от твоите линкове от 01,02 и от 06,02 не работи - можеш ли да качиш файловете някъде отново. На скрийншотовете твоите субтитри са много добри!
Здравейте.Ето ви нов линк на фирмуера за филипса :******************.com/files/11226415...60_12.rar.html
Фирмуера е на руснака,само шрифта съм сменил : три реда субтитри с много символи на ред с черен кант,без подложка.
Благодаря Oric за бързата реакция, междевременно намерих руската версията на този адрес: http://www.phunkyfish.com/article/4/...96012#firmware. Флашнах плеъра с DVP5960_12_vboroda_1251_v8.3_pb.zip и сега субтитрите са жълти, но не мога да избирам големина на шрифта, и при работещо DVD и при спряно не ми излиза такава опция ( а би трябвало да има). Не знам откъде да я изкарам. След малко ще пробвам и твоята редакция с окантения шрифт
Здравейте,
искам да попитам някой от този форум дали има проблем със субтитрите на формата Dixv, т.е. при мен излиза шрифта много дребен. Дали е възможно да се уголеми и настрои и той?
Помощ - донесаха ми двд от САЩ Philips ,но не трагва нито едно двд . Какво да направя
Region Free Hack
If you'd like to make your player region free follow these steps:
Turn on the unit
Open the loading tray
Press the "Setup" button on the remote
Navigate to the "Preferences" page using the right arrow key
Enter 138931
You will now see the current region code displayed
Use the Up/Down arrow keys to select the region required or "0" for all regions
Press the "Play" button on the remote
Благодаря ти много,ше пробвам след 1/2 дена ,че нямам дистанционно за Двд-то,
то е Portable DVD player Philips - 7 инча
Така , значи купих си HDMI>HDMI кабел HAMA екраниран с 24к позлатени букси и т.н и т.н доста пари за това което аз разбрах впоследствие
на DVD-то спецификията е тази според производителя:
Playback Media CD , CD-R/CD-RW , Video CD/SVCD , DVD , DivX , DVD+R/+RW , DVD-R/-RW
Compression formats MPEG1 , MPEG2 , DivX 3.11 , DivX 4.x , DivX 5.x , DivX 6.0 , DivX Ultra
Вчера си свалих филмче HDTV Alien vs Predator :
ViDEO.CODEC...: x264 mpeg-4
FRAMERATE.....: 23.976
BiTRATE.......: 4670 kbps
RESOLUTiON....: 1280x536
AUDiO.........: English DTS 5.1 1.5 mbit
SUBTiTLES.....: Eng,Ro,Dut,Pol - ASS
изпекох си го на DVD+R , пускам си го на Player-a и О.О папката седи вътре в нея никакви файлове
останах мега разочарован при прочитането на тази секция обяснение за player-a:
Picture enhancement High Def (720p, 1080i) , Progressive Scan , Smart Picture , Video upsampling , Video upscaling
Извод ! WHY THE FUCK I BOUGHT THIS CABLE HDMI>HDMI !!!!!!!! ако не мога да си пусна HDTV format??????
P.S естесвено мога да си го пусна през S-videoto от Laptopa на LCD-то но маx на този трансфер е 720х480 тъй че всичко се обезсмисля
Без да се обиждаш, но който не разбира мисли, чете, търси в гугъл, пита знаещи ... просто наличието на HDMI линия за свързване не означава, че машината декодира видео с висока разделителна способност. А кабела си си го купил за да свържеш телевизора с плейъра и да използваш функцията за ъпскейлинг.
нали и аз това съм писал . първо видях изхода отзад на DVD-то после купих кабел >>>>>тогава прочетохПървоначално публикувано от painmaster
Хората, подлъгани като теб са хиляди.Първоначално публикувано от painmaster
Нямаш ли VGA изход на лаптопа и VGA вход на телевизора?