Кодировка 1251 ли слагаш?
Да. Това е директния линк за сваляне: http://webfile.ru/1471585Първоначално публикувано от ARTU
А как става самото инсталиране на FW? По-назад в темата е имало линкове към описания, но в момента не ги отваря. Не съм го правил никога и затова питам.
В книжката към плейъра пише, че USB входа поддържа САМО jpeg/mp3/wma. А по-назад в темата чета, че можел да плейва и филми през USB. Кое е вярното твърдение (сори, но засега нямам USB памет за да го пробвам с филм)?
Чете филми. Почти 90% от филмите си ги гледам от USB флашчето.
Тази вечер флашнах плейъра. Без проблеми. Всичко си излезе както си му е реда. Само дето малко ме дразни жълтия шрифт. Между другото си купих и една флашка 4GB и пробвах - чете от там филми и субтитри без проблеми.
а как се избират размерите на шрифта с тоя FW, нали можело да се променят?
Малко по памет отговарям, че съм на работа в моменте. От setup бутона при спрян филм може да се избират. По време на филма не става май...Първоначално публикувано от Tarambuka3500
Преди стартиране на филма избираш между три размера.
Аз да питам нещо друго - защо на някои заглавия дава целите наименования, а на други не? Ето тук примерно тези папки ги реже и дава маймуни:
Здравейте, а някой знае ли нещо за DVD NEO DVD-R45USB HD ??? Има ли проблеми със субтитрите и гледане на кабелна през него за картина в картината?
Имам Neo DV1000HD. Субтитрите ги изкарва и от DivX, но са много малки. Иначе става за гледане на филми /DivX, флаша ми е 3ГБ/ през флаша. А за PIP става всичко с тунер.
Честита Нова година на всички първо!
И понеже си нямам никаква работа в момента да Ви питам
Имам си това плеърче и съм го вързал с HDMI кабел към 42" FulHD LCD (Philips 42PFL7962D/12). Чрез HDMI-то поддържа ъпскейл към 1080i, а и 720p преди това.
Чета в упътването обаче че за прогресив скан трябва да вържа телевизора през COMPONENT (Y Pb Pr) изхода. Сори, ако питам глупост, но 720p през HDMI не е ли също прогресив скан? В упътването му пише "720p: Progressive output upscale to 720 lines." ?
Друго... Между 720p и 1080i не виждам някаква разлика в полза на втория режим. Даже напротив. При 1080i виждам някакви дефекти по картината, особено видни при субтитрите - получават се някакви тънки бели ивички (с цвета на субтитрите) на един-два мм. над самата буква - един вид като чели най-горния/долния край на буквата е отсечен и преместен на горе/надолу. Има го и другаде по картината, но при субтитрите е най-отчетливо. Е, не че от 3-3,5 метра се забелязва много, но все пак дразни.
Също така при 480p/576p картината е по-замазана, но не е толкова назъбена като при 720p/1080i?
На скоро доста си играх с Philips DVP5980 HDMI USB на FULLHD TV и поне за мен се обедих,че плеъра се държи най добре на 576p.За съжаление твоят PHILIPS не поддържа Natural Motion през HDMI и COMPONENT входовете,
Тогава има ли смисъл от тези още няколко режима на ъпскалинг ?Първоначално публикувано от madmaxx
Питам защото съм намислил да взимам този DVP 5980 ,ако пък не кой друг е по-добре да се вземе .
Телевизора е Philips 42PFL7962D/12 .