Страница 14 от 30 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 446
Like Tree1Одобрявам

Помощ за избор на Blu-Ray & DVD player,recorder / FAQ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Помощ за избор на Blu-Ray Disk - DVD player - 2009

момчета кажете BLU-RAY ПЛЕЙЪР до към 300лв че утре ще вземам телевизор и направо да взема и -BLU-RAY ПЛЕЙЪР които да има добър (UPSCALING) 1080p и чете възможно повече формати .после като доиде А-200 или друг добър модел HD плеиър и съм готов.lazarus 18 какво ще кажеш за идеята ми за HD плеър и BLU-RAY ПЛЕЙЪР. препорачаи нещо утре да си взема с телевизора.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

За 300 лв вече няма нищо свястно на пазара ! Има един Филипс , но той е най-ниския им клас плеър . Панасоника беше на много добра цена , но свърши и му дигнаха цената !Ако няма да си купуваш блу-рей дискове , по добре изчакай за добра оферта !Ако ще теглиш от нета си вземи HD плеър , вече са на много добри цени и избора е голям !

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

така е но искам хубав HD а те са по около 1000лв. а засега много се охарчих и ми трябва нещо евтино.незнам,препорачаи тогава някои до 300лв но какво ще го правя после като взема хубав HD плеиър

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ти се запитай какво ще го правиш сега. Какво точно ще гледаш на него?
    Ако искаш евтино си вземи по-евтин HD плеър. Поне ще ти върши някаква работа.

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    така е но искам хубав HD а те са по около 1000лв. а засега много се охарчих и ми трябва нещо евтино.незнам,препорачаи тогава някои до 300лв но какво ще го правя после като взема хубав HD плеиър
    Колега venci79 , какви са тези 1000 лв ? Ти май искаш С-200 натъпкан догоре с екстри , а не си сигурен дали ще ги ползваш ! А утре като излезе ново поколение плеъри , този , скъпия , какво ще го правиш ? Аз лично имам блу-рей за 200 лв / Панасоник / и HD плеър за 240 лв / Xtreamer , но го продадох и ще взимам друг / и съм много доволен ! Но ти искаш от всичко по много , лошо няма , но да не съжаляваш после !

7. Member
    Тук е от
    Dec 2009

добре момчета значи като за първо време евтин HD плеър.кажете само кои и го вземам.да чете повече формати и лесно да се работи с него ми са езискванията.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Аааа , колега , на тези въпроси мястото им не е тука !

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

оп грешка civica от бързане да получа отговор за утре стана.

11. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от civica
    За 300 лв вече няма нищо свястно на пазара ! Има един Филипс , но той е най-ниския им клас плеър . Панасоника беше на много добра цена , но свърши и му дигнаха цената !Ако няма да си купуваш блу-рей дискове , по добре изчакай за добра оферта !Ако ще теглиш от нета си вземи HD плеър , вече са на много добри цени и избора е голям !
    Смисъл от блу-рей плеър с добър ъпскейлинг има не само за блу-рей дискове - ако имаш голяма колекция от качествени ДВД-та, това е един много добър начин да и се наслаждаваш на голям екран.

12. Тук е от
    Dec 2009

добре де аз искам да питам за този ъпскейлинг който го имат блу рейовете наистина ли вдигат качеството на обикновенните двд-та.в смисъл разликата видима ли е добре или всичко е реклама и преувеличено.ако някой го е пробвал вече да каже че и аз се чудя дали да си взема едно lg bd390 съм си харесал техномаркета

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от brun4ev
    добре де аз искам да питам за този ъпскейлинг който го имат блу рейовете наистина ли вдигат качеството на обикновенните двд-та.в смисъл разликата видима ли е добре или всичко е реклама и преувеличено.ако някой го е пробвал вече да каже че и аз се чудя дали да си взема едно lg bd390 съм си харесал техномаркета
    Разлика има, но въпроса е има ли разлика спрямо ъпскелинга на телевизора. Защото всеки телевизор също го прави този процес. При някои модели той е доста добър и се доближава до този на плеъра.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Разлика има, но въпроса е има ли разлика спрямо ъпскелинга на телевизора. Защото всеки телевизор също го прави този процес. При някои модели той е доста добър и се доближава до този на плеъра.
    ясно благодаря лазарос

16. Member
    Тук е от
    Feb 2009

С техниката от скромния ми "подпис", резултатът от ъпскейлването е впечатляващ при настройка на изходния сигнал на Сони плеъра да подава 1080р на HD - ready телевизора. Опитвал съм и със 720р, но резултатът беше по-слаб. При много малко ДВД-та няма особено добър резултат, като при наскоро закупен оригинален концерт на Joe Satriani от издателя Eagle Vision, за разлика от други пиратски

17. Тук е от
    Dec 2009

а някои може ли да ми каже за LG BD390 ДОБЪР ИЗБОР ЛИ Е модела И има ли нещо по добро да се предлага.в техномаркета тоя модел ми бяха предложили

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Това е най-добрия модел на LG / засега / !По-добро сигурно има , не е LG , но и цената е ......!Ако няма да си купуваш дискове редовно , не си заслужава инвестицията ! Вярно , че има доста екстри този модел , но един HD плеър ще ти върши почти същата работа ! Пък и новите модели ще предлагат повече функции и сигурно цената ще е по-добра !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 30 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 11
    Последно: 16-11-12, 13:34
  2. Помощ при избор на bluray player с тонколони
    От tttsetso във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 1
    Последно: 07-06-12, 23:45
  3. Помощ при избор на DVD Recorder
    От mitak_94 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 30-12-11, 21:25
  4. Помощ за избор на DVD Player-MP4, WMV и mkv.-H264 кодек.
    От ac28 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Последно: 02-03-09, 16:57
  5. Помощ при избор на DVD player
    От maddog3 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Последно: 02-05-07, 00:32

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе